Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujos "Victoria's Secret" Bombshell liemenėlės (krūtinę padidina 2 dydžiais) su push'apu
Dydžiai : viena rašo 32(70B), bet apimtis didinta todėl tiks 75B ( 34B )
kita 75A ( 34A )
Spalva : kaip foto, tamsiai mėlyna
Kaina : vienos 49Eur DABAR TIK 39Eur SU SIUNTIMU PER OMNIVA PAŠTOMATĄ
Naujas Ann Taylor ponchas, dydis XS/S, 20
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinys Modeliuką puošia dailios gėlės Suknelė madingos peštuko formos Modeliukas susisega sagute nugaroje. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo PART TWO suknelė
Madingas , stilingas tiesus modelis .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis .
Rankovės ilgos .
Audinys aukštos kokybės , nėra elastingas .
Sudėtis : 100% viskozė , dydis 34 atitinka S , kaina 50 euru ( reali kaina 140)
Naujos Nuostabios aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo MOS MOSH kelnės
Modernus elegantiškų , klasikinių kelnių variantas
Siu kišenėmis .
Kelnių šonai dekoruoti ornamentu .
Vidinėje pusėje ties blauzdomis elastingo audinio intarpas .
Audinys aukštos kokybės , malonus kūnui , nėra plonas , bet elastingas .
Nuostabi tamsiai mėlyna spalva .
Universalus modelis, tinkantis tiek elegantiškam įvaizdžiui , tiek ir kasdienai , dydis 34 , kaina 50 euru ( reali kaina virš 200 euru )
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Madingas , stilingas tiesus modelis .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis .
Rankovės ilgos .
Audinys aukštos kokybės , nėra elastingas .
Sudėtis : 100% viskozė , dydis 34 atitinka S , kaina 50 euru ( reali kaina 140)
Naujos Nuostabios aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo MOS MOSH kelnės
Modernus elegantiškų , klasikinių kelnių variantas
Siu kišenėmis .
Kelnių šonai dekoruoti ornamentu .
Vidinėje pusėje ties blauzdomis elastingo audinio intarpas .
Audinys aukštos kokybės , malonus kūnui , nėra plonas , bet elastingas .
Nuostabi tamsiai mėlyna spalva .
Universalus modelis, tinkantis tiek elegantiškam įvaizdžiui , tiek ir kasdienai , dydis 34 , kaina 50 euru ( reali kaina virš 200 euru )
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
ZARA trf firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos spalvos elegantiškas skater tipo modeliukas Modeliukas priekyje iki juosmens susisega sagomis sumaniai paslėptomis audiniu Dailiausias akcentas - priekis dailiai surišamas diržu Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenuką - 39 cm. Stilingas rankovės ilgis - 53 cm. Ilgis - 100 - 97 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 84 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Monton firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas spalvų derinys Pilką metalo žvilgesį turintį pagrindą puošia rausvos gėlės padailintos kremo bei bordo spalvomis Nuostabus derinys V formos stilinga apykaklė Rankovės sparnelių tipo su skeltukais Modeliukas turi dirželį. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Laura Clement La Redoute creation firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas juodos spalvos modeliukas Stilinga formoa Priekyje krūtinės srityje modeliuką puošia įverta gumutė Ji palieka dailias klostes Klostės yra ir apačioje Įsiuvai kurie madingai keičia formą Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Suknelė turi pamušalą - nugaroje - užtrauktuką. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Burberry firmos naujas megztinis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Švelniai gelsvos spalvos laisvo tipo madingas modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS Per krūtinę - 55 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara trf firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. SKIRTAS VISIEMS SEZONAMS - PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM Man deja mažokas. Pilką audinuką puošia žavus juodos spalvos neriniai Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 65% - lana. 25% - polyester. 10% - polyamide. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 37 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vfemage nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos pagrindas padailintas nuostabiais raštais bei spalvomis Abi pusės vienodos Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 47 cm. Šone yra užtrauktukas. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 58 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
LIMITED COLLECTION firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas juodos spalvos madingos peštuko formos modeliukas padailintas nuostabiomis spalvomis bei raštais Abi pusės vienodos Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas. Per juosmenuką 35 cm. Per klubiukus - 43 cm. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - 6. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
ginatricot firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Nuostabus modeliukas Baltą audinuką viršuje puošia paaukštinta apykaklė su karbatkėlėmis, petukai padailinti karbatkėlėmis ir vertikalios klostės Priekis susisega audiniu apsiūtomis sagomis Rankovės kaip ir priekis viršuje iš kitokio audinio labai dailiai ir puošniai atrodo Per krūtinę 44 cm. Rankovės ilgis 62 cm. Stilingas ilgis 57 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ