Įkraunama...
Įkraunama...

Mažų dydžių rūbai XXS-XS-S

Forever 21 firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė wub.gif Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus dailių raštų - gėlyčių gepiuras wub.gif Stilingos 3/4 ilgio rankovytės wub.gif Dailiai apipavidalintas viršus wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 35 cm IR DAILIAI ATRODO. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
New look firmos nauja suknelė - tunika Viename wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia žaismingų spalvų gėlytės wub.gif Nugarytė susisega išorėje įsiūtu užtrauktuku mirksiukas.gif Šonuose yra diržiukai wub.gif mirksiukas.gif Audinuko sudėtis - 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - 6. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
CHATTAWAK firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas tamsiai juodos spalvos modeliukas priekyje papuoštas dailiu gepiuru wub.gif Šone yra užtrauktukas. Rankovytės taip pat iš gepiurinio audinuko wub.gif Modeliuko audinukas standus: 70% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 25% - POLYAMIDE. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 82 cm. Dydis - 36. Kaina tik 25 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Divided by H&M firmos naujas megztinis. Stilingos samanų - mėlynos spalvų modeliukas priekyje dailiai sumetamas bei susiriša dirželiu wub.gif Audinuko sudėtis: 85% - ACRYLIC. 15% - MOHAIR. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Women firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilingas leopardo raštas wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį wub.gif Šonuose yra nedidukai skeltukai wub.gif Priekis papuoštas dailia kloste wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 62 - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
twentyone firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingo leopardo rašto lengvutis audinukas wub.gif Platus aukštas juosmenukas iš dvigubo audinuko mirksiukas.gif Sijonukas dailiai papustas wub.gif Priekis susisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Juosmenuko aukštis - 11.5 cm. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
X.D firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia žaismingų spalvyčių gėlytės wub.gif Viršus papuoštas dailiomis dviejų sluoksnių karbatkėlėmis wub.gif Viršuje įverta gumutė. Į juosmenuką taippat įverta gumutė mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko apie 47 cm. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Parduodu dėvėtą bet geros būklės J.Crew vilnos mini juodos spalvos 2 dydžio sijonuką (felted wool minie), su kišenėm. Išmatavimai: per liemenį 38 cm, klubus 48 cm, ilgis 37 cm. Kaina tik 7 EUR.

Modeliukas kaip foto:

Parduodu mažai dėvėtą geros būklės Agnės Deveikytės kurtą karamelinės spalvos vilnos švarkelį/megztuką su pynimais (ant rankovių ir dirželio), atitinka XS-S dydį. Išmatavimai - per pečius 39 cm, tarp pažastų 41 cm, ilgis nugaroj 61 cm, vidinis rankovės ilgis 44 cm. Galima nešioti su dirželio ir be. Kaina tik 25 EUR.

Atsakyti

http://www.supermadi...p?page=sukneles
Visas mūsų pirkėjas, moteris ir merginas sveikiname su artėjančiu pavasariu ir kviečiame į šventinį apsipirkimą.

*Siunčiu registruotu pirmenybiniu paštu į visus Lietuvos miestus ir užsienio valstybes.

*Galiu siųsti per autobusų siuntas, Omnivos ir LP express paštomatus

*Priimu rezervacijas su piniginiu užstatu.

*Dėl prekių užsakymo ir kainų paskaičiavimo prašom kreiptis į info@supermadinga.lt

*Nuolaidos galioja nuo 2017 04 10 iki 2017 04 16 imtinai.

Primename, prekių kiekis ribotas
Atsakyti
Pūkinė plona striukė. Išskirtinis modelis, graži spalva. Dydis S. Kaina 39 EUR.
Dydis S vartotojo įkelta nuotrauka
Naujas Zara su etiketėmis paltas. Dysis XS. Parduotuvės kaina 129,00 EUr. 19 %vilna, 36 %pliesteris, 40 % akrilas. Kaina 49 Eur.

Naujas bendras maudomas. Puikiai tinka krutinei C. Yra pakietinimai kurie puikiai prilaiko krūtinę.
Kaina 25 EUR.
Atsakyti
Smash firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai bei drugeliai wub.gif Krūtinės sritis per vidurį dailiai susiklostuoja petnešėlių dėka wub.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Nugarytėje viršuje įverta gymutė. Visas ilgis - 130 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
F&GIRL fashion nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai bei gėlės wub.gif Krūtinės sritis pastandinta mirksiukas.gif Audinukas nesiglamžo mirksiukas.gif Nugarytėje viršuje įverta gumutė. Petnešėlės dailiai persipina wub.gif Ilgis - 140 cm. Dydis - XS/S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus trumpas puspaltukas, pirktas iš Jav, dėvėtas keletą kartų, stovis l. geras kaip naujas, ugiui 164, sudėtis 90-polister, 10-wol, kaina 15 €

Atsakyti
H&M firmos nauja suknelė - tunika. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvutis audinukas papuoštais dailiais baltais raštais wub.gif Stilingos 3/4 ilgio rankovytės persišviečia wub.gif Kanteliai dailiai paklostuoti - užsisega sagutėmis mirksiukas.gif wub.gif Sagutėmis priekyje užsisega ir pats modeliukas. Priekis iki juosmenuko vertikaliai suklostuotas wub.gif Į juosmenuką įvertas diržiukas - jo dėka reguliuojama juosmenuko apimtis mirksiukas.gif Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja, odinė J&C JACKYCELINE rankinė, yra ilga rankena, labai kokybiška, nesunki 4u.gif Vidutinio dydžio, bet man su 157 cm ūgiu gal kiek didoka... Talpi, viduje yra vienas didelis skyrius ir užsegama kišenėlė, užsegama kišenėlė yra ir rankinės išorėje, kitoje pusėje 4u.gif

Kaina 68 eurai 76 eurai, Vilnius, siunčiu
4u.gif

http://www.yoox.com/...d...1&sizeName=

Nauja, su etikete Ann Taylor suknelė, S dydis, labai graži ir kokybiška, sau pasilieku kitą dydį 4u.gif Sudėtis - merino vilna ir low piling acryl - nesiburbuliuojantis akrilas biggrin.gif Per pažastis - 43 cm 4u.gif

Kaina - 54 eurai su siuntimu, Vilnius
4u.gif

Naujas, drobinis messenger'is su natūralios odos detalėmis. Talpus, išmatavimai - plotis 34 cm, aukštis - 24 cm, plotis apačioje 9-10 cm.
Užsisega užtrauktuku, viduje dar yra viena užsegama kišenė ir dvi kišenės smulkmenoms. Kaina - 10 eurų, Vilnius, siunčiu

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti