Nauja melyna suknele, XS dydis, spalva Cobalt, kokybiska medziaga, 29 Eur., Panevezys, siunciu
https://www.nordstro...65?color=COBALT
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Naujas , nuostabus MANGO sijonas labai gražus modelis , pamušaliukas mini tipo , o viršus - standūs nėriniai ilgesnis nuostabi spalva , dydis 34 , kaina 22 eurai
Nauja , labai graži , subtili ir stilinga MANGO juoda kokteilinė sukenelė gražus modelis , ilgos rankovės , medžiaga labai kokybiška , elastinga , su pamušalu dydis XS , kaina 28 eurai
Naujas , nuostabus MANGO sijonas labai gražus modelis , pamušaliukas mini tipo , o viršus - standūs nėriniai ilgesnis nuostabi spalva , dydis 34 , kaina 22 eurai
Nauja , labai graži , subtili ir stilinga MANGO juoda kokteilinė sukenelė gražus modelis , ilgos rankovės , medžiaga labai kokybiška , elastinga , su pamušalu dydis XS , kaina 28 eurai
Next Petite firmos gėlėta palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių sodrių spalvų gėlės Nugarytė dailiai užapvalinta Ji ilgesnė už priekį Nugarytę puošia dar viena daili detalė - klostė Madingai paaukštinta apykaklė Nugarytėje viršuje yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. llgis - 59 - 67 cm. Dydis - 6P. ATITINKA XS/S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas modeliukas papuoštas taikliai suderintomis spalvomis bei raštais Madingai apnuoginti petukai Stilingas rankovių sukirpimas Audinukas nesiglamžo Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 84 cm. Dydis - 6. MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas su etikete J.Crew merino vilnos megztukas. Dydis XS, dydį atitinka. Krūtinei iki 85cm, kitaip skėsis sagutės. Kaina 30.
New look firmos nauja paaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinis audinukas papuoštas mielais paveiksliukais - katinukais namukais bei pelytėmis STILINGA Nugarytė madingai susisega sagutėms - yra atsarginė sagutė Nugarytė dailiai užapvalinta Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Stradivarius nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia stilingi juoda - balta - dryžiai Apačia dailiai užapvalinta Nugarytėje daili detalė - užtrauktukas Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Ilgis - 66 - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia labai taikliai suderintos žavios spalvos V formos stilingas apykaklės sukirpimas Apykaklė papuošta dailiu kanteliu Madingas rankovių ilgis Modeliukas (toliau nuo siūlės krašto) turi kišenukus - stiinga bei labai patogu Jos pasiūtos šiek tiek įstrižai - ORIGINALU Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , nuostabi , ryškios turkio spalvos itališka MAIDOMA striukytė iš naujausios kolekcijos eko oda kombinuota su nėrinukais , jaunatviškas , stilingas modeliukas :super itališkas 40 dydis , atitinka 34(XS) , kaina 42 eurai MAŽINU KAINĄ 25 EURAI
Naujas trikotažinis VILA švarkiukas , labai fainas , lengvutis , susisega kabliuku :super dydis XS , kaina TIK 17 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Nauji juodi PULZ džinsai labai kokybiški , siauručiai , elastingi , minkštučiai , lėmuo aukštas :super dydis 25 , ilgis 34 , tiks aukštai :super kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ - 28 eurai
Naujas trikotažinis VILA švarkiukas , labai fainas , lengvutis , susisega kabliuku :super dydis XS , kaina TIK 17 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Nauji juodi PULZ džinsai labai kokybiški , siauručiai , elastingi , minkštučiai , lėmuo aukštas :super dydis 25 , ilgis 34 , tiks aukštai :super kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ - 28 eurai
H&M firmos nauji marškinukai. Elegantiškos baltos spalvos modeliukas priekyje turi du dailius kišenukus V formos stilingas apykaklės sukirpimas Nugarytė stilingai ilgesnė Šonuose yra nedideli skeltukai Nugarytėje yra klostelė Petukų sritis dailiai paklostuota Dar viena madinga detalė - rankovytės reguliuojasi sagučių dėka į stilingą 3/4 ilgį Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Ilgis - 66 - 77 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Elegantiškas modeliukas turi dailią faktūrą bei formą Juosmenukas papuoštas dailiu kanteliu Yra pamušaliukas. Nugarytėje užtrauktukas ir skeltukas. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 48 cm Ilgis - 54 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia stilingi juoda - balta - dryžiai Apačia dailiai užapvalinta Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 74 - 70 cm. Dydis - XS. Kaina tik 8 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia stilingi juoda - balta - dryžiai Apačia dailiai užapvalinta Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 74 - 70 cm. Dydis - XS. Kaina tik 8 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
ATSAKYSIU I AZ