Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gufai gentamicina lasinu, asaras, tada dar geli lasinu greitint gijima ir antibus i odiga gavo pupa. 

Atsakyti

Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.

Nugi Olfen, kito nežinau.

Atsakyti

Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

Apus, ačiū, pas mus tada ne tas, siaubas Kaune be Diržinausko nėr daugiau pas ką dėl akių kreiptis....neįsivaizduoju ar pavyks :(

Lapyna, ar gavai ? 

Atsakyti

Ačiū rustei už katui paskolintus namus šventėm, ačiū kad parvežė Katą Kaunan į savo namus...Stebuklas ne kitaip :)

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 12 28, 12:30)
<p>Ačiū rustei už katui paskolintus namus šventėm, ačiū kad parvežė Katą Kaunan į savo namus...Stebuklas ne kitaip smile.gif</p>

Detaliau prašom bigsmile.gif Į savus namus?smile.gif
Atsakyti

Man šiandien kažkokia šūdina diena. Toks jausmas, kad geriau į darbą būčiau nėjus. Atrodo smulkmenos, bet 1+1 +.. ir viskas pasibaigė posmo nuverkimu tulike. Laukiu nesulaukiu, kada anksčiausiai galima išeiti iš darbo neišdirbus numatyto laiko. 

Atsakyti

Šponkiuk  :4u: 

Colomba, taip Katas jau po savo valdas varinėja, jokiop streso, elgiasi kaip tikras šeimininkas, kitų katinų nėra, jau meilinasi savo šeimininkei, manau viskas bus puiku

ir beje sosiska- Fersė rezervuota, paimtu kad ir šiandien, bet mes dar po švenčių turim vizita pas dermatologus Jonavoj, va tiap va

erendira, lapyna aš dabar dėl maistuko ZD panašu kad fersei tiko, dabar čia vietoj užpirkau..2 kg 30 eur...man žiauru. kaip ten pas jusa kainos, kada vėl užsakinėsit, kas kiek laiko...nes norisi šeimininkams padėti..Ačiū :4u: 

Ir visos , auginančius mano buvusius prašom rodytis(antra diena rašinėjų laiškus buvusiems globotinukams...tiesa kol kas dar tik 2013 -uose metuose... taip kad nereiktų jums rašyti Daredi, Erendira, Erode...blyn daugiau be užrašų ir nepamenu :P 

Atsakyti

Diinka, viska gavau, aciu! :4u: 

Hills ZD yra brangus maistas. Bet perkant is vokieciu 2x2kg, gaunasi 40 euru (t.y. 20 euru uz 2 kg paka). Sikart buvo dar truputi pigiau, nes turejau 10 proc. nuolaida. Gaila, kitam kartui nuolaidos nebeturesiu. Ir uzsakinesiu negreitai, greiciausiai link vasaros. Tiketina, kad Colomba uzsakines greiciau, ji daugiau katu turi. :)

Atsakyti

Lapyna, tai tau ačiū, supratau info, dabar už 2 kg sumokėjau 30...man labai brangu...alia nėr kur slėptis. Kalbėsiu su Colomba ačiū., mano ir Persai vargiai su 10 kg vasaros sulauks, oi tikrai nesuluks, čia 2-3 mėn tik... :D 

Atsakyti