Įkraunama...
Įkraunama...

Mažų dydžių rūbai XXS-XS-S

Naujas Ralph Lauren juodas megztinis. XS Petite, pgl ploti dydį atitinka, bet pgl ilgį tiktų iki 160cm ūgiui (man su 164cm ūgiu porą cm trumpos rankovės). Labai graži emblema priekyje. 35 Eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lara firmos nauji kampriai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Elegantišką modeliuką puošia stilingos spalvos bei raštai wub.gif Audinuko sudėtis - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. LYCRA. Apačia dailiai atlenkta wub.gif Modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Nuo juosmens iki klynuko siūlės priekyje - 25 cm. Nugaroje - 33 cm. Ilgis - 88 cm. Vidinės pusės ilgis - 63 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

Prie kaprių labai tinka mano temoje esantis paltukas - tokie patys raštai tik spalvos skiriasi - kapriai tamsesni;)

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
4u.gif

KEIČIU Į TOKIO PAT MODELIO S DYDĮ ( SPALVA NESVARBI ) ARBA Į KITO MODELIO XS ARBA S DYDŽIO KAŠMYRINĮ MEGZTUKĄ 4u.gif
Naujas kašmyrinis "J.Crew" megztukas
Sudėtis : 100% kašmyras
Dydis : XS (tarp pažastų 45cm)
Spalva : (žalia) reali sakyčiau labiau chaki biggrin.gif
Kaina : 43ur
MEGZTUKO NUORODA

Atsakyti

Naujas satininis bomber svarkelis, dydis XS, 39 eur. Pirktas nemaza nuolaida, reali kaina 89dol
Nauja miela palaidine, dydis XS. 14 eur, kokybiska ir miela.
Atsakyti
QUOTE(Agnye @ 2018 03 04, 13:55)
Siulau visiskai naujus su etiketem Ralph Lauren marskinius. Vaikiskas 16 dydis, moteriskas XS. Vilnius, galiu siusti smile.gif 20 Eur

Atsakyti

Grazuole "MACKAGE" striukyte!

Deveta, bet retai, bukle ideali, striukyte isvalyta valykloje!

Dydis - S
Spalva- juoda
Kaina- 180 euru, mokejau 300[Pradine kainyte virs 600$] 110 euru 100 euru

Labai silta, gerai kad ne pukine, nereikia bujoti kazkur nusirengti ir galvoti ar neaplipus pukais.
Kapisonas nusisega.
Silta labai[ nenusileidzia siltumui Canada Goose.]
Ismatavimai;
Tarp pazastuku- 46 cm
Ilgis matuojant arciau kakliuko - 74 cm
Rankovytes ilgis nuo petuko , su rankogaliu - 63 cm

Ant alkunyciu juodi odiniai lopai, labai suteikia striukytei prabangos.

Atsakyti
New look firmos nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Stilinga bordo spalvytė wub.gif Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia jų formą wub.gif Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 46 cm. Stilinga wub.gif Ilgis - 80 cm. Dydis - S. LABIAU TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja suknelė - tunika VIENAME wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Stilinga bordo spalvytė wub.gif Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia jų formą wub.gif Apačia papuošta dailiomis karbatkėlėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 46 cm. Stilinga wub.gif Ilgis - 80 cm. Dydis - S. LABIAU TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Jcrew Šilkine Ruffle Frontchiffon Top in Vibrant Paisley,00 dydis-36 eurai
https://www.jcrew.com/p/F4714
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom i AZ
4u.gif

Nauja "J.Crew" medvilninė maikutė
Sudėtis : 100% supima cotton
Dydis : XS
Spalva : kaip foto
Kaina : 10Eur

Nauja medvilninė J.Crew bliuskutė
Sudėtis : 96% medvilnė, 4% elastanas
Spalva : balta
Dydis : S
Kaina : 14 Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujos J.Crew lino ir medvilnės kelnės
Sudėtis : 51% linas, 49% medvilnė
Dydis : 4(USA)
Spalva : melsva, kaip pirmoje foto 4u.gif
Kaina : 34 Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Amisu firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyną audinuą puošia stilingos baltos širdutės wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Ranovytės reguliuojasi - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Amisu firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Tamsiai mėlyną audinuą puošia stilingos baltos širdutės wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Ranovytės reguliuojasi - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Yra ir atsarginė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Windsmoor firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madingas audinuko raštas wub.gif Stilinos peštuko formos modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje užtrautuką bei skeltuką. Audinuko sudėtis: 100% - WOOL. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 48 cm. Stilingas ilgis - 74 cm. Dydis - 12. ATITINA 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti