H&M nauji marškiniai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga balta spalvytė - lengvas audinukas Apykaklė rankovių bei kantai dvigubi Kantai užsisega sagutėmis - kiekvienas kantas jų turi po tris Modeliukas taip pat užsisega sumaniai paslėptomis sagutėmis Yra atsarginė sagutė. Jas dengia dvigubas kaip daili bei stilinga detalė audinukas kuris yra atlenktas kaip klostelė Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Dailiai užapvalinta apačia - 46 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 34. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Mohito firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Skater tipo asimetriškas stilingas modeliukas apačioje yra dvigubas Vidutinio storumo audinukas dailiai krenta klostėmis Nugarytėje yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 50% - POLYESTER. 47% - COTTON. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 100 - 87. Dydis - 34. Kaina tik 30 .
PAVYZDUKAS
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDUKAS
ATSAKYSIU I AZ
Nedaug dėvėti, puikios būklės, nešiojami iš abiejų pusių BLEULAB Reversible Legging, 23 dydis, kaina - 12,00 Eur.
Nauji BLEULAB Reversible Legging, 23 dydis, kaina - 25,00 Eur.
Realiai spalva tamsesnė, ne tokie ryškūs..Kaip trečioj foto
Nauji BLEULAB Reversible Legging, 23 dydis, kaina - 25,00 Eur.
Realiai spalva tamsesnė, ne tokie ryškūs..Kaip trečioj foto
Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 22 .
Papildyta:
Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 22 .
Nauja , labai faina ir stilinga pilka suknelė-tunika laisvas modelis , nugarytė ilgesnė , medžiaga neskysta , elastinga dydis 36 , kaina 23 eurai
Nauja 100% šilkinė stilinga , balta MANGO palaidinė , lengvutė , truputį persimato , ideali vasarai dydis XS , kaina 20 eurų
Nauja , labai faina , stilinga MANGO suknelė neįpareigojantis , bet tinkamas ir pasipuošti modeliukas , susijuosia kokybišku dirželiu, juosmuo elastingas žaismingas audinys su vėžliukais dydis XS , kaina 24 eurai
Lindex firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Stilinga balto smėlio spalvytės Priekis padailintas kišenukais - stilinga Modeliukas užsisega sagutėmis kaip ir rankovytės Yra ir atsarginė saga. Nugarytė šiek tiek madingai ilgesnė už priekį Audinuko sudėtis: 55% - LINNEN. 45% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 70 - 66 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
YRA PANAŠIOS SPALVOS ŠORTUKAI - PUIKUS KOMPLEKTUKAS
ATSAKYSIU I AZ
YRA PANAŠIOS SPALVOS ŠORTUKAI - PUIKUS KOMPLEKTUKAS
ATSAKYSIU I AZ
Lindex nauji šortukai. Man deja mažoki. Balto smėlio spalvos Stilingas modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Nugarytėje yra kišenuko imitacija Apačioje dailus kantai Yra kilpelė diržiukui Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 - 46 cm. Ilgis - 27 cm. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M firmos naujas sijonukas. Tamsiai mėlynas audinukas padailintas stilingais baltais taškučiais Siijonukas dailiai suklostuotas Į juosmenuką įverta gumutė Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Bik Bok firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinukas - juoda - balta Nugara - juodos spalvos Modeliukas pabrėžia figūros privalumus Audinuko sudėtis: 69% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 26% - NYLON. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 36 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Bik Bok firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinukas - juoda - balta Nugara - juodos spalvos Modeliukas pabrėžia figūros privalumus Audinuko sudėtis: 69% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 26% - NYLON. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 36 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 80 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilinga forma Nuostabios spalvos - kreminė ir juoda BEI RAŠTAI Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta plati guma. Nuo jo dailiai paklostuotas lengvutis audinukas Stilingai išlenda kišenukai Yra pamušaliukas - nugarytėje užtrauktukas ir skeltukas Per juosmenuką - 32.5 cm. Ilgis - 54 cm. Dydis -34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Ted Baker palaidinė, standaus audinio, su pamušalu xs 35
Naujos kelnės Polo 34 dydis 46
Az
Naujos kelnės Polo 34 dydis 46
Az
asos firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai mėlyną lengvutį audinuką puošia stilingos baltos gėlės Į juosmenuką įvertas diržas iš to paties audinuko Prie juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas Šone yra užtrauktukas. Juosmenukas iš dvigubo audinuko Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ