River Island firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilinga spalvytė - avietės Madinga sijonuko forma - peštuko Šonuose ir nugarytėje yra dailios karbatkėlės Nugarytėje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 60 cm. Dydis - 6(EUR)32. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
AMISU firmos nauji marškinukai. Baltą audinuką puošia dailus mėlynos spalvos raštai Modeliuką taip pat puošia stilinga detalė - kišenukai Modeliuko nugarytė madingai ilgesnė už priekį Nugarytė dailiai užapvalinta Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę - 50 cm. Stilingas ilgis - 79 - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai stilinga , išskirtinė suknelė modeliukas A formos , medžiagytė neskysta , tokia faktūrinė , laiko formą :super dydis 36 , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 15 eurų
Nauja labai graži ir stilinga italška MAIDOMA suknelė elegantiškas modelis , atrodo tarsi palaidinė su sijonuku , dirželio dalis tokia perpinta , alia odinė , elastinga :super audinys neskystas , neišryškina ko nereikia :super realiai labai graži suknelė dydis XS/S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 15 EURŲ
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Naujos VILA kelnės džinsai :super stilingos , elastingas audinys , lėmuo nėra žemas , spalva tamsiai žalia :super dydis XS , kaina 19 eurų MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja labai graži ir stilinga italška MAIDOMA suknelė elegantiškas modelis , atrodo tarsi palaidinė su sijonuku , dirželio dalis tokia perpinta , alia odinė , elastinga :super audinys neskystas , neišryškina ko nereikia :super realiai labai graži suknelė dydis XS/S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 15 EURŲ
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Naujos VILA kelnės džinsai :super stilingos , elastingas audinys , lėmuo nėra žemas , spalva tamsiai žalia :super dydis XS , kaina 19 eurų MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas
Prasom AZ
Naujos "Ann Taylor" bliuskutės
BALTA
Dydis : regular XS ( didinta) atitinka S
Sudėtis : 100% medvilnė
Kaina : 13 Eur
BLIUSKUTĖS NUORODA
MELSVA (kaip pirmoje foto)
Dydis : regular XXS ( didinta) atitinka XS
Naujas "Loft" marškinukai-bliuskutė
Dydis : regular XS, didinta, atitinka S, tiks ir aukštoms
Spalva : kaip foto
Prasom AZ
Naujos "Ann Taylor" bliuskutės
BALTA
Dydis : regular XS ( didinta) atitinka S
BLIUSKUTĖS NUORODA
MELSVA (kaip pirmoje foto)
Dydis : regular XXS ( didinta) atitinka XS
Naujas "Loft" marškinukai-bliuskutė
Dydis : regular XS, didinta, atitinka S, tiks ir aukštoms
Spalva : kaip foto
Naujas, su etikete XXS dydžio bliuzonas. Tiks XXS, jei dėvėt kaip oversized arba XS kaip klasikinis bliuzonas. Visas ilgis 50, pečiai nuleisti, rankovė nuo pažasties 48, krūtinė 49. Kaina 20 .
Nešiojančiai XS, atrodys taip:
Papildyta:
Naujas, su etikete XS dydžio golfas - bodysuit'as. Dydį atitinka. Visas ilgis iki bodysuit dalies 44, krūtinė 41, rankovė nuo peties 62. Sudėtis: medvilnė, nailonas, elastanas, gerai tempiasi ir gražiai priglunda. Spalva mėlyna, kaip pirmoje foto. Rankogaliai susisega metalinėm knopkytėm. Bodysuit'as ties klynuku susisega metalinėm knopkytėm, jų prisiūtos dvi eilutės, tiks ir aukštesniam, ir žemesniam ūgiui. Kaina 22 .
Nešiojančiai XS, atrodys taip:
Papildyta:
Naujas, su etikete XS dydžio golfas - bodysuit'as. Dydį atitinka. Visas ilgis iki bodysuit dalies 44, krūtinė 41, rankovė nuo peties 62. Sudėtis: medvilnė, nailonas, elastanas, gerai tempiasi ir gražiai priglunda. Spalva mėlyna, kaip pirmoje foto. Rankogaliai susisega metalinėm knopkytėm. Bodysuit'as ties klynuku susisega metalinėm knopkytėm, jų prisiūtos dvi eilutės, tiks ir aukštesniam, ir žemesniam ūgiui. Kaina 22 .
Asos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas Stilinga spalvyčių gama - juoda - balta Daili dviguba užapvalinta apykaklė Krūtinės sritis padailinta vertikaliomis klostelėmis Audinukas susisega sagutėmis. Madingai sukirptos rankovytės Audinukas papuoštas mielomis gėlėmis LASER PRINTED DRESS. Audinuko sudėtis: 87% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 13% - POLYESTER. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 6. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Zara Basic firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Suknelė nuo juosmenuko turi pamušaliuką. Ant viršaus lengvutis mėlynas audinukas papuoštas nuostabių spalvų paukščiais Petukų sritis susitraukia juostelių dėka Apačia skater tipo Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinukas nesiglamžo Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Zara Basic firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Suknelė nuo juosmenuko turi pamušaliuką. Ant viršaus lengvutis mėlynas audinukas papuoštas nuostabių spalvų paukščiais Petukų sritis susitraukia juostelių dėka Apačia skater tipo Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinukas nesiglamžo Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Forever 21 firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Lengvutį juodą audinuką puošia nuostabios baltos raudonos gėlytės Modeliuko apykaklė ir kanteliai dvigubo audinuko Rankovyčių ilgis reguliuojasi sagučių dėka - tampa stilingu 3/4 ilgiu Modelikas turi kišenuką Apačia dailiai užapvalinta Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Forever 21 firmos šortai - sijonas VIENAME Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas Priekyje yra dailus skeltukas Nugarytėje - kišenukų imitacijos Sijonukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 34 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M firmos naujas sujonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Sijonukas stilingai padailintas odos detalėmis Abi pusės vienodos Modeliuką puošia dar viena daili bei patogi detalė - kišenukai užsisegantys užtrauktukais Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas J.Crew megztukas. XS. Merino vilna 50%, akrilanas 50%, nėriniai iš poliesterio. Visas ilgis 58, nėrinių aukštis 9, rankovė nuo pažasties 29, plotis 48. Modeliukas tiesus. Kaina 27.
Papildyta:
Nauja Loft Lou & Grey suknelė. Dydis XS. 97% viskozė, 3% elastanas. Audinys storesnis, tvirtas, su pūkeliu viduje, suknelė tinkama įvairiems sezonams. Visas ilgis 82, plotis ties krūtine ir klubais 47, ties liemeniu 43. Kaina 20.
EDC firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS Nuostabi audinuko spalvytė padailinta smulkiomis dailiomis gėlytėmis Rankovytės stilingos V formos apykaklė bei juosmenuko sritis padailinta juodais kantais Šonuose yra dirželiai kuriuos galima dailiai surišti nugarytėje arba priekyje Jaukais švelnaus audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per klubiukus apie 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TURI ELASTANO. Ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara Basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia nuostabių spalvų mielos gėlytės Per apykaklės vidurį priekyje ir nugarytėje audinukas vertikaliai paklostuotas Tai stilingai keičia rūbelio formą Modeliukas priekyje susisega sagutėmis - šone - užtrauktuku. Suknelė turi iš to paties audinuko dirželį Nuo pažastuko iki pažastuko apie 46 cm. + MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ Per juosmenuką - 36 cm. Toliau platėja Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ