Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist kaip visuomet puikiai perteikiantis pasakojimas :) toks jausmas lyg pati būčiau :)

Iš piešinio panašu kad Ainu puikiai gyvena  :D​ 

Atsakyti

Aist, Busy, gerai poilsiaujate. Nuostabios foto

Atsakyti

Aist, to baisaus pastato atitikmuo Varšuvoje yra vadinamas Stalino Pirštu :) Mes Vilniuje turim tik apgailėtiną miniatiūrą ta tema (ir ačiū D) - ant Vašingtono aikštės kampo palei Nerį. :)

Beje, puikus fotoreportažas :super:

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Visas su praėjusiomis ir ateinančiomis šventėmis 4u.gif . Kai kam jos linksmos, kai kam nelabai... V-Rine, ateis laikui bėgant ir į jūsų namus šventė 4u.gif
Labai ačiū Magnunai už kalendorių, vakar gavau ax.gif
Gražios Aist mini atostogos mirksiukas.gif
Sveikatos sergantiems, mes kažkaip laikomės...
Ir būsiu nekukli, pasigirsiu... Šiandien mano Toriui vieneri metukai ax.gif Štai iš kokio klecko užaugo mano gražuolis ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Toriuka su guliasiadieniu :) Auk didutis buk sveikutis ir gerutis  :4u:​ 

Atsakyti

Busy su Magnuna vat kad isimaudytumet 😜 

Aist super pasakojimas 🚗 

Tora su katadieniu ! 👏🏻

Atsakyti

e010.gif
Toriuką su gimtadieniu, kad niekados netruktų guliašiukų ir pakasiukų.Net nesitiki, kad iš tokio kamuoliuko išaugo toks pūkų kamuolys.

Aist, labai smagiai susiskaitė tavo nuotykiai,esi puiki pasakotoja.O jau nuotraukos iš koto verčiančios.

Atsakyti

Labas rytas :4u: [b]Diinkos[/b] grožiai :wub: [b]Aist[/b], ačiū už virtualią ekskursiją :4u: Toriukui - ilgiausių metų :4u: Linkėjimai Norvegijoje atostogaujančioms :4u: Man labai patinka į darbą važiuoti šventiniu laikotarpiu - mašinų mažai, šviesoforai žali :yahoo:

Atsakyti
Sveikinu Tora su guliasiadieniu. 4u.gif

Apus, salta maudytis 4u.gif

Baukide dekoju uz palinkejimus 4u.gif leidziam laika gerai

Aist, grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 gruodžio 2016 - 09:01
Labas rytas 4u.gif
Iš tikrųjų, mašinų mažai, šviesoforai žali, bac ir darbe biggrin.gif

Mamai Dianai linkėjimai nuo Mėtos mirksiukas.gif

Toriuką su pirmu jubiliejum 4u.gif 4u.gif Būk sveikas drūtas katinėlis ir džiugink šeimininkus mirksiukas.gif

Aist mini atostogos gerai susiskaitė ir susižiūrėjo. Ypač paskutinė nuotrauka hihihi.gif

Busy, Magnuna, jetau kaip ten jums smagu biggrin.gif
Atsakyti

Aist, super pasakojimas.

Torui -daug sveikatos ir išdaigų.

Busiausi ir Magnunos šėlionėms reiktų atskiro žmogaus, kad viską filmuotų ir mums siųstų tiesioginę transliaciją.

Va -ko dar nepagyriau- giriu ir siunčiu po balioną.

Vakar buvom pas veterinarą dėl Lapės odos. Apšvietiė visas man klausimų kėlusias vietas- grybo nė. (Mintyse padėkojau aukščiausiai esančiam) Paėmė ir pašvietė pilvą.. :oh: :oh: :oh:  Visa papilvė skaisčiai žaliai šviečia. Net pats nustebo.  gal.. dar maža viltelė- kad taip reaguoja į vaistus, kuriais buvo ištepliota po sterilizacijos. Bet labai jau tipiškas šviesos pasisikyrstymas grybui. Paėmė skutenas ir nuo kitų vietų. Šiandien lauksiu atsakymo.( bijau, kad ten irgi bus kokio gėrio) AČIŪ diinkai už visus patarimus ir raminimą ir dar "kai ką" Man kartais atrodo, kad Lapė tyčia taip daro- nugis niekur iš mūsų namų ji neis, kol nebus sveikutėlė- tai ir nenori būti sveika.

Va o vakar  vėlyvą vakarą praleidau nuostabiai su dukra. Žiūrėjom abi "Džeinę Eir". Kitas pastatymas, nei mano paauglystėj. Bet mano dičkė reagavo .. Dievulėliau, visai kaip aš prieš 30 metų... Ji vis tikėjosi, kad tokiam dvare turi būti vampyrų ar vilkolakių ( na jai toks etapas-knygos arba iš privalomo sąrašo, arba apie tuos anapusinius padarus), aš nei paneigiau, nei patvirtinau. Pabaigoj- žiūriu- gi ašaroja pano paauglė. bet iš lūpų išskrido "ir vėliau paaiškėjo, kad jis vampyras ir gyveno jie iiiilgai ilgai..Gal dar ir dabar gyvena" Nusikvatojau.

Atsakyti

Lapei siunciu vilti, kad nebutu grybas.. Meta susale, sedi prie radijatoriaus :)  Rodau priespiecius, gal kam pasirodys proe sirdies. Brokoli, kalafiora su virtais avinzirniais, apkepti keptuveje kol darzoves siek tiek apminkstes. Patiekti su keptu halloumi suriu ir pomidorais. Raitom daba, skaniai lenda

08cf307124c0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 gruodžio 2016 - 10:28