Nauja, su etiketėm, originali Armani Exchange 4 dydžio (S) dydžio suknelė. Išorė - medvilnė, su pamušalu, žiauriai graži Kaina - 47 eurai su siuntimu
Nauja, su etiketėmis, Paola Prata suknelė, pirkta iš YOOX, kainavusi 180 dolerių, pirkta su didžiule nuolaida. S dydis, bet labiau atitinka M. Labai kokybiška, puiki sudėtis - 48 proc. viskozė, 37 proc. medvilnė, 15 poliesteris, su pamušalu. Ilgis 88 cm, per pažastis 45 cm, klubai 51 cm. Kaina 28 eurai su siuntimu
Naujas VILA sijonukas išskirtinis , puošnus ir stilingas , puoštas žvyneliais :super dydis XS , kaina 5 eurai
Nauji labai faini gėlėti tympiniai VILA džinsiukai , lėmuo nežemintas :super dydis XS, kaina 18 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
Nauji labai faini gėlėti tympiniai VILA džinsiukai , lėmuo nežemintas :super dydis XS, kaina 18 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
BluNauta firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Lengvą audinuką puošia stilinga #garstyčių #spalva Paaukštintas #juosmuo Labai stilingai sukirptas modeliukas Tiesaus kirpimo Apačia dailiai atlenkta Šone yra užtrauktukas ir saga. Yra atsarginė saga. Yra kilpos diržui Per juosmenuką - 34 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 32 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 80 cm. Ilgis - 104 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga oranžinė neįkyri spalva Audinukas švelnutis kaip barchatas Modeliukas stilingos #peštuko #formos Viršų šonuose puošia daili detalė - diržiukai kurie stilingai susiriša Sijonas turi skeltukus šonuose Į juosmenį įverta guma dailiai jį suklostuoja Per juosmenuką - 32 cm. PUIKIAI TEMPIASI. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga oranžinė neįkyri spalva Audinukas švelnutis kaip barchatas Modeliukas stilingos #peštuko #formos Viršų šonuose puošia daili detalė - diržiukai kurie stilingai susiriša Sijonas turi skeltukus šonuose Į juosmenį įverta guma dailiai jį suklostuoja Per juosmenuką - 32 cm. PUIKIAI TEMPIASI. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai stilinga NUMPH džinsinė suknelė džinas kokybiškas , neskystas , bet elastingas , fainas modelis , susisega per visą ilgį dydis 34 , kaina 38 eurai
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Naujas , nuostabus , madingas ir stilingas skandinaviškas KAFFE kostiumėlis tamsiai žali nėriniai , puikiai tinka ir pasipuošti ir šiaip abi dalys puikiai derinamos atskirai tiesaus modelio sijonukas , ir tiesi palaidinė Dydis 36 , kaina 55 eurai
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Naujas , nuostabus , madingas ir stilingas skandinaviškas KAFFE kostiumėlis tamsiai žali nėriniai , puikiai tinka ir pasipuošti ir šiaip abi dalys puikiai derinamos atskirai tiesaus modelio sijonukas , ir tiesi palaidinė Dydis 36 , kaina 55 eurai
Parduodu kartą dėvėtus Tommy Hilfiger džinsus, dydis 26, 50
Nauja, su etikete, gana universalus dydis, tiks S-M. Ilgis nuo peties - 90 cm, per pažastis - 42, labai daug tempiasi liemuo 36 cm, labai daug tempiasi, 60 proc. medvilnė, 40 proc. liocelis. Kaina 10 eurų, Vilnius, siunčiu
URL=https://www.part.lt/perziura/8d6df8b05bd50bff701b60683f64f95e64.jpeg][/URL]
URL=https://www.part.lt/perziura/8d6df8b05bd50bff701b60683f64f95e64.jpeg][/URL]
SRADIVARIUS firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas gyvatės raštų audinys Dailiai atlenktos rankovės užsisega juostelės ir sagos dėka Priekis vertikaliai papuoštas klostėmis Šone yra kišenės. Stilinga bei labai patogu Nugara užsisega užtrauktuku. Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą - paklostuoja sijonuko dalį Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Juosmenukas puikiai tempiasi - matuota ramybės busenoje. Ilgis - 83 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
FRENCH CONNECTION firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingi raštai bei spalvos Juodas audinys padailintas baltais raštais Dailiai sukirptos rankovės. Kiekviena jų turi po tris eiles karbatkėlių Atrodo labai romantiškai Nuo juosmens audinys šiek tiek paklostuotas Šone yra kišenės. Stilinga bei labai patogu Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus apie 52 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
FRENCH CONNECTION firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingi raštai bei spalvos Juodas audinys padailintas baltais raštais Dailiai sukirptos rankovės. Kiekviena jų turi po tris eiles karbatkėlių Atrodo labai romantiškai Nuo juosmens audinys šiek tiek paklostuotas Šone yra kišenės. Stilinga bei labai patogu Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus apie 52 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 12(M). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga balta spalva Nuostabus nėriniuotas audinys Į juosmenuką įverta guma. Petnešėlės reguliuojasi. Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Ilgis - 90 cm. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
samsoe &samsoe firmos nauja palaidinė - megztinis viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. TINKA VISIEMS SEZONAMS Stilinga tamsiai mėlyna (navy) spalva Megztą modeliuką puošia kiauraraštis Stilinga V formos apykaklė Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 34 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Ilgis - 62 cm. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
TOPDRESS firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Elegantiškas juodo audinio modeliukas padailintas stilingais baltais kvadratais Juosmenuką puošia juodas kantas Priekis padailintas stilingomis kišenukų imitacijomis Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Stilingas ilgis - 65 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ