Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kad jau apie papildus, tai tuo pačiu,  ką nuo raumens skausmo vartoti? Buvau patempusi raumenuką, dabar pakilnojau dėžutės ir skauda stipriai.  

Atsakyti
Lisitejos tapukai labai labai grazus! 4u.gif
Atsakyti

Ir tapukai, ir Moliukas nuostabūs :wub:

Norvegiškos linksmybės labai smagios :D

Kaina cordycepso :blink:

iHerb'as siūlo pigiau:

http://eu.iherb.com/...ch?kw=cordyceps

Gal ir ne šiaip sau ta kaina skiriasi, nu bet žinant, kad LT ji pripūsta išpūsta daug kur, gal verta pasidomėti :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 27 gruodžio 2016 - 19:46

Neširodo Pupita višai, nematyt man gražolėš, aš net kvietkų priškyniau jai, kad paširodytu ji man .....

617cb03a178691d29a477c9ea238b6b650.jpg

Atsakyti

Visai bukas forumas, jau dvi žinutes pradangino, tiek senoji versija, tiek naujoji :fool:

Aš taip džiaugiuosi tapais, tokie šilti. :flirt2: Tik reikia saugoti nuo vieno geltono kenkėjo, nors dabar, regis nesidomi jais.

Grįš Magnuna prisisportavusi, tikras raumenų kalnas :hihihi:

Giliukas tikras kavalierius, rimtai imasi reikalo. ir gėlių ir buteliuką tauraus gėrimo turi.Tik šokolado trūksta.Galėtų jau meile pasirodyti. a044.gif

Atsakyti

Mamka visai pamirso mane ir Giliuka, per ta savo amsinti buratina

967b512ed7e4.jpg

Atsakyti

Aha Giliukas ir buteli pakavojo tarp geliu, o Pupitos kap ner tap ner....  :D 

Musu Kaledos ramios, vistiek sugebejom ir pasisveciuot ir sveciu turet... tai siandien nei bendraut nebesinori, lovadienis... 

MB negali kramtyt tai skundziasi, kad maistas stovi surytas, bet susimulkint su blenderiu matyt avino pasiputimaws neleidzia . :lol: 

Sveikit nesirkit, kas ten daba uzejo. Mes tiek viso ko prikrovem parvezt , kad nezinau kaip savo smutkes reiks sutalpint,o atrodo tikrai neislaidavom, nes nelabai ir yra is ko,  tai vaikam dzinsu reik, bo cia pigu, LT brangu, O vakar pas juos cia buvo Boxing day, patikekit, pvz prie tokiu NEXT ir MAN ZARA eiles, kaip tarybiniais laikais prie degtines, i parda po kelis tik suleidzia vaiksto po visa miesta su NEXT'o maisais, vis delto kiek zmoniu priklauso nuo akciju.. 

Tiesa mamai sake pakitimu nerasta tikrintis daba balandi.. 

Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 12 27, 16:25)
<p>Erode nerandu cardisepso... radom tik su jo ekstraktu ....Imunital plus ... tas pats ar kita ieskot?</p>

Yra atskiras.
High Way ir Swanson firmos.
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir aš tą pirkdavau, TIENS, bet man jo poveikis labai nuo Swanson nesiskyrė.

Beje, jei galite, pirkite iherb.

Lisitėjos tapukai, Moliukas... Labai gražūs Zundytės katukai. clap.gif

Sportininkės wub.gif
Giliukaš ir Tutukaš. wub.gif

Azu, labai džiaugiuos dėl mamos.
Šponkiau, kaip jūs naujienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 gruodžio 2016 - 21:14

šakai amšintiš buratinaš, per pečionkeš jam! Šlėpt nuo manęs tave yra nušikaltimaš!

188c95ca5fa206f761ace695579c9f11277.jpg

Atsakyti

Tikra tiesa Giliuk. Pazadam taisytis :4u:  :angel2:  [url="https://youtu.be/EyUoP9UKddI"]

Azu, smagu del mamuko :4u:    

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 gruodžio 2016 - 22:05
Sveikos,visas su šventėm praėjusiom ir ateinančiom 4u.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 26, 19:19)
<p>O mes bijom, bijom, drebam, drebam. Setas be proto bijo fejerverkų, šitos metinės šventės mums tikra tragedija. :oh:Praktiškai dvi savaitės su tabletėmis. verysad.gif </p>

QUOTE(Aist @ 2016 12 26, 22:27)
Taip, Čija iš patikimo veislyno. Bet šuvio fobiją turi. Ji genetiškai paveldima. Čijos mama irgi su tokia pačia fobija. Viena pažįstama kinologė sakė, kad tarnybinių šunų su šia fobija veisti negalima. Nes pilnai nugalėti dresūros pagalba šios fobijos neįmanoma, su genais nesukovosi. Netarnybinius šunis su šiuo genetiniu ypatumu veisti galima. Ne visiems vados šuniukams vienodai stipriai persiduoda. Tenka išmokti išgyventi apienaujametinį laikotarpį ir vasaros audras su griausmais. Iki 5 metų Čija visai nebijojo garsų, džiaugėmės, kad nepaveldėjo mamos fobijos. Bet, deja, nuo penkto gimtadienio baimė išlindo visu baisumu. </p>

Vaje,vargšiukai,gaila šuniukų,maniškė visai nebijojo fejerverkų,bet artėja jai 5-tas gimtadienis,tai dabar aš pradėsiu bijot,kad ir mum tas pats gali prasidėt unsure.gif ,nes per paskutinį Naujametį jau pasiprašė ant rankų,kai prieš tai išvis nekreipdavo dėmesio
QUOTE(gielux @ 2016 12 27, 16:18)
Sveikos
Aš jungiuosi į ligonių būrį, puse šeimos susirgo  doh.gif

Sveikit 4u.gif
QUOTE(Baukidė @ 2016 12 27, 19:43)
<p>iHerb'as siūlo pigiau:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://eu.iherb.com/search?kw=cordyceps'>http://eu.iherb.com/search?kw=cordyceps</a></p>
<p> </p>
<p>Gal ir ne šiaip sau ta kaina skiriasi, nu bet žinant, kad LT ji pripūsta išpūsta daug kur, gal verta pasidomėti 4u.gif</p>

O ten iHerbe už siuntimą kiek reikia mokėt?
QUOTE(Azucena @ 2016 12 27, 20:38)
<p>MB negali kramtyt tai skundziasi, kad maistas stovi surytas, bet susimulkint su blenderiu matyt avino pasiputimaws neleidzia . lotuliukas.gif </p><p>Tiesa mamai sake pakitimu nerasta tikrintis daba balandi.. </p>

O kodėl taviškiui reikėjo visus dančius išraut?
Smagu dėl mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 27 gruodžio 2016 - 21:51

panašu kad aš čia visų nedraugas.... esu labai prieš papildus..... keistuolė, o bet tačiau ir poreikio kol kas kaip ir nėr....dar palauksiu :)

Atsakyti