ZARA naujas S dydzio grazus svarkiukas, kaina 23 eur
My Webpage
Uttam Boutique firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą lengvutį nesiglamžantį audinuką iš abiejų pusių apačioje puošia nuostabių spalvų gėlės Apačia saulės kliošas Viršuje taikliai suderintos spalvos kreminė, žydra(kaip gėlės), geltona bei juoda Petnešėlės bei po krūtine einanti juosta stilingai pasiūta iš gepiuro Modeliukas turipamušalą. Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 46 cm. Stilingas ilgis 95 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Ginatricot nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kokybiška dirbtinės odos imitacija Matinis audinukas Modeliukas puikiai pabrėžia figūros privalumus Suknelė turi pridedamas petnešėles. Šone užtrauktuką. Suknelė turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko pasitempia iki 40 cm. Per juosmenuką 33 cm. Per klubiukus 45 cm. Ilgis matuojant nuo pažastuko 65 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Ginatricot nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kokybiška dirbtinės odos imitacija Matinis audinukas Modeliukas puikiai pabrėžia figūros privalumus Suknelė turi pridedamas petnešėles. Šone užtrauktuką. Suknelė turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko pasitempia iki 40 cm. Per juosmenuką 33 cm. Per klubiukus 45 cm. Ilgis matuojant nuo pažastuko 65 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja labai graži ir stilinga italška MAIDOMA suknelė elegantiškas modelis , atrodo tarsi palaidinė su sijonuku , dirželio dalis tokia perpinta , alia odinė , elastinga :super audinys neskystas , neišryškina ko nereikia :super realiai labai graži suknelė dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 15 EURŲ
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Naujos VILA kelnės džinsai :super stilingos , elastingas audinys , lėmuo nėra žemas , spalva tamsiai žalia :super dydis XS , kaina 19 eurų MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja , labai stilinga ir elegantiška juoda suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai
Nauja Stilinga ir elegantiška skandinavų prekinio ženklo Y.A.S palaidinė - triko labai graži , kokybiška , gražiai priglunda dydis XS , kaina 25 eurai
mano suknelės sijono dalis mėlyna , viršus juodas
Naujos VILA kelnės džinsai :super stilingos , elastingas audinys , lėmuo nėra žemas , spalva tamsiai žalia :super dydis XS , kaina 19 eurų MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja , labai stilinga ir elegantiška juoda suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai
Nauja Stilinga ir elegantiška skandinavų prekinio ženklo Y.A.S palaidinė - triko labai graži , kokybiška , gražiai priglunda dydis XS , kaina 25 eurai
Mosaic firmos naujas švarkelis. Man deja mažokas. Labai elegantiškas modeliukas Audinukas su dailia tekstūra Dailiai užapvalintas viršus bei apačia Modeliukas susisega su saga. Sagutes turi ir rankovytės Rankovės prie petukų dailiai parauktos Švarkelis turi pamušaliuką. Nugarytėje - skeltuką Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Apačia - 45 cm. Ilgis - 54 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 64 cm. Nuo petuko iki petuko - 37 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Gal kam pravers suknelė šventiniam vakarui. Spalva- tamsiai mėlyna, dydis XXS- XS, audinys tamprus, priglundantis, tiulis, nėriniai. Vilkėta vieną kartą.
Kaina 27Eur. Vilnius. Galimas siuntimas.
Kaina 27Eur. Vilnius. Galimas siuntimas.
Nauji ilgi JUODI Ann Taylor marskiniai, dydis XXSP, atitinka standartini XS-S dydi, plotis tarp pazastu - 43 cm. Medziaga labai maloni, kokybiska, "neskysta". Kaina 23 Eur + siuntimas.
Nuoroda:
http://www.anntaylor...p;prodId=384241
Nuoroda:
http://www.anntaylor...p;prodId=384241
parduodu NAUJAS, su etiketem AEROPOSTALE sportines/lounge kelnes
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
17 eur
Papildyta:
HOPPA liemenele, uzsisega priekyje dailia sagtele, nauja, nedeveta.
dydis 75 A
12 EUR
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
17 eur
Papildyta:
HOPPA liemenele, uzsisega priekyje dailia sagtele, nauja, nedeveta.
dydis 75 A
12 EUR
nauja su etiketem ASOS suknele, dydis Petite UK8 (XS)
35 eur
parduodu juodą H&M suknelę su 3/4 rankovemis
34 dydžio
15,00
35 eur
parduodu juodą H&M suknelę su 3/4 rankovemis
34 dydžio
15,00
OLD NAVY suknele, tvirto trikotazo, dydis XS, SUDETIS 93-coton, 7- spandex elastane, tamprios kaina su reg. siuntimu 15 eur.
Papildyta:
Keletą kartų vilkas vasarinis kombis (kelnės-palaidinė), dydis S, ugiui 164, kaina 8