H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Priekis padailintas žaviomis gėlėmis Labai taikliai suderinta spalvų gama Nugara juoda Ji stilingai ilgesnė Modeliukas užsisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 62 - 65 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo PART TWO suknelė
Madingas , stilingas tiesus modelis .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis .
Rankovės ilgos .
Audinys aukštos kokybės , nėra elastingas .
Sudėtis : 100% viskozė , dydis 34 atitinka S , kaina 50 euru ( reali kaina 140)
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Nauja ICHI Madinga šilta striuke Labai fainas , madingas , neilgas modelis aukštu kaklu , is vidaus kaklas su kailiuku , todėl šilta ir malonu kūnui , kalnieriuje sleptas plonas kapisonas po uztrauktuku . Striuke nera plona , pakankamai šilta , viršutinis audinys neperšlampamas , neperpučiamas , spalva tamsiai mėlyna dydis XS , kaina 45 eurai
Madingas , stilingas tiesus modelis .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis .
Rankovės ilgos .
Audinys aukštos kokybės , nėra elastingas .
Sudėtis : 100% viskozė , dydis 34 atitinka S , kaina 50 euru ( reali kaina 140)
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Nauja ICHI Madinga šilta striuke Labai fainas , madingas , neilgas modelis aukštu kaklu , is vidaus kaklas su kailiuku , todėl šilta ir malonu kūnui , kalnieriuje sleptas plonas kapisonas po uztrauktuku . Striuke nera plona , pakankamai šilta , viršutinis audinys neperšlampamas , neperpučiamas , spalva tamsiai mėlyna dydis XS , kaina 45 eurai
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas "Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 53% vilna, 47% nailonas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 51cm, visas ilgis 73cm
Kaina : 29Eur
"Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 48% vilna, 52% akrilas
Dydis : rašo xs, bet tiks ir S nešiojančiom
Išmatavimai: visas ilgis 62 cm, tarp pažastų 46 cm, rankovės ilgis nuo peties 62.5 cm, rankovės ilgis nuo pažasties 47 cm.
Spalva : tamsiai mėlyna
Kaina : 29eur
Nauji "Banana Republic" megztukai su merino vilna ir kašmyru
Sudėtis : 55% extra fine merino vilna, 5% kašmyras, 40% nailonas
Dydis : S petite
Išmatavimai : tarp pažastų 56cm, visas ilgis 59.5cm
Spalvos : kaip įdėtose foto ( šviesiai pilka ir tamsiai mėlyna )
Kaina : vieno 29Eur
Prašom į AZ
Naujas "Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 53% vilna, 47% nailonas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 51cm, visas ilgis 73cm
Kaina : 29Eur
"Ann Taylor" megztukas su vilna
Sudėtis : 48% vilna, 52% akrilas
Dydis : rašo xs, bet tiks ir S nešiojančiom
Išmatavimai: visas ilgis 62 cm, tarp pažastų 46 cm, rankovės ilgis nuo peties 62.5 cm, rankovės ilgis nuo pažasties 47 cm.
Spalva : tamsiai mėlyna
Kaina : 29eur
Nauji "Banana Republic" megztukai su merino vilna ir kašmyru
Sudėtis : 55% extra fine merino vilna, 5% kašmyras, 40% nailonas
Dydis : S petite
Išmatavimai : tarp pažastų 56cm, visas ilgis 59.5cm
Spalvos : kaip įdėtose foto ( šviesiai pilka ir tamsiai mėlyna )
Kaina : vieno 29Eur
FB sister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas ir madingas modeliukas Tamsiai juodą jaukų audinuką puošia stilingas paveiksliukas pelėda Originaliai sukirpta apačia asimetriškai Nugara vienspalvė. Per krūtinę 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis 64 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
LOVE firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas ir madingas modeliukas ELEGANTIŠKAS BEI PUOŠNUS Spalvos juoda balta amžina klasika Audinukas su dailia faktūra Šortukai šonuose turi kišenukus stilinga bei labai patogu Šortukai nuo juosmenuko papuošti klostelėmis Dailiai apipavydalintas viršus Priekis padailintas klostelėmis Nugaroje viršuje įverta gumutė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką 34 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis 66 cm. Nuo viršaus iki juosmens 33 cm. Nuo juosmens iki apačios (klynuko) 37 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
LOVE firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas ir madingas modeliukas ELEGANTIŠKAS BEI PUOŠNUS Spalvos juoda balta amžina klasika Audinukas su dailia faktūra Šortukai šonuose turi kišenukus stilinga bei labai patogu Šortukai nuo juosmenuko papuošti klostelėmis Dailiai apipavydalintas viršus Priekis padailintas klostelėmis Nugaroje viršuje įverta gumutė. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką 34 cm. Per klubiukus apie 46 cm. Ilgis 66 cm. Nuo viršaus iki juosmens 33 cm. Nuo juosmens iki apačios (klynuko) 37 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Qed London firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Vidutinio storumo audinukas yra #aviečių #spalvytės Audinuką puošia iškilios faktūros raštai Modeliukas madingo skater stiliaus Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. ATITINA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kaina: 65Eur
Viršus su pushap'u, yra pagalvėlės kurias galima išsiimti, M dydis , tiks B, C dydžio krūtinei
Kelnaitės S
Spalva : kaip foto
Viršus : M dydis, tiks C dydžio krūtinei, pakietinimo nėra, medžiaga tvirta, yra lankeliai
Kelnaitės S
Kaina: 69Eur
Prašom į AZ
Kelnaitės S
Spalva : juoda
Kelnaitės S
Viršus : M dydis, tiks C dydžio krūtinei, pakietinimo nėra, medžiaga tvirta, yra lankeliai
Kelnaitės S
Kaina: 69Eur
Bench. firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Jaukus stilingos spalvos audinukas Jo sudėtis: 100% - COTTON. Rankovės stilingai atlenktos Į juosmenuką įvertas to pačio audinio dirželis madingai keičia modeliuko formą Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara W&B firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų ir raštų modeliukas. Audinukas standus. Labai dailiai pabrėžia figūros privalumus. Apačia peštuko formos. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 101 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jacqueline de Yong firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Baltą audinuką puošia #juodi skirtingų dydžių #taškučiai Stilinga bei labai madinga Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Vidinės siūlės ilgis - 75 cm. Ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Orly firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai jaukus audinukas padailintas stilingais raštais bei spalvomis Audinuko sudėtis: 80% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 18% - NYLON. 2% - SPANDEX. Per krūtinę - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 59 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S/P. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
New look firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingos chaki spalvos modeliukas madingai apnuogintais petukais Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė. Modeliukas nugaroje užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 78 cm. Ilgis nuo peties iki klynuko - 82 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
New look firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingos chaki spalvos modeliukas madingai apnuogintais petukais Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė. Modeliukas nugaroje užsisega užtrauktuku. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 78 cm. Ilgis nuo peties iki klynuko - 82 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ZARA W/B firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS METŲ LAIKAMS Puošnus sijonukas turi pasijonį - ant jo audinukas iš nerinių bei stilingas saulės kliošas Nugaroje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 85 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ