Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

dinka 🌼 as tas kur kai ner ka daryt  :D nuo rugsejo 2 kart sirgau, vaikas jau 3 kart nu reik kazka daryt .  tikrai maistas neblogas ir zoliu ir vaisiu namie yra.  Arbatos naturalios, vyro sesuo pridziovina ...   o sergam, kaip .... nu bandysim ta kardi :D blogiau nebus.  Nes  finansais uz mazo ir Gufio vastus tuo visa vaistu pramone paremsiu :D 

Atsakyti

Aš irgi nelabai už papildus geriu tik vitamina D.

Zydryne išrovė tik 7 duncius ne visus 😂😂😂

Pamiršau pagirti Lisitejos tapukus su Moliuku gražu tikrai.. Beje Panevėžy yra kavinė Lisiteja  :hmm:​  mažu atidarei?

Atsakyti

Apus pas ką jakove lankotės? Dėl akies pas Liną?

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 12 27, 22:00)
<p>panašu kad aš čia visų nedraugas.... esu labai prieš papildus..... keistuolė, o bet tačiau ir poreikio kol kas kaip ir nėr....dar palauksiu smile.gif</p><p></p>

Diinka, nieko tokio, ir aš buvau. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Sagyte Taip draugaujam su Linu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 27 gruodžio 2016 - 23:11
QUOTE(diinka @ 2016 12 27, 22:00)
<p>panašu kad aš čia visų nedraugas.... esu labai prieš papildus..... keistuolė

Tu ne viena keistuolė ir aš į kompaniją biggrin.gif Nesu prieš nusistačiusi, bet įsitikinusi kad jie nei padeda, nei kenkia. Kas turi pinigų gali gerti, o gal įsitikinimas kad padeda ir padės mirksiukas.gif
Azu smagu kad tavo mamukui viskas gerai, galėsi ramiai svečiuotis wub.gif
Lisitėja gražios ir tavo tapkutės, ir Molio spalva man labai patinka wub.gif

busy, na kaip gi čia taip...apleidai tris katinus dėl vieno šuns...netvarka biggrin.gif

Apus mano dukros britukei irgi kažkokia akių liga pripažinta, atsiranda žaizdelė vienoje akyje Jau prieš kelis metus siūlė operaciją daryti, bet kai ji labai bijo, tai sakė kad kai jau vaistai nebepadės tai tik tada leis operuoti. Pirmą kartą gydymas ilgiausiai užtruko, bet labai sąžiningai gydė ir visiškai sugijo, Diržinauskas jau galvojo kad nebepasikartos. Jis tada davė kažkokių vaistų su jodu skausmingų, bet veiksmingų. Dabar užeina kokį kartą ar du per metus, bet kai tik pastebi kad akytė pradeda ašaroti ir ją primerkia, tai sulašina nuo skausmo, kažkokio gelio ir lašiukų ir per porą dienų praeina.
Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Lengvai pašalę pas mus, tai purvynas visas sutrauktas, tik vėjas dar didokas.

Prisidedu prie nelabai tikinčių papildais. Aišku vartoju kai reikia, bet visada konsultuojuosi su vaistininku, turiu tokį artimoje aplinkoje.

Žydryne, nebūtinai išlįs baimė šūviams.Taksiukas nebijo nei šūvių nei griausmo. Tik loja, kai netoli triukšmauja.

Nea, neturiu kavinės, ir viešojo maitinimo verslas manę netraukia. Bet kiek žiūrėjau dar ir Telšiuose tokiu pavadinimu kabakas yra.

Visiems sergantiems dvikojams ir keturkojams po debesį sveikatos,sveikit greičiau :4u:

Atsakyti

[b]Apus[/b] mano dukros britukei irgi kažkokia akių liga pripažinta, atsiranda žaizdelė vienoje akyje Jau prieš kelis metus siūlė operaciją daryti, bet kai ji labai bijo, tai sakė kad kai jau vaistai nebepadės tai tik tada leis operuoti. Pirmą kartą gydymas ilgiausiai užtruko, bet labai sąžiningai gydė ir visiškai sugijo, Diržinauskas jau galvojo kad nebepasikartos. Jis tada davė kažkokių vaistų su jodu skausmingų, bet veiksmingų. Dabar užeina kokį kartą ar du per metus, bet kai tik pastebi kad akytė pradeda ašaroti ir ją primerkia, tai sulašina nuo skausmo, kažkokio gelio ir lašiukų ir per porą dienų praeina. Tai va, cia irgi neaisku is kur prasidejo....nes pirminis pavirsinis pazeidimas gan didelis buvo.... sako jis pats nutryne, bet priplokit mane nemaciau kad jis prie akiu lystu.... nu tikiuosi labai tikiuosi, isiversim be operacijos, nors per kaledas as jau viskam nusiteikus buvau. O girdziu valgo caras, reik varyt vaistus sukist, bo po valgio turi but 😳

Atsakyti

Sveikos  :4u:

slidu šiandien tikrai, gatvėse nieko, bet kiemai nebarstyti...

o aplinkkelis Vilniuje yra gėris  :)  aišku, ir atostogos prisideda, atvažiuoju į darbą be jokio kamščio  :rolleyes:

siuntimas iš iHerb'o kainuoja, nuo svorio priklauso, bet gaunasi vis tiek pigiau, nei LT vaistinėse  :P 

Azu, labai gera žinia dėl mamytės  :4u:

Labai patiko Aist Saulės muziejaus aprašymas, nežinojau net, kad toks yra  :)​ 

Giliukaš sulaukė savo meilės  :wub:  o Tutukas pasipiktinus buratinu  :lol:

Buratinukas mielas labai labai  :wub:

Šuniukams bailiukams  :4u:  mano šuo irgi labai bijodavo fejerverkų, į kiemą net nenorėdavo eiti šventiniu laikotarpiu... 

Atsakyti

Gufiukui :4u: 

Pas gydytoją Liną Jakovo klinikoj su Kelviu buvom, kai tik parsivežėm jį, nes labai akys ašarojo, traiškanojo... Lašiukus lašinom kelių rūšių ilgai, bet viena akytė vis paašaroja iki šiol....

Atsakyti

Kokios linksmos sportinykės :D bet kažkaip žiūriu Magnunai po švenčių kažkaip sunkiau klubai juda :P Busy, mankštink tu ją, mankštink daugiau, netinginiaukit ten :D 

Dėl papildų aš irgi nesu jų gerbėja, bet kai šiemet susirgau plaučių uždegimu net iki biuletenio (pirmą kart gyvenime) tai dabar stengiuos gert vit. c+ cinką ir vit D. Gabi geria vit c ir skystą kordicepsą. Tai nzn, ant vaiko nelabai kokio poveikio matau...vistiek serga. Dabar sanatorijoj po plaučių uždegimo. Aišku vistiek tuos vitaminus geriam, bet kiek čia jie veikia nepajutom...

Laba diena

Giliukas su savo dama :wub:​ 

Atsakyti

Kaip Gufis per situs sirgimus atidirbo manes apgaudinejimo sistema..... na viska kas blogai reik daryt man visi seimos nariai pasiplauna ziuri tik su gailesciu akyse.... na o as pasigaunu katina ( ryskiai bent jau kol kas as nedraugas), sulasinu viska ka reik i aki, tada reik tablietka suvalgyt, nu zinot kokias akis nutaiso.... nu imetu iziodinus giliai palaikau kad nurytu, jis pacepsi tipo mol nurijau ir sedim ziurim viens i kita. Paleidziu, paeina du zingsnius nekrutindamas lupu ir ispjauna..... vaikas iki asaru juokesi, ten reik matyt, toks izdurinejantiseidelis.... odiga i visas puses plaka tik 🤣 Gerai kad ir as ne is sventuju, pasigriebi ir pakartotinai 🤣

Atsakyti