SEVEN LEMON firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madingos gelsvos šių metų spalvos audinuką po krūtine puošia dailus pasiūvinėjimai bei kaspinas kurį galite stilingai surišti Petnešėlės reguliuojasi Krūtinės sritis dailiai paklostuota Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA NEĮŠKLEIDŽIANT KLOSČIŲ. Po krūtine - 40 cm. Toliau modeliukas dailiai platėja Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
NICK firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai stilingas ir originalus tamsiai juodos spalvos modeliukas Priekį ir nugarą puošia po dvi juosteles kurios stilingai šiek tiek dar ir paklostuoja audinuką Tiek viršus tiek apačia plataus kirpimo Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Plotis viršuje (per šlaunį) - 34 cm. Stilingas plotis apačioje - 43 cm. Ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 85 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis S , kaina 30 eurų MAŽINU KAINĄ 15 euru
Nauja nuostabi INWEAR suknelė begalo stilinga , aukštos kokybės audinys , tiesus neįpareigojantis modelis medžiaga standi , nėra plona XS dydis , kaina 45 eurai MAŽINU KAINĄ 35 eurai
Nauja , labai faina MANGO suknelė tiesus , neįpareigojantis modeliukas , medžiagytė marginta užrašiukais dydis XS , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja nuostabi INWEAR suknelė begalo stilinga , aukštos kokybės audinys , tiesus neįpareigojantis modelis medžiaga standi , nėra plona XS dydis , kaina 45 eurai MAŽINU KAINĄ 35 eurai
Nauja , labai faina MANGO suknelė tiesus , neįpareigojantis modeliukas , medžiagytė marginta užrašiukais dydis XS , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja Karen Millen suknelė, dydis S, 70
GAP firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šilkinė kremo spalvos skater tipo žavi suknelė padailinta juodais vabaliukais. Į juosmenuką įverta gumutė kuri dailiai suklostuoja audinį. Per krūtinę - 45 - 46 cm. Dėkingas sukirpimas. Per juosmenuką PUIKIAI TEMPIASI IKI 40 CM. Audinuko sudėtis: 100% - SILK. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
RALPH LAUREN CHALATAS IR NAKTINUKAI
Parduodu Lauren Ralph Lauren Womens Lace-Trim Floral Satin komplektą. 😍
Naktinukų dydis S ,chalato M. Realiai viskas tinka normaliam S.
Naujas, su etiketėmis,tinka dovanai. Komplekto kaina 35 eur. Rašykite a.ž.
https://www.macys.co...robe?ID=9616548
https://www.ralphlau...-...ral&start=1
Parduodu Lauren Ralph Lauren Womens Lace-Trim Floral Satin komplektą. 😍
Naktinukų dydis S ,chalato M. Realiai viskas tinka normaliam S.
Naujas, su etiketėmis,tinka dovanai. Komplekto kaina 35 eur. Rašykite a.ž.
https://www.macys.co...robe?ID=9616548
https://www.ralphlau...-...ral&start=1
Iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė, madingas džinsinio atspalvio audinys
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
rašykite el.paštu asta.svarstykles@gmail.com
Kaina 42 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Kovo 8-osios proga atiduosiu už 35 Eur
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
rašykite el.paštu asta.svarstykles@gmail.com
Kaina 42 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Kovo 8-osios proga atiduosiu už 35 Eur
AMISU nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė nugara juoda. Priekis dvigubas stilingai padailintas dailiai iškirptu audiniu Apykaklė madingai paaukštinta Modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę 42 cm. Per juosmenuką 35 cm. Per klubiukus 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 87 cm. Dydis 40. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Old Navy firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti katinai bei balti taškučiai Stilinga Priekyje viršuje įverta juostelė kuri reguliuoja apimtį bei suteikia palaidiniai stilingumo Juostelė įverta tik priekyje. Per krūtinę 48 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Kartą dėvėta COS palaidinė, dydis etiketėje XS, bet labiau atitinka S dydį, 20