PARDUODU ANN TAYLOR PETITE TROPICAL WOOL OLYMPIA JACKET
spalva FACADE GREY dydis 2P (petite), tiks ugiui ~162-167
72 EUR, pagautas su didele nuolaida
labai grazus pasiuvimas, idealios linijos
rankoves ilgis nuo peties: 58 cm
tarp peciu siuliu 38 cm
po pazastim 44x2
Ilgis per nugara (nuo apykakles virsaus iki apacios) 55 cm
Ilgis nuo peties virsaus iki apacios 49 cm
medziaga labai kokybiska ir stangri, nesiglamzo.
Sudetis: 86 proc. virgin wool (nekanda)
9 proc nylon
5 proc elastanas/lycra
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodos spalvos modeliukas dailiai apsiveja apie juosmenį Tokio tipo modelį galima devėti ir ant kelnių Labai madingai originaliia bei stilingai atrodo Bendras juosmenuko ilgis 102 cm. Susegus juosmenuką saga 37 cm. Yra atsarginė saga. Ilgis 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Life Time firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai suderintų spalvų balta rožinė juoda elegantiškas modeliukas Madingas ¾ ilgio rankovės Nugaroje yra skeltukas bei išorėje įsiūtas užtrauktukas Per krūtinę apie 47 cm. Per juosmenuką 37 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 34. PAGAL PARAMETRUS LABIAU ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis S , kaina 30 eurų MAŽINU KAINĄ 25 eurai
Nauja nuostabi INWEAR suknelė begalo stilinga , aukštos kokybės audinys , tiesus neįpareigojantis modelis medžiaga standi , nėra plona XS dydis , kaina 45 eurai
Naujos dirbtinės odos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Juosmenukas stilingai paaukštintas Priekį puošia kišenukų imitacijos užsisegančios užtrauktukais Yra kilpos įverti diržui Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus matuojant ramybės būsenoje apie 44 cm. Ilgis išorėje - 106 cm. Ilgis vidinės siūlės - 78 cm. Per šlaunį matuojant nuo klynuko horizontaliai - 26 cm. Apačia - 13 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Vidutinio storumo audinukas - MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Elegantiškas #peštuko #formos juodo audinio modeliukas priekyje padailintas baltu kantu kaip juosmenukas ir kišenės Šonuose yra #kišenės - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra užtrauktukas bei skeltukas Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 72 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
A&G firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia stilingų spalvų gėlės Priekis susisega sagutėmis iki krūtinės. Jos sumaniai paslėptos audinuku. Priekį puošia dar viena detalė kišenukai su klostėmis užsisegantys sagomis Į juosmenuką įvertas dirželis puikiai reguliuoja apimtį ir madingai keičia modeliuko formą Madingo ¾ ilgio rankoves galima dar labiau patrumpinti ir dailiai atlenkti juostelių dėka Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenuką 50 cm. Stilingas ilgis 90 cm. Dydis 8/36. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Seven lemon firmos naujos kelnės. Man deja mažokos. Labai jaukus šiltas modeliukas SKIRTAS ŠALTAJAM SEZONUI Vidus pašildintas. Stilinga raštų bei spalvų gama Į juosmenuką įverta guma. Per juosmenuką 26 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Per klubiukus 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis 100 cm. Vidinės siūlės ilgis 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ