Aist kaip visuomet puikiai perteikiantis pasakojimas toks jausmas lyg pati būčiau
Iš piešinio panašu kad Ainu puikiai gyvena
Aist, super pasakojimas.
Torui -daug sveikatos ir išdaigų.
Busiausi ir Magnunos šėlionėms reiktų atskiro žmogaus, kad viską filmuotų ir mums siųstų tiesioginę transliaciją.
Va -ko dar nepagyriau- giriu ir siunčiu po balioną.
Vakar buvom pas veterinarą dėl Lapės odos. Apšvietiė visas man klausimų kėlusias vietas- grybo nė. (Mintyse padėkojau aukščiausiai esančiam) Paėmė ir pašvietė pilvą.. Visa papilvė skaisčiai žaliai šviečia. Net pats nustebo. gal.. dar maža viltelė- kad taip reaguoja į vaistus, kuriais buvo ištepliota po sterilizacijos. Bet labai jau tipiškas šviesos pasisikyrstymas grybui. Paėmė skutenas ir nuo kitų vietų. Šiandien lauksiu atsakymo.( bijau, kad ten irgi bus kokio gėrio) AČIŪ diinkai už visus patarimus ir raminimą ir dar "kai ką" Man kartais atrodo, kad Lapė tyčia taip daro- nugis niekur iš mūsų namų ji neis, kol nebus sveikutėlė- tai ir nenori būti sveika.
Va o vakar vėlyvą vakarą praleidau nuostabiai su dukra. Žiūrėjom abi "Džeinę Eir". Kitas pastatymas, nei mano paauglystėj. Bet mano dičkė reagavo .. Dievulėliau, visai kaip aš prieš 30 metų... Ji vis tikėjosi, kad tokiam dvare turi būti vampyrų ar vilkolakių ( na jai toks etapas-knygos arba iš privalomo sąrašo, arba apie tuos anapusinius padarus), aš nei paneigiau, nei patvirtinau. Pabaigoj- žiūriu- gi ašaroja pano paauglė. bet iš lūpų išskrido "ir vėliau paaiškėjo, kad jis vampyras ir gyveno jie iiiilgai ilgai..Gal dar ir dabar gyvena" Nusikvatojau.
Lapei siunciu vilti, kad nebutu grybas.. Meta susale, sedi prie radijatoriaus Rodau priespiecius, gal kam pasirodys proe sirdies. Brokoli, kalafiora su virtais avinzirniais, apkepti keptuveje kol darzoves siek tiek apminkstes. Patiekti su keptu halloumi suriu ir pomidorais. Raitom daba, skaniai lenda