BLUE MOTION firmos nauji džinsiukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilingas bei madingas modeliukas paaukštinti juosmenuku Tamsiai juodas audinukas priekyje bei nugarytėje padailinti kišenukais Madingas sukirpimas Audinukas labai elastingas Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 24 cm. Nugarytėje - 37 cm. Visas ilgis - 104 cm. Vidinės siūlės ilgis - 80 cm. Apačia - 22 cm. Audinuko sudėtis: 69% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 27% - POLYAMIDE. 4% - ELASTANE. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
JENSEN WOMEN firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Tamsiai juodos spalvos audinukas Labai stilingas ilgis Šone yra užtrauktukas. Nugarytėje - skeltukas Audinukas nesiglamžo Jis turi dailią faktūrą Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 77 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Vero Moda naujas sijonas. Man deja mažokas. Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Juosmenukas iš gumutės suteikia modeliukai dailią formą bei klosteles Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 45 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
HOPPA liemenele, uzsisega priekyje dailia sagtele, nauja, nedeveta.
dydis 75 A
12 EUR
dydis 75 A
12 EUR
Nauji , stilingi madingi ispaniški ROSALITA MC GEE šortukai iš šių metų vasaros kolekcijos :super balti , nestori , kokybiško audinio , fainas modeliukas , su dekoratyviniu dirželiu dydis S , kaina 20 eurų MAŽINU KAINĄ - 14 eurų
Nauja labai įdomi , žaisminga ,išskirtinė MISSING JOHNNY suknelė :super dydis XS , kaina 16 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Nauja INTOWN palaidinukė , žaismingas , romantiškas modeliukas dydis 36 , kaina 5 eurai
Nauja , stilinga , jaunatviška trikotažinė pilka suknelė , labai fainas modelis , trikotažas neskystas , elastingas :super dydis 36, kaina 18 eurų
Nauja labai įdomi , žaisminga ,išskirtinė MISSING JOHNNY suknelė :super dydis XS , kaina 16 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Nauja INTOWN palaidinukė , žaismingas , romantiškas modeliukas dydis 36 , kaina 5 eurai
Nauja , stilinga , jaunatviška trikotažinė pilka suknelė , labai fainas modelis , trikotažas neskystas , elastingas :super dydis 36, kaina 18 eurų
VICTORIA'S SECRET SUKNUČIŲ FINALINIS IŠPARDAVIMAS !!!
DIDESNIS PASIRINKIMAS ČIA :
http://www.supermadi...p?page=sukneles
Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Viena iš šių metų spalvyčių - balta Priekis padailintas mielomis karbatkėlėmis Apykaklė dviguba - stilingai sukirpta - V formos Palaidinė susisega sagutėmis. Rankovytės taip pat. Yra atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 55% - LINNEN. 45% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 47 cm. Modeliukas nėra aptemptas. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
New look firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Lengvučio audinuko modeliukas padailintas stilingų spalvų gama - mėlyna - raudona Nugarytė stilingai ilgesnė - užapvalinata Apykaklė bei rankovių kanteliai dvigubo audinuko Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 61 cm. Ilgis - 70 - 61 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
New look firmos nauji marškinukai. Man deja mažoki. Lengvučio audinuko modeliukas padailintas stilingų spalvų gama - mėlyna - raudona Nugarytė stilingai ilgesnė - užapvalinata Apykaklė bei rankovių kanteliai dvigubo audinuko Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 61 cm. Ilgis - 70 - 61 cm. Dydis - 8. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
bohoo frmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis audinukas padailintas nuostabiais raštais bei taikliai suderintomis spalvytėmis Apykaklę bei apačia puošia dailios karbatkėlės Stilingas rankovyčių sukirpimas Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
cotton club firmos nauja suknelė. Stilingas modeliukas padailintas taikliai suderinta madinga spalvų gama Modeliukas sumetamas - susiriša dirželiu Dailiai sukirptos rankovytės - į jas įvertos gumutės Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - MODELIUKO DYDIS REGULIUOJASI Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Desigual firmine suknele.Saikingai liemeniuota.Puikios bukles, deveta keleta kartu. Moketa 79.99 eur.Pirkta Barselonoje. Noreciau 15 eur.
Zara firmos suknele,su linu.Labai grazi.Moketa 39.99 eur. S dydis.Noreciau 8 eur.
DOVANU pridesiu juoda ZARA firmos suknyte.
Prabangi puosni suknele.Nuostabiai ziurisi ant kuno. Kokybe nepriekaistinga. 36-38 dydis. 10 eur.
Pridesiu dovanu figura koreguojancias kelnaites.