Įkraunama...
Įkraunama...

Mažų dydžių rūbai XXS-XS-S

tiger mist firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia stilingi dryžiai bei spalvos: juoda - balta - raudona wub.gif Paaukštintas juosmuo wub.gif Labai stilingai sukirptas modeliukas platėja wub.gif mirksiukas.gif Modelis turi pamušalą. Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 34 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 36 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 84 cm. Ilgis - 114 cm. Per šlaunį - 29 cm. Per vidurį - 25 cm. Apačios plotis - 29.5 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia stilinga spalvų gama - mėlyna - kremo bei stilingieji dryžiai wub.gif Pečių ir juosmenuko sritis puošia klostelės suteikdamos modeliukui dar daugiau stilingumi wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 37 cm. Per klubus - 37 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 34 cm. Per klubus apie 41 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. LABIAU TIKTŲ MERGINOMS DĖVINČIOMS S DYDĮ mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabi spalvų gama wub.gif Modelis peplum stiliaus wub.gif mirksiukas.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 43 cm. PASITEMPIA IKI 45 CM. Ilgis - 59 - 64 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Oasis firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios sodrios spalvos iškilaus paviršiaus rožinės spalvos raštai wub.gif Skater tipo modelis wub.gif Per krūtinę - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 84 cm. Dydis - 12(M). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Nauji LOFT džinsai. Dydis 25. Tiks klubams iki 90 cm.  Kaina 20 eur.

https://www.loft.com...4&prodId=442881

Atsakyti

Iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė vasarai wub.gif , madingas džinsinio atspalvio audinys
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)

KAINA 35 eur

Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm

Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus šilko lengvumo audinukas wub.gif Nuostabus modeliukas papuoštas taikliai suderintų spalvų gama wub.gif Žalia - ruda spalvos sudaro pagrindą wub.gif Taip pat gėlės wub.gif Krūtinę bei nugarą puošia madinga V formos iškirptė bei toks pat audinys kaip ir juosmenuką wub.gif Juosmuo padailintas dirželiu wub.gif Rankovės - karbatkėlėmis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys wub.gif Standus wub.gif Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €. (Duodamas pamušalas mirksiukas.gif)

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kaina: 65Eur DABAR 59Eur SU SIUNTIMU
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Kaina: 65Eur DABAR 59Eur SU SIUNTIMU
Atsakyti
megztukai ir suknelės S dydžio. viskas po 15 eur. trakai vilnius. 869966250
https://mail.google....fa2e0a81ada48a6
https://mail.google....fa2e62866ba5b39
https://mail.google....fa2e25873b67fb7
https://mail.google....faab1292b549213

Atsakyti
George firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Geltonos spalvos audinuką puošia stilingos gėlės wub.gif Nugaroje į juosmenį įverta plati guma. Švelnaus audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Ilgis - 100 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje wub.gif Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti