Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Cha cha Gufytis šaunuolis :)  Greičiau pasveiktu mažylis  :4u:  

Mumiui tai tas ašarojimas atsirado kai ant begrudzio maisto perrejom kiba netinka jam begrudis  :hmm:​ 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na baikit sirgti 4u.gif Sveikatos sveikatos ir dar kartą sveikatos, dideliems ir mažiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Apus @ 2016 12 28, 08:37)
Paleidziu, paeina du zingsnius nekrutindamas lupu ir ispjauna.....

Juokas paėmė iš Gufio biggrin.gif Įsivaizduoju kaip žiūri savo didelėmis akimis ir laukia kada jį paleisi kad tabletę išspjauti biggrin.gif Mano moliugėlis taip nesumąstytų, nemėgsta pastos, bet kiekvieną kartą žiūri ką ten darau ir ką duosiu smile.gif Mano mergaitės tik išgirsdavo kad suku dangtelį jau skubindavo pasišalinti smile.gif
Atsakyti

Gi ji aptirpsta ciuju neskanu, bet kencia neryja nekramto kol nepaleidi 😂🤣 ir ispjauna ;)

ai tiesa pamirsau pasakyti aciu uz nuorodas zaidimam.... per tas ligas iskritus is gyvenimo visai....

vakar atsigavimo vakara dariau 🤣 Aplink mane yra 5 sekandhandai 😜 Ejau per visus 5, retai as ten einu, laiko nelieka net i normalias pardes nueit, ka jau ten skurlynus, bet vakar visus apejau, kuiciausi kuiciausi relaxinau 😝 Namo nieko neparnesiau, bet bent jau pasikuiciau 🤗🤣

Atsakyti

Gerai Weronika, turesiu maumenyje. Siandien vesiu i boulinga gales lavinti savo raumenus :4u: 

Atsakyti

Erode, Zundyte kuris pleistras nuo skausmo efektyviausias? plius gal verta koki traumeli pagerti? tepalai jokie nepadeda.
Pas mus niekas nepakito, mama ligoninėj, širdis permušinėja kasdieną :(
Zugi taip plius minus, nevemia, konservo vos vos ragauja pati, po to per prievartą sumaitinu.

Pamiršau Lisitėjos tapukus pagirti, tiesą pasakius žiūrėjau tik į Moliuką, tai tapukų nepastebėjau :D Tik po komentarų apie tapukus, ėjau ieškoti  jų :D

Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 12 28, 08:37)
<p>Kaip Gufis per situs sirgimus atidirbo manes apgaudinejimo sistema..... na viska kas blogai reik daryt man visi seimos nariai pasiplauna ziuri tik su gailesciu akyse.... na o as pasigaunu katina ( ryskiai bent jau kol kas as nedraugas), sulasinu viska ka reik i aki, tada reik tablietka suvalgyt, nu zinot kokias akis nutaiso.... nu imetu iziodinus giliai palaikau kad nurytu, jis pacepsi tipo mol nurijau ir sedim ziurim viens i kita. Paleidziu, paeina du zingsnius nekrutindamas lupu ir ispjauna..... vaikas iki asaru juokesi, ten reik matyt, toks izdurinejantiseidelis.... odiga i visas puses plaka tik 🤣 Gerai kad ir as ne is sventuju, pasigriebi ir pakartotinai 🤣</p>

Ooo... vajej. Jei Kingui kiščiau tabletę ir nesigautų - antro karto nėr... unsure.gif
Atsakyti

Ooo... vajej. Jei Kingui kiščiau tabletę ir nesigautų - antro karto nėr... unsure.gif

Gufa auksas pas mane 😹

Atsakyti

Laba,

Apus , primink prašau, kaip ta gufio liga prasidėjo, kaip akis atrodė. Per šventes dviem mažiams po akytę supuliavo, atrodė nieko rimto kaip visada, tepliojau tetraciklinu, bet negerėjo, o atvirkščiai blogėja, kaip ir nepūliuoja, bet vokai patinę ir labai raudoni, ryte akies praktiškai nesimato...labai bijau prarast akytes....o Diržinauskas tik 01.04 bus...dabar lašinu maxitrolį ir ašaras, kol kas pagerėjimo tikrai nematau, bet tik nuo vakar. Eisim šiandien šiaip pas vetus, bet nelabai tikiu kad ką protingo pasiūlys....labai neramu

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Šponkiau, pleistrai daug maž visi vienodai veikia, pasirink tokį kuris netrukdytų judant,nes yra tokių kurie priklijavus pradeda šildyti per kažkokius oksidacijos procesus gamindami šilumą ,jie tokie stori,tai pvz ant kokio peties nelabai tinka ,tik ant lygios vietos...be to kartu gali ir Traumelį čiulpti,kokius 4 kartus dienoje,o kai nuimi pleistrą tepk su Traumelio tepalu

Mergaitės ,o kodėl jūs nenusiperkat to prietaisiuko kur veterinarai naudoja tabletėms sugirdyti? Aš nusipirkau vetkėj už 5 eurus ,kaina tai ką aš žinau blink.gif ,bet daiktas tai ilgam ir pirštai sveiki mirksiukas.gif Dabar bet kokią tabletę sugirdyti vienas juokas wub.gif
Atsakyti

Ačiū Zundyte!

Atsakyti

Labas rytas,

Per šventes ir kitus reikalus nebelieka laiko SM...

Greito sveikimo ligoniukams :4u: 

panašu kad aš čia visų nedraugas.... esu labai prieš papildus..... 

Tai aš turbūt tavo draugė. :) Ne tai kad labai kategoriškai prieš būčiau, bet nematau reikalo mėtyti pinigus. Nelabai jais tikiu. O ir pinigų jiems nelabai turiu. Vit D geriam, kartais žuvų taukų kapsulių vaikams nuperkam.

Bet mes ir sergam nedaug (tfu tfu tfu).

Kikenau iš Gufio ir tabletės. :) Tytė panašiai sugeba. Prieš pusmetį reikėjo vaistais šert, tai pirmas dienas sukišdavau tabletę tvarkingai, o paskui įsigudrino išspjovinėt. Ir dar taip gudriai išspjaudavo, ne iš karto, bet nuėjus kelis žingsnius. Reikėdavo eiti iš paskos ir tikrinti, ar kur "praprytas" vaistas nesivolioja. :D Tik tiek, kad ji pas mus gerietė, pasigauni ir grūdi gerklėn dar kartą. :rolleyes: 

Šponkiuk, gal kažką priešuždegiminio reikėtų? :hm: MB turi kitokią bėdą, jam periodiškai su nugara problemos, tai turi visą paketą. Bet dabar pavadinimų nesuvardinsiu, tik Metindol Retard prisimenu. Kartą, kai įsitaisiau "peilį po mente", jis man pasiūlė jį išgert, ir reikalas baigėsi ligoninės priimamajame. :D Netoleruoju aš jo, pasirodo.

Atsakyti

Dinka, Gufa uzsimerke. Ir visa diena neatsimerke.... Gufai buvo nuejes akies obuolio virsutinis sluoksnis, na nemazai apie 1 cm ant 1 cm.  Speja kad kazkur uzsigavo ir tada nutryne.... bet kaip rasiau nemaciau kad jis ja trintu. Kadangi sunkiai gijo prasidejo negryztami efektai apie kuriuos rasiau. Akis nepuliavo, bet jis is kart gavo antibus i uodega ir antibus i aki. Tai sansubsupuliuot kaip ir neliko. Dabar vis dar turim kokius 2 ant 2 mm neuzsitraukusia vieta. Deja negryztamo efekto isimt neis, ruda deme liks visam gyvenimui ( sequestrum cat) sindromas. Jis nera didelis dabar, nes visa sita laika sedim ant vaistu kas 3 val. Mes net kaledom niekur nevaziavom, kad lasint i aki vaistus. Dabar vis dar geria priesuzdegiminius nes leukocitai labai isauge. 

Atsakyti