Cha cha Gufytis šaunuolis Greičiau pasveiktu mažylis
Mumiui tai tas ašarojimas atsirado kai ant begrudzio maisto perrejom kiba netinka jam begrudis
Gi ji aptirpsta ciuju neskanu, bet kencia neryja nekramto kol nepaleidi 😂🤣 ir ispjauna ;)
ai tiesa pamirsau pasakyti aciu uz nuorodas zaidimam.... per tas ligas iskritus is gyvenimo visai....
vakar atsigavimo vakara dariau 🤣 Aplink mane yra 5 sekandhandai 😜 Ejau per visus 5, retai as ten einu, laiko nelieka net i normalias pardes nueit, ka jau ten skurlynus, bet vakar visus apejau, kuiciausi kuiciausi relaxinau 😝 Namo nieko neparnesiau, bet bent jau pasikuiciau 🤗🤣
Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.
Pas mus niekas nepakito, mama ligoninėj, širdis permušinėja kasdieną
Zugi taip plius minus, nevemia, konservo vos vos ragauja pati, po to per prievartą sumaitinu.
Pamiršau Lisitėjos tapukus pagirti, tiesą pasakius žiūrėjau tik į Moliuką, tai tapukų nepastebėjau Tik po komentarų apie tapukus, ėjau ieškoti jų
Laba,
Apus , primink prašau, kaip ta gufio liga prasidėjo, kaip akis atrodė. Per šventes dviem mažiams po akytę supuliavo, atrodė nieko rimto kaip visada, tepliojau tetraciklinu, bet negerėjo, o atvirkščiai blogėja, kaip ir nepūliuoja, bet vokai patinę ir labai raudoni, ryte akies praktiškai nesimato...labai bijau prarast akytes....o Diržinauskas tik 01.04 bus...dabar lašinu maxitrolį ir ašaras, kol kas pagerėjimo tikrai nematau, bet tik nuo vakar. Eisim šiandien šiaip pas vetus, bet nelabai tikiu kad ką protingo pasiūlys....labai neramu
Labas rytas,
Per šventes ir kitus reikalus nebelieka laiko SM...
Greito sveikimo ligoniukams
panašu kad aš čia visų nedraugas.... esu labai prieš papildus.....
Tai aš turbūt tavo draugė. Ne tai kad labai kategoriškai prieš būčiau, bet nematau reikalo mėtyti pinigus. Nelabai jais tikiu. O ir pinigų jiems nelabai turiu. Vit D geriam, kartais žuvų taukų kapsulių vaikams nuperkam.
Bet mes ir sergam nedaug (tfu tfu tfu).
Kikenau iš Gufio ir tabletės. Tytė panašiai sugeba. Prieš pusmetį reikėjo vaistais šert, tai pirmas dienas sukišdavau tabletę tvarkingai, o paskui įsigudrino išspjovinėt. Ir dar taip gudriai išspjaudavo, ne iš karto, bet nuėjus kelis žingsnius. Reikėdavo eiti iš paskos ir tikrinti, ar kur "praprytas" vaistas nesivolioja. Tik tiek, kad ji pas mus gerietė, pasigauni ir grūdi gerklėn dar kartą.
Šponkiuk, gal kažką priešuždegiminio reikėtų? MB turi kitokią bėdą, jam periodiškai su nugara problemos, tai turi visą paketą. Bet dabar pavadinimų nesuvardinsiu, tik Metindol Retard prisimenu. Kartą, kai įsitaisiau "peilį po mente", jis man pasiūlė jį išgert, ir reikalas baigėsi ligoninės priimamajame. Netoleruoju aš jo, pasirodo.
Dinka, Gufa uzsimerke. Ir visa diena neatsimerke.... Gufai buvo nuejes akies obuolio virsutinis sluoksnis, na nemazai apie 1 cm ant 1 cm. Speja kad kazkur uzsigavo ir tada nutryne.... bet kaip rasiau nemaciau kad jis ja trintu. Kadangi sunkiai gijo prasidejo negryztami efektai apie kuriuos rasiau. Akis nepuliavo, bet jis is kart gavo antibus i uodega ir antibus i aki. Tai sansubsupuliuot kaip ir neliko. Dabar vis dar turim kokius 2 ant 2 mm neuzsitraukusia vieta. Deja negryztamo efekto isimt neis, ruda deme liks visam gyvenimui ( sequestrum cat) sindromas. Jis nera didelis dabar, nes visa sita laika sedim ant vaistu kas 3 val. Mes net kaledom niekur nevaziavom, kad lasint i aki vaistus. Dabar vis dar geria priesuzdegiminius nes leukocitai labai isauge.