Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau, laikykis 4u.gif 4u.gif aš pusiauguliu darbe biggrin.gif sveikatos 0, o dirbt reik.
Busy, gražios sportinykės wub.gif
Listėja, ir Moliukas ir tapkiukai nuostabūs wub.gif
Bela sąžiningai atlieka UAB'o darbą, eglutė nerūpi, nebent priėjus kokį žaislą kepštelna, dar snaigę vieną įnirtingai graužė, bet tai čia baika, o va šikpopieris uiiiiiii. Kadangi svečių turėjau, negalėjau slėpt,bijojau, kad paaiškinimas - saugom nuo katės, būtų suprastas, kaip skregizmo apraiška biggrin.gif Taip, kad švenčių dienomis Belutė turėjo ką veikt biggrin.gif Dar po nakties radom imbierinio namelio stogą nuslinkusį ir Belutę žaidžiančią su jo dekoru, bet tai, katytė nekalta, jei statybinės medžiagos nekokybiškos buvo biggrin.gif
Vienas svetys buvo ne itin kačių gerbėjas, sako, na jau tokios katės ir aš norėčiau. Galvoju, taip, taip pamatytu, kaip ji grakščiai televizorium vaikšto ir kaip dailiai šikpopierių mereškuoja, tuoj pat neštusi namo biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau is Gufio ir tablietku... biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif

Mano Vasiukas sunkiai vaistus rijo, todel teko leist. Bet su dukra dviese vos nulaikem bigsmile.gif O Staselis musu ziopliukas. Niekad nenujaucia klastos. Toks geras didelis vaikas. Atrodo paemiau sukas....tai bek neatsisukdamas. Ale kur tau bigsmile.gif prieina apuosto, buna suciuptas ir issukuotas bigsmile.gif
Atsakyti

Diinka, tavo atveju as pati atsidaryciau saskaita zooplus.de. Ten nuo 100 euru siuntimas nemokamas. Tai jei imsi ZD uz 40 euru, dar 10 kg persams (apie 45 eurus), dar koki spec ar konserva uzsimesi - va ir bus tie 100. Arba susikooperuoti su kuo nors, kas arti gyvena. Ir pristatys prie duru, nereiks sukti galvos del atsiemimo is nezinia kur. ;) Be to, zooplus ir sunu maistu prekiauja. 

Atsakyti

Labuka, mielosios,

Pagaliau prisijungiau ir aš.... sveikinu visas su šventėmis.... linkiu būti sveikoms ir sveikiems :-)

Užjjaučiu V-Rine :-(

Atsakyti

Diinka, zoofast.lt apie 23 eur, ten siuntimas nuo 25

Atsakyti

Ir visos , auginančius mano buvusius prašom rodytis(antra diena rašinėjų laiškus buvusiems globotinukams...tiesa kol kas dar tik 2013 -uose metuose... taip kad nereiktų jums rašyti Daredi, Erendira, Erode...blyn daugiau be užrašų ir nepamenu :P

Nugis aš ir Trišė

560ef8ce8483950c7183805ea35b6ccf248.JPG

5494629ce98214ad8b85736dc7108da5566.JPG

0a93ba9f2aaa429ac4f9982e5965c926814.JPG

727b06c9f7a94fbf5d628104b21b8db2432.JPG

Atsakyti
Prašau, čia labai gražu... biggrin.gif
Fogytė biggrin.gif dar nenujaučia Kingo žiaurumo. Bando draugaut.
vartotojo įkelta nuotrauka

Mamka Diinka, aš išaugau... Bet nustygti negaliu vietoj.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 gruodžio 2016 - 19:25

Laba diena.

Boulingas pavyko. Nusilauzem beveik visus nagus, bet isejom laimingos.

Magnuna rado pjedestala. Nusprende pabuti ''neblogs skulpturs''

2f23f3d5c71e.jpg

O tuomet jau as, pasekiau jos pedomis. 

549fe69926f4.jpg

Bevaiksciodamos sulaukem vakaro

e554ed7c379d.jpg

a532a49fd732.jpg

Na ir paselom siek tiek

https://youtu.be/r0vMWJv65oQ

Nesirkit. Laikykites. Linkejimai nuo Magnunos

Atsakyti

Sveikos.

Sirgaliams po  :4u: Busy su Magnuna gero laiko. 

Mes vakar Rygoje 1.5 val.su gide turėjom ekskursiją po senamiestį. Visiems patiko. Sužinojom naujienų apie braliukų sostinę. Latviai teigia, jog jie pirmieji 1510 metais papuošė Kalėdų eglę. Todėl visame mieste daug įvairių eglučių- meno kūrinių. Oras nelepino- šlapdriba, vėjuota. Bet, kaip žinia, mes gi turime po savo nuosavą saulę. Popiet apsilankėme Latvian National Museum of Art. Labai gražiai atnaujintas pastatas. Ekspozicijoje latvių meno kūriniai. Kaip visuomet, Rapolas liko bais nesupratęs modernizmo, bet klasika jam tinka. Ignas, priešingai broliui, simpatizuoja naujajam menui. Radom Čiurlionio ir Bosch kūrybis atitikmenų, diskutavom, ar tai atsitiktiniai panašumai. Šiandien iš ryto nuėjome į man labai baisų pastatą- Mokslų akademiją- kur pasikėlę į apžvalgos aikštelę pasidairėme po Rygą iš viršaus. Vėjas baisulinis, vos neskridome. Aplinkiniai neestetiški stoties rajonai man nepatiko. Grįžome į jaukųjį mažutį ( vos 1 kvadratinio kilometro ploto) Rygos senamiestį. Nusipirkome bilietus į Katedroje vykstantį vargonų muzikos mini koncertėlį. 20 min klausėme Bacho Preliudo ir antro kompozitoriaus, kurio pavardės neatsimenu ( ech, senatvė, musiau) , kūrinio. Jauku, šilta, miela. Patiko. Susikrovėme mašinon ir atsisveikinome su Ryga. Atlėkėme į Šventąją. Apsistojome vasarnamyje, kurį šeimininkai bandė mums šiai nakčiai atšildyti, bet, nepaisant visų pastangų, po jūros trumpo aplankymo, sėdime apsikloję kaldromis ir žiūrime "Auksinį protą". 15 laipsnių. Bet gal dar sušils. Gegužę pvz.  :) 

Atsakyti

Rygos eglutės:

IMG_5705.jpg

IMG_5697.jpg

IMG_5692.jpg

IMG_5682.jpg

IMG_5701.jpg

IMG_5702.jpg

IMG_5717.jpg

Atsakyti

Mūsų saulytės:

IMG_5688.jpg