River island firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. BALTO SMĖLIO audinukas turi šiek tiek blizgesio Madingasis skater stilius Yra kilpos dirželiui. Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenį - 36 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 12. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Taikliai suderinta trijų spalvų gama: rausva balta juoda Nugara rausvos spalvos Modeliukas susisega sagomis sumaniai paslėptomis po audiniu Dirželio dėka modelis tampa dar stilingesnis Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 48 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Per pečius - 34 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara Woman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltas kiauraraštinis audinukas labai dailiai išsiūvinėtas Stilingo 3/4 ilgio rankovės. Dailiai apipavidalinta apačia bei rankovės Abi pusės vienodos. Per krūtinę - 48 cm. Stilingas ilgis - 47 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Laisvo kirpimo palaidinė piuikiai tiks ir S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara w/b firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas leopardo kailio audinys Kelnės madingai plačios Ypatingai apačia. Juosmuo stilingai paaukštintas. Į jį įverta guma. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Ilgis - 101 cm. APAČIA - VIENA PUSĖ - 39 CM. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara w/b firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas leopardo kailio audinys Kelnės madingai plačios Ypatingai apačia. Juosmuo stilingai paaukštintas. Į jį įverta guma. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Ilgis - 101 cm. APAČIA - VIENA PUSĖ - 39 CM. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Reserved firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinį puošia stilingos gėlės Modelį puošia juodos spalvos apykaklė bei užsegama dalis. Modeliukas susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Rankovės reguliuojamos dirželio dėka. Nugara dailiai užapvalinta - ilgesnė už priekį. Nugara per vidurį dailiai paklostuota. Per krūtinę - 44 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 58 - 70 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai
Orsay firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinį puošia stilingi balti taškučiai Juosmens sritis padailinta sulenkta juostele. Nuo juosmens modelis padailintas klostėmis. Šonuose įvertos gumutės. Suknelė turi nuimamas persišviečiamas petnešas. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenį - 35 cm. Ilgis - 71 cm. Priekis - 80 cm. Petnešėlėmis ilgis - 42 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinukas stilingai padailintas linksmais paveikslėliais - batukais Madingai paaukštintas juosmuo ARBA pažemintas klynas - 2/1:wub: Į jį įverta guma. Per juosmenį - 34 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Nuo juosmens iki klyno siūlės - 38 cm. Per klubus apie 47 - 48 cm. Vidinės pusės ilgis - 60 cm. Ilgis - 93 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinukas stilingai padailintas linksmais paveikslėliais - batukais Madingai paaukštintas juosmuo ARBA pažemintas klynas - 2/1:wub: Į jį įverta guma. Per juosmenį - 34 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Nuo juosmens iki klyno siūlės - 38 cm. Per klubus apie 47 - 48 cm. Vidinės pusės ilgis - 60 cm. Ilgis - 93 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Manna Grey firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modelis tinka visiems sezonams Stilingai plisuotas švelnus audinys kaip #barchatas Juosmenuką puošia guma į kurią įausti vario spalvos siūlai labai tinkantys prie "plytų spalvos" audinio Per juosmenį - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Modeliukas papuoštas dailiomis taikliai suderintomis spalvomis bei raštais Labai stilingai padailintas priekis - jis dvigubas su dailiomis klostėmis Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 35 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ZARA w&b firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. kremo spalvos audinį puošia stilingi sodrios spalvos grybai Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Rankovės kaip ir nugaroje esanti apykaklės sritis užsisega sagomis apsiūtomis audiniu. Nugara šiek tiek ilgesnė. Šonuose yra nedideli skeltukai. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 64 - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Į rankovių kantus įvertos gumos. MODELIS TINKA VISIEMS SEZONAMS Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
ZARA w&b firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. kremo spalvos audinį puošia stilingi sodrios spalvos grybai Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Rankovės kaip ir nugaroje esanti apykaklės sritis užsisega sagomis apsiūtomis audiniu. Nugara šiek tiek ilgesnė. Šonuose yra nedideli skeltukai. Per krūtinę - 47 cm. Ilgis - 64 - 62 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dailią faktūrą turintį vidutinio storumo audinį puošia žavios gėlės Modelis madingo 3/4 ilgio rankovėmis. Į rankovių kantus įvertos gumos. MODELIS TINKA VISIEMS SEZONAMS Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 56 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai
Vila firmos naujas kardiganas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingas bei elegantiškas modelis TINKA VISIEMS SEZONAMS Yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. MATUOJANT AUDINYS UŽEINA VIENAS ANT KITO. Per juosmenį - 38 cm. Per klubus - 42 cm. Per pačius - 33 cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - XS. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
etirel firmos nauja sportinė palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Sodriai ryškus, bet neįkyrus elastano turintis audinys su stilingais užrašais Viduje yra speciali liemenėlė Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINYS LABAI ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ