Gufai gentamicina lasinu, asaras, tada dar geli lasinu greitint gijima ir antibus i odiga gavo pupa.
Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.
Nugi Olfen, kito nežinau.
Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.
Apus, ačiū, pas mus tada ne tas, siaubas Kaune be Diržinausko nėr daugiau pas ką dėl akių kreiptis....neįsivaizduoju ar pavyks
Lapyna, ar gavai ?
Ačiū rustei už katui paskolintus namus šventėm, ačiū kad parvežė Katą Kaunan į savo namus...Stebuklas ne kitaip
Detaliau prašom Į savus namus?
Man šiandien kažkokia šūdina diena. Toks jausmas, kad geriau į darbą būčiau nėjus. Atrodo smulkmenos, bet 1+1 +.. ir viskas pasibaigė posmo nuverkimu tulike. Laukiu nesulaukiu, kada anksčiausiai galima išeiti iš darbo neišdirbus numatyto laiko.
Šponkiuk
Colomba, taip Katas jau po savo valdas varinėja, jokiop streso, elgiasi kaip tikras šeimininkas, kitų katinų nėra, jau meilinasi savo šeimininkei, manau viskas bus puiku
ir beje sosiska- Fersė rezervuota, paimtu kad ir šiandien, bet mes dar po švenčių turim vizita pas dermatologus Jonavoj, va tiap va
erendira, lapyna aš dabar dėl maistuko ZD panašu kad fersei tiko, dabar čia vietoj užpirkau..2 kg 30 eur...man žiauru. kaip ten pas jusa kainos, kada vėl užsakinėsit, kas kiek laiko...nes norisi šeimininkams padėti..Ačiū
Ir visos , auginančius mano buvusius prašom rodytis(antra diena rašinėjų laiškus buvusiems globotinukams...tiesa kol kas dar tik 2013 -uose metuose... taip kad nereiktų jums rašyti Daredi, Erendira, Erode...blyn daugiau be užrašų ir nepamenu
Diinka, viska gavau, aciu!
Hills ZD yra brangus maistas. Bet perkant is vokieciu 2x2kg, gaunasi 40 euru (t.y. 20 euru uz 2 kg paka). Sikart buvo dar truputi pigiau, nes turejau 10 proc. nuolaida. Gaila, kitam kartui nuolaidos nebeturesiu. Ir uzsakinesiu negreitai, greiciausiai link vasaros. Tiketina, kad Colomba uzsakines greiciau, ji daugiau katu turi.
Lapyna, tai tau ačiū, supratau info, dabar už 2 kg sumokėjau 30...man labai brangu...alia nėr kur slėptis. Kalbėsiu su Colomba ačiū., mano ir Persai vargiai su 10 kg vasaros sulauks, oi tikrai nesuluks, čia 2-3 mėn tik...