Nei karto nedėvėti, XS, 7 eurai.
36 dydis, 5 eurai.
34 dydis, nei karto neužsidėti, 7eurai.
36 dydis, 6 eurai.
34 dydis, 5 eu.
38 dydis, bet labiau 36 tiktų. 3 eurai.
TRF firmos nauja suknėlė. Stilingi raštai bei spalvyčių gama Priekis ir apačia padailinti žaviomis karbatkėlėkis Priekis papuoštas audinuku apsiūtomis sagutėmis Po krūtine ir viršuje įvertos gumutės Visas ilgis su petnešėlėmis - 131 cm. Petnešėlės reguliuojasi. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M nauja suknelė - tunika VIENAME Žaismingą modeliuko audinuką puošia ne tik dailios sodrios spalvytės bet ir stilingi paveiksliukai Priekis nuo krūtinės dailiai paklostuotas Modeliukas turi pamušaliuką kuris susiūtas su viršaus audinuku Audinukas tamprus. Ilgis - 68 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Plataus kirpimo pilko audinuko stilingas modeliukas ant juosmenuko padailintas mielu kaspinuku Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Per juosmenuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltos spalvytės audinukas papuoštas išsiūvinėtomis gėlytėmis bei nėrinukais Sijonukas turi pasijonį. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Šokolado spalvytės audinukas papuoštas išsiūvinėtomis gėlytėmis bei nėrinukais Sijonukas turi pasijonį. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Šokolado spalvytės audinukas papuoštas išsiūvinėtomis gėlytėmis bei nėrinukais Sijonukas turi pasijonį. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 45 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ICHI firmos nauji džinsiukai. Man deja mažoki. Stilingas sukirpimas Priekyje bei nugarytėje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Yra kilpelės diržiukui. Audinuko sudėtis:100% - COTTON. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis išorėje - 110 cm. Ilgis vidinės siūlės - 89 cm. Nuo klynuko iki juosmenuko priekyje - 19.5 cm. Nugarytėje - 31.5 cm. Per šlaunytę - 28 cm. Per keliukus - 26 cm. Apačia - 28 cm. Dydis - 27/34. Kaina tik 25 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas, tamsiai mėlynas, Uniqlo megztukas - klasikinis kardiganas (užsegamas priekyje), XS dydžio. Sudėtis - 90 proc. medvilnė, 10 proc. - kašmyras.
Kaina tik 27 Eur
Naujos J. Crew kelnės Martie pant in bi-stretch cotton, 0 dydžio. Spalva - deep sea.
Čia
Kaina - tik 56 Eur
Nauja, originali, su etiketėmis baltos spalvos J.Crew lininė tunika su kutais, XS dydžio.
Ilgis, matuojant su kutais - 89 cm, plotis - 51 cm.
Kaina - 29 Eur.
Tokia
Kaune, siunčiu
Naujos , labai kokybiško trikotažo OBJECT laisvalaikio kelnikės :super dydis XS , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ - 17 eurų
Nauji , labai kokybiško džinso , stilingi , madingi , tikri itališki MAIDOMA džinsiukai iš naujausios kolekcijos :super džinsas minkštas , labai elastingas , lėmuo žemas :super dydis XS , kaina 40 eurų MAŽINU KAINĄ - 35 eurai
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
Nauji , labai kokybiško džinso , stilingi , madingi , tikri itališki MAIDOMA džinsiukai iš naujausios kolekcijos :super džinsas minkštas , labai elastingas , lėmuo žemas :super dydis XS , kaina 40 eurų MAŽINU KAINĄ - 35 eurai
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
Next firmos nauja suknelė - tunika VIENAME Man deja mažoka. Elegantiškas modeliukas Į pilką audinuką įaustas sidabro spalvos siūlas Priekį ir nugarytę puošia dailios vertikalios klostelės Klostelėmis padailinti ir petukai Madingai sukirpta apykaklė Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje užtrauktuką. Audinuko sudėtis: 62% - POLYESTER. 35% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 2% - METALLIZED FIBRE. 1% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 43 cm. Per klubiukus - 47 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja su etikete šilta itališka dibtinio kailio liemenė, labai švelnus kailiukas. Gale megzta.
30 eur
30 eur
Divided by H&M firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingos spalvytės bei raštai Sijonukas padailintas mielomis gėlėmis Modeliukas turi kišenukus -stilinga bei labai patogu Priekyje yra užtrauktukas Audinuko sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 40 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Vero Moda firmos nauja suknelė - tunika - marškiniai VIENAME Man deja mažoka. Modeliuko audinukas padailintas balta - mėlyna - juostelėmis Apykaklė, susegamoji dalis bei stilingai sukirptos rankovytės padailinti baltu audinuku Priekis viršuje padailinatas vertikaliomis klostelėmis Apačia - abi pusės nuo juosmenuko dailiai paklostuotos Dar viena stilinga detalė - dirželis Audinuko sudėtis: 72% - COTTON. 25% - POLYAMIDE. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Vero Moda firmos nauja suknelė - tunika - marškiniai VIENAME Man deja mažoka. Modeliuko audinukas padailintas balta - mėlyna - juostelėmis Apykaklė, susegamoji dalis bei stilingai sukirptos rankovytės padailinti baltu audinuku Priekis viršuje padailinatas vertikaliomis klostelėmis Apačia - abi pusės nuo juosmenuko dailiai paklostuotos Dar viena stilinga detalė - dirželis Audinuko sudėtis: 72% - COTTON. 25% - POLYAMIDE. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ