Busy, gražios sportinykės
Listėja, ir Moliukas ir tapkiukai nuostabūs
Bela sąžiningai atlieka UAB'o darbą, eglutė nerūpi, nebent priėjus kokį žaislą kepštelna, dar snaigę vieną įnirtingai graužė, bet tai čia baika, o va šikpopieris uiiiiiii. Kadangi svečių turėjau, negalėjau slėpt,bijojau, kad paaiškinimas - saugom nuo katės, būtų suprastas, kaip skregizmo apraiška Taip, kad švenčių dienomis Belutė turėjo ką veikt Dar po nakties radom imbierinio namelio stogą nuslinkusį ir Belutę žaidžiančią su jo dekoru, bet tai, katytė nekalta, jei statybinės medžiagos nekokybiškos buvo
Vienas svetys buvo ne itin kačių gerbėjas, sako, na jau tokios katės ir aš norėčiau. Galvoju, taip, taip pamatytu, kaip ji grakščiai televizorium vaikšto ir kaip dailiai šikpopierių mereškuoja, tuoj pat neštusi namo
Mano Vasiukas sunkiai vaistus rijo, todel teko leist. Bet su dukra dviese vos nulaikem O Staselis musu ziopliukas. Niekad nenujaucia klastos. Toks geras didelis vaikas. Atrodo paemiau sukas....tai bek neatsisukdamas. Ale kur tau prieina apuosto, buna suciuptas ir issukuotas
Diinka, tavo atveju as pati atsidaryciau saskaita zooplus.de. Ten nuo 100 euru siuntimas nemokamas. Tai jei imsi ZD uz 40 euru, dar 10 kg persams (apie 45 eurus), dar koki spec ar konserva uzsimesi - va ir bus tie 100. Arba susikooperuoti su kuo nors, kas arti gyvena. Ir pristatys prie duru, nereiks sukti galvos del atsiemimo is nezinia kur. ;) Be to, zooplus ir sunu maistu prekiauja.
Labuka, mielosios,
Pagaliau prisijungiau ir aš.... sveikinu visas su šventėmis.... linkiu būti sveikoms ir sveikiems :-)
Užjjaučiu V-Rine :-(
Diinka, zoofast.lt apie 23 eur, ten siuntimas nuo 25
Ir visos , auginančius mano buvusius prašom rodytis(antra diena rašinėjų laiškus buvusiems globotinukams...tiesa kol kas dar tik 2013 -uose metuose... taip kad nereiktų jums rašyti Daredi, Erendira, Erode...blyn daugiau be užrašų ir nepamenu
Nugis aš ir Trišė
Fogytė dar nenujaučia Kingo žiaurumo. Bando draugaut.
Mamka Diinka, aš išaugau... Bet nustygti negaliu vietoj.
Laba diena.
Boulingas pavyko. Nusilauzem beveik visus nagus, bet isejom laimingos.
Magnuna rado pjedestala. Nusprende pabuti ''neblogs skulpturs''
O tuomet jau as, pasekiau jos pedomis.
Bevaiksciodamos sulaukem vakaro
Na ir paselom siek tiek
Nesirkit. Laikykites. Linkejimai nuo Magnunos
Sveikos.
Sirgaliams po Busy su Magnuna gero laiko.
Mes vakar Rygoje 1.5 val.su gide turėjom ekskursiją po senamiestį. Visiems patiko. Sužinojom naujienų apie braliukų sostinę. Latviai teigia, jog jie pirmieji 1510 metais papuošė Kalėdų eglę. Todėl visame mieste daug įvairių eglučių- meno kūrinių. Oras nelepino- šlapdriba, vėjuota. Bet, kaip žinia, mes gi turime po savo nuosavą saulę. Popiet apsilankėme Latvian National Museum of Art. Labai gražiai atnaujintas pastatas. Ekspozicijoje latvių meno kūriniai. Kaip visuomet, Rapolas liko bais nesupratęs modernizmo, bet klasika jam tinka. Ignas, priešingai broliui, simpatizuoja naujajam menui. Radom Čiurlionio ir Bosch kūrybis atitikmenų, diskutavom, ar tai atsitiktiniai panašumai. Šiandien iš ryto nuėjome į man labai baisų pastatą- Mokslų akademiją- kur pasikėlę į apžvalgos aikštelę pasidairėme po Rygą iš viršaus. Vėjas baisulinis, vos neskridome. Aplinkiniai neestetiški stoties rajonai man nepatiko. Grįžome į jaukųjį mažutį ( vos 1 kvadratinio kilometro ploto) Rygos senamiestį. Nusipirkome bilietus į Katedroje vykstantį vargonų muzikos mini koncertėlį. 20 min klausėme Bacho Preliudo ir antro kompozitoriaus, kurio pavardės neatsimenu ( ech, senatvė, musiau) , kūrinio. Jauku, šilta, miela. Patiko. Susikrovėme mašinon ir atsisveikinome su Ryga. Atlėkėme į Šventąją. Apsistojome vasarnamyje, kurį šeimininkai bandė mums šiai nakčiai atšildyti, bet, nepaisant visų pastangų, po jūros trumpo aplankymo, sėdime apsikloję kaldromis ir žiūrime "Auksinį protą". 15 laipsnių. Bet gal dar sušils. Gegužę pvz.
Rygos eglutės:
Mūsų saulytės:
Mudu su vyru:
Pakeliui į muziejų randame trusų karalystę:
Tas baisus pastatas:
Vaizdas iš viršaus:
Katedroje klausant vargonų:
Teisingas užrašas:
Devynmetė draugės mergytė, šiuo metu prižiūrinti Ainu, atsiuntė piešinį:
Pramogaujam: