zoul firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Stilingi raštai bei pilkos juodos spalvų žaismas Apykaklė priekyje padailinta karbatkėlėmis - nugarytėje viršuje įverta gumutė Gumutė įverta ir į juosmenuką. Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Kombinezinas turi pamušaliuką. Petnešėlės reguliuojasi. Ilgis be petnešėlių matuojant nuo pažastuko - 60 cm. Petnešėlių ilgis - 50 cm. Per krūtinę tempiasi iki 50 cm. Per juosmenuką tempiasi iki 44 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 26 .
Naujos GAP kelnės, dydis US4. Visas ilgis 99, vidinė siūlė 75, nuo liemens iki klynuko priekyje 25, klubai 54, liemuo 41. Audinio sudėtis: 98% medvilnė ir 2% elastanas. Audinys neplonas, tvirtas, tinkamos įvairiems sezonams. Kaina 10.
Porą kartų vilkėti 100% lino J. Crew marškiniai. Dydis XS. Visas ilgis 70, pečiai 39, rankovė nuo peties 61, plotis ties krūtine 48. Kaina 6 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Stilingą modeliuką puošia ne tik kapuchino spalva bet ir dailus raštai bei madingi kutai Nuo pažastuko iki pažastuko - 100 cm. Ilgis matuojant su kutais - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
wet seal firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Baltas lengvutis audinukas papuoštas koralo spalvos apykakle bei kanteliais Stilingai sukirptos rankovytės Modeliukas turi mielą kišenuką Palaidinė susisega audiniu paslėptomis sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Next firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukų švelnų audinuką puošia nuostabi spalvų gama bei raštai Apykaklė, priekis, nugarytė, kišenuko imitacija bei juostelės kurios reguliuoja rankovių ilgį papuoštOs stilingos spalvos kanteliais Modeliukas susisega priekyje esančiomis ir audinuku sumaniai paslėptomis sagutėmis Audinuko švelnumą suteikia jo sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Miso firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingos spalvos gėlytės Audinukas nesuglamžo Priekyje eina daili klostė Stilingai apipavidalinta krūtinės sritis Nugarytėje įverta gumutė. Ilgis - 126 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Miso firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingos spalvos gėlytės Audinukas nesuglamžo Priekyje eina daili klostė Stilingai apipavidalinta krūtinės sritis Nugarytėje įverta gumutė. Ilgis - 126 cm. Dydis - 10. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Only firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuke žaidžia nuostabi spalvų gama - balta - mėlyna Taikliai bei stilingai suderintos spalvytės Krūtinės srityje įvertos gumutės Toliau audinukas dailiai platėja Saulės kliošo tipo sukirpimas Petnešėlės reguliuojasi. Jas galima nuimti Ilgis nuo pažastuko - 96 cm. Petnešėlės ilgis - 56 cm. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
WAREHOUSE firmos nauja palaidinukė. Stilinga oranžinė spalvytė Visas audinukas papuoštas aukso spalvos žvynukais Labai madingai sukirptos rankovės Modeliukas turi pamušaliuką. Dydis - 8. Ilgis - 56 cm. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
OLD NAVY sukneles, tvirto trikotazo, dydis XS, S, SUDETIS 93-coton, 7- spandex elastane, tamprios kaina su reg. siuntimu 15 eur.
TOPSHOP firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga rožių spalva Priekis dailiai užapvalintas Nugarytė padailinta stilinga detale - užtrauktuku per visą nugarytę Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38(EUR). Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
internacionale firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Baltą lengvutį audinuką abiejuose pusėse puošia stilingas gepiuras dailiais raštais - gėlėmis Šonai madingai ilgesni Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis -80 - 64 - 80 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauji,originalus su dezute, servetele ir etiketem Just Cavalli veidrodiniai aviatoriai. Super modelis,kokybe ir kaina.
SUPER AKCIJA, NEREALUS GRAZUOLIAI CAVALLI AVIATORIUKAI
TIK 60.00!!!
Nauji American Eagle dzinsiukai. Tamsiai melyni,beveik juodi. Siaurejantys jeggings modelis,midrise liemuo. Labai dailiai suformuoja figura. 4 regular dydis. 35e
SUPER AKCIJA, NEREALUS GRAZUOLIAI CAVALLI AVIATORIUKAI
TIK 60.00!!!
Nauji American Eagle dzinsiukai. Tamsiai melyni,beveik juodi. Siaurejantys jeggings modelis,midrise liemuo. Labai dailiai suformuoja figura. 4 regular dydis. 35e
twentyone firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Gelsvos spalvos modeliukas priekyje padailintas stilingomis karbatkėlėmis Madingai paaukštinta apykaklė Per vidurį ji susiriša juostelėmis Modeliukas susisega sidabro spalvos bei audinuku apsiūtomis sagutėmis Apačioje įvertos gumutės stilingai keičia modeliuko formą Audinuko sudėtis: 54% - NYLON. 45% - RAYON. BŪTENT RAYON SUTEIKIA MODELIUKUI ŠILKINĮ BLIZGESĮ Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M/M. ATITINKA S DYDĮ Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ