Forever 21 firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus dailių raštų - gėlyčių gepiuras Stilingos 3/4 ilgio rankovytės Dailiai apipavidalintas viršus Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 35 cm IR DAILIAI ATRODO. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
New look firmos nauja suknelė - tunika Viename Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia žaismingų spalvų gėlytės Nugarytė susisega išorėje įsiūtu užtrauktuku Šonuose yra diržiukai Audinuko sudėtis - 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - 6. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
CHATTAWAK firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas tamsiai juodos spalvos modeliukas priekyje papuoštas dailiu gepiuru Šone yra užtrauktukas. Rankovytės taip pat iš gepiurinio audinuko Modeliuko audinukas standus: 70% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 25% - POLYAMIDE. 5% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 82 cm. Dydis - 36. Kaina tik 25 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Divided by H&M firmos naujas megztinis. Stilingos samanų - mėlynos spalvų modeliukas priekyje dailiai sumetamas bei susiriša dirželiu Audinuko sudėtis: 85% - ACRYLIC. 15% - MOHAIR. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Divided by H&M firmos naujas megztinis. Stilingos samanų - mėlynos spalvų modeliukas priekyje dailiai sumetamas bei susiriša dirželiu Audinuko sudėtis: 85% - ACRYLIC. 15% - MOHAIR. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 58 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara Women firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilingas leopardo raštas Madingai sukirptos rankovytės Nugarytė stilingai ilgesnė už priekį Šonuose yra nedidukai skeltukai Priekis papuoštas dailia kloste Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 62 - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
twentyone firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingo leopardo rašto lengvutis audinukas Platus aukštas juosmenukas iš dvigubo audinuko Sijonukas dailiai papustas Priekis susisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per juosmenuką - 36 cm. Juosmenuko aukštis - 11.5 cm. Stilingas ilgis - 66 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
X.D firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia žaismingų spalvyčių gėlytės Viršus papuoštas dailiomis dviejų sluoksnių karbatkėlėmis Viršuje įverta gumutė. Į juosmenuką taippat įverta gumutė Nuo pažastuko iki pažastuko apie 47 cm. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu dėvėtą bet geros būklės J.Crew vilnos mini juodos spalvos 2 dydžio sijonuką (felted wool minie), su kišenėm. Išmatavimai: per liemenį 38 cm, klubus 48 cm, ilgis 37 cm. Kaina tik 7 EUR.
Modeliukas kaip foto:
Parduodu mažai dėvėtą geros būklės Agnės Deveikytės kurtą karamelinės spalvos vilnos švarkelį/megztuką su pynimais (ant rankovių ir dirželio), atitinka XS-S dydį. Išmatavimai - per pečius 39 cm, tarp pažastų 41 cm, ilgis nugaroj 61 cm, vidinis rankovės ilgis 44 cm. Galima nešioti su dirželio ir be. Kaina tik 25 EUR.
Modeliukas kaip foto:
Parduodu mažai dėvėtą geros būklės Agnės Deveikytės kurtą karamelinės spalvos vilnos švarkelį/megztuką su pynimais (ant rankovių ir dirželio), atitinka XS-S dydį. Išmatavimai - per pečius 39 cm, tarp pažastų 41 cm, ilgis nugaroj 61 cm, vidinis rankovės ilgis 44 cm. Galima nešioti su dirželio ir be. Kaina tik 25 EUR.
http://www.supermadi...p?page=sukneles
Visas mūsų pirkėjas, moteris ir merginas sveikiname su artėjančiu pavasariu ir kviečiame į šventinį apsipirkimą.
*Siunčiu registruotu pirmenybiniu paštu į visus Lietuvos miestus ir užsienio valstybes.
*Galiu siųsti per autobusų siuntas, Omnivos ir LP express paštomatus
*Priimu rezervacijas su piniginiu užstatu.
*Dėl prekių užsakymo ir kainų paskaičiavimo prašom kreiptis į info@supermadinga.lt
*Nuolaidos galioja nuo 2017 04 10 iki 2017 04 16 imtinai.
Primename, prekių kiekis ribotas
Pūkinė plona striukė. Išskirtinis modelis, graži spalva. Dydis S. Kaina 39 EUR.
Dydis S
Naujas Zara su etiketėmis paltas. Dysis XS. Parduotuvės kaina 129,00 EUr. 19 %vilna, 36 %pliesteris, 40 % akrilas. Kaina 49 Eur.
Naujas bendras maudomas. Puikiai tinka krutinei C. Yra pakietinimai kurie puikiai prilaiko krūtinę.
Kaina 25 EUR.
Dydis S
Naujas Zara su etiketėmis paltas. Dysis XS. Parduotuvės kaina 129,00 EUr. 19 %vilna, 36 %pliesteris, 40 % akrilas. Kaina 49 Eur.
Naujas bendras maudomas. Puikiai tinka krutinei C. Yra pakietinimai kurie puikiai prilaiko krūtinę.
Kaina 25 EUR.
Smash firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai bei drugeliai Krūtinės sritis per vidurį dailiai susiklostuoja petnešėlių dėka Audinukas nesiglamžo Nugarytėje viršuje įverta gymutė. Visas ilgis - 130 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
F&GIRL fashion nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai bei gėlės Krūtinės sritis pastandinta Audinukas nesiglamžo Nugarytėje viršuje įverta gumutė. Petnešėlės dailiai persipina Ilgis - 140 cm. Dydis - XS/S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
F&GIRL fashion nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų raštai bei gėlės Krūtinės sritis pastandinta Audinukas nesiglamžo Nugarytėje viršuje įverta gumutė. Petnešėlės dailiai persipina Ilgis - 140 cm. Dydis - XS/S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Labai gražus trumpas puspaltukas, pirktas iš Jav, dėvėtas keletą kartų, stovis l. geras kaip naujas, ugiui 164, sudėtis 90-polister, 10-wol, kaina 15
H&M firmos nauja suknelė - tunika. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvutis audinukas papuoštais dailiais baltais raštais Stilingos 3/4 ilgio rankovytės persišviečia Kanteliai dailiai paklostuoti - užsisega sagutėmis Sagutėmis priekyje užsisega ir pats modeliukas. Priekis iki juosmenuko vertikaliai suklostuotas Į juosmenuką įvertas diržiukas - jo dėka reguliuojama juosmenuko apimtis Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 87 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja, odinė J&C JACKYCELINE rankinė, yra ilga rankena, labai kokybiška, nesunki Vidutinio dydžio, bet man su 157 cm ūgiu gal kiek didoka... Talpi, viduje yra vienas didelis skyrius ir užsegama kišenėlė, užsegama kišenėlė yra ir rankinės išorėje, kitoje pusėje
Kaina 68 eurai 76 eurai, Vilnius, siunčiu
http://www.yoox.com/...d...1&sizeName=
Nauja, su etikete Ann Taylor suknelė, S dydis, labai graži ir kokybiška, sau pasilieku kitą dydį Sudėtis - merino vilna ir low piling acryl - nesiburbuliuojantis akrilas Per pažastis - 43 cm
Kaina - 54 eurai su siuntimu, Vilnius
Naujas, drobinis messenger'is su natūralios odos detalėmis. Talpus, išmatavimai - plotis 34 cm, aukštis - 24 cm, plotis apačioje 9-10 cm.
Užsisega užtrauktuku, viduje dar yra viena užsegama kišenė ir dvi kišenės smulkmenoms. Kaina - 10 eurų, Vilnius, siunčiu
Kaina 68 eurai 76 eurai, Vilnius, siunčiu
http://www.yoox.com/...d...1&sizeName=
Nauja, su etikete Ann Taylor suknelė, S dydis, labai graži ir kokybiška, sau pasilieku kitą dydį Sudėtis - merino vilna ir low piling acryl - nesiburbuliuojantis akrilas Per pažastis - 43 cm
Kaina - 54 eurai su siuntimu, Vilnius
Naujas, drobinis messenger'is su natūralios odos detalėmis. Talpus, išmatavimai - plotis 34 cm, aukštis - 24 cm, plotis apačioje 9-10 cm.
Užsisega užtrauktuku, viduje dar yra viena užsegama kišenė ir dvi kišenės smulkmenoms. Kaina - 10 eurų, Vilnius, siunčiu