Naujas Ann Taylor ponchas, dydis XS-S, 20
Rinascimento firmos naujas dirbtinio kailio švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas tamsiai rudos spalvos Tamprus BEI padailintas bangelėmis Stilingas 3/4 rankovių ilgis Madingai sukirpta apykaklė Puošnus modeliukas susisega knopkelėmis. Yra pamušalas. Per krūtinę - 47 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 53 CM. IR DAILIAI ATRODO. Apačia - 45 cm. Stilingas ilgis - 40 cm. Dydis - M. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai daili stilinga spalvytė Priekis padailintas madingai užapvalintu audiniu Peties sritis padailinta klostėmis Modelis užsisega sagute nugaroje. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 46 cm. Rankovės ilgis - 57 cm. Per petukus - 33 cm. Ilgis - 56 cm. Dydis - 34. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Monki firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. PUIKIAI TINKA IR ŠALTAJAM SEZONUI Stilingas bei elegantiškas modeliukas padailintas langučiais bei taikliai suderintomis spalvomis Paauk6tintu juosmenuku Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra kišenuko imitacija Modeliukas užsisega šone užtrauktuku. PARAMETRAI: per juosmenį - 32 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 97 cm. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Dydis - 34. PIUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Vila firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai elegantiškas modeliukas.Abrikosų spalvos audinuką pabrėžia tamsiai juodos spalvos priekis ir nugara, rankovių kantai, apykaklė bei priekis Rankovės prie petukų dailiai parauktos Modeliukas susisega nugaroje su užtrauktuku Per krūtinę - 47 cm. Rankovės ilgis - 65 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kaina: 65Eur
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Viršus : M dydis, tiks C dydžio krūtinei, pakietinimo nėra, medžiaga tvirta, yra lankeliai
Kelnaitės S
Kaina: 69Eur
Prašom į AZ
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kelnaitės S
Viršus : M dydis, tiks C dydžio krūtinei, pakietinimo nėra, medžiaga tvirta, yra lankeliai
Kelnaitės S
Kaina: 69Eur
Nauja, pukine Michael Kors tamsiai melynos spalvos, XS dydzio striuke. Dydi manau atitinka. 80
GEORGE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas spalvų bei raštų derinys Abi puses vienodos Priekis apykaklė stilingos V formos Madingas ¾ rankovių ilgis Suknelė apačioje stilingos peštuko formos Suknelė ties juosmeniu šone dailiai paklostuota Per krūtinę apie 44+ cm. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
"Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 48% vilna, 52% akrilas
Dydis : rašo xs, bet tiks ir S nešiojančiom
Išmatavimai: visas ilgis 62 cm, tarp pažastų 46 cm, rankovės ilgis nuo peties 62.5 cm, rankovės ilgis nuo pažasties 47 cm.
Spalva : tamsiai mėlyna
Kaina : 29eur
Naujas "Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 53% vilna, 47% nailonas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 51cm, visas ilgis 73cm
Kaina : 29Eur
Nauji "Banana Republic" megztukai su merino vilna ir kašmyru
Sudėtis : 55% extra fine merino vilna, 5% kašmyras, 40% nailonas
Dydis : S petite
Išmatavimai : tarp pažastų 56cm, visas ilgis 59.5cm
Spalvos : kaip įdėtose foto ( šviesiai pilka ir tamsiai mėlyna )
Kaina : vieno 29Eur
Prašom į AZ
"Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 48% vilna, 52% akrilas
Dydis : rašo xs, bet tiks ir S nešiojančiom
Išmatavimai: visas ilgis 62 cm, tarp pažastų 46 cm, rankovės ilgis nuo peties 62.5 cm, rankovės ilgis nuo pažasties 47 cm.
Spalva : tamsiai mėlyna
Kaina : 29eur
Naujas "Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 53% vilna, 47% nailonas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 51cm, visas ilgis 73cm
Kaina : 29Eur
Nauji "Banana Republic" megztukai su merino vilna ir kašmyru
Sudėtis : 55% extra fine merino vilna, 5% kašmyras, 40% nailonas
Dydis : S petite
Išmatavimai : tarp pažastų 56cm, visas ilgis 59.5cm
Spalvos : kaip įdėtose foto ( šviesiai pilka ir tamsiai mėlyna )
Kaina : vieno 29Eur
F&F firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Elegantiškas spalvų derinys. Abi puses vienodos Priekis apykaklė stilingos V formos Suknelė apačioje stilingos peštuko formos Yra pamušalas. Nugaroje užtrauktukas bei skeltukas Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus 45 cm. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
MOHITO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Madingas spalvų derinys Stilingi langučiai Bei stilingas modelio sukirpimas Suknelės apačioje madinga karbatkėlė Stilingo ilgio rankovės dailiai susiriša juostelėmis į kaspinukus Nugaroje prie apykaklės modeliukas užsisega saga apsiūta audiniu. Per krūtinę - 46 cm. Rankovės ilgis - 50 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 36. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Chillytime firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. #Stilingas #spalvų #derinys - žalia - pilka - balta. Priekis apykaklė stilingos V formos padailinta žaviomis karbatkėlėmis Suknelė per juosmenuką susiriša dirželiu. Apačioje audinys dailiai krenta klostelėmis. Stilingas 3/4 ilgio rankovės. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga labai taikliai suderinta spalvų gama - #mėlyna - #juoda - #balta Bei raštai Abi pusės vienodos Priekis apykaklė padailinta #juodos #spalvos #apykakle Nugaroje apykaklė susisega sagomis. Stilingas modeliuko ir rankovių sukirpimas Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 82 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai Modeliuką puošia daili balta apykaklė bei balti rankovių kantai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Chillytime firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. #Stilingas #spalvų #derinys - žalia - pilka - balta. Priekis apykaklė stilingos V formos padailinta žaviomis karbatkėlėmis Suknelė per juosmenuką susiriša dirželiu. Apačioje audinys dailiai krenta klostelėmis. Stilingas 3/4 ilgio rankovės. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga labai taikliai suderinta spalvų gama - #mėlyna - #juoda - #balta Bei raštai Abi pusės vienodos Priekis apykaklė padailinta #juodos #spalvos #apykakle Nugaroje apykaklė susisega sagomis. Stilingas modeliuko ir rankovių sukirpimas Per krūtinę - 49 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 82 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingi balti taškučiai Modeliuką puošia daili balta apykaklė bei balti rankovių kantai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę - 49 cm. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingi raštai ir daili faktūra Madingai sukirptas priekis Jis sumetamas bei asimetriškas Nugaroje apykaklės srityje modelis susisega saga apsiūta audinuku. Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 62 - 67 cm. Dydis - 12. ATITINKA S dydį. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil violetinės spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais. Jų dėka galite kurti įvairius derinukus. Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai. Nugarytė dailiai susivarsto barchato juostele. Jos dėka reguliuojama apimtis. Priekis susisega kilpelėmis. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 44 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Apačia - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 38. Ilgis - 40 - 42 cm. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil kreminės spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais. Jų dėka galite kurti įvairius derinukus. Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai. Nugarytė dailiai susivarsto barchato juostele. Jos dėka reguliuojama apimtis. Šonas susisega užtrauktuku. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 38 cm. Apačia - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 38. Ilgis - 28 - 34 cm. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil kreminės spalvos aksesuaras - korsetas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais. Jų dėka galite kurti įvairius derinukus. Vienas iš įdomybių yra korsetukas. Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai. Nugarytė dailiai susivarsto barchato juostele. Jos dėka reguliuojama apimtis. Šonas susisega užtrauktuku. Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru. Viršus - 38 cm. Apačia - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Dydis - 38. Ilgis - 28 - 34 cm. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ