Divided by H&M firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą modeliuką puošia stilingi balti #kaspinukai Atrodo labai originaliai, romantiškai ir tuo pačiu žaismingai Priekyje dar viena stilinga detalė - dvi dabar taip madingos #karbatkėlės Į rankoves įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą Modeliukas susisega nugaroje sagute. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 45 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 50 cm. Dydis - 34. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Mademoiselle de Paris firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei labai taikliai suderinti raštai Stilinga detalė - užtrauktukas priekyje Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 76 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Next firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Lengvą audinuką puošia dabar taip madingas smulkiai #plisuotas audinys Miela alyvų spalvytė Modeliukas apačioje turi pamušaliuką. Juosmenukas iš gumos. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
AMISU firmos naujas sijonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS SKIRTAS ŠALTAJAM SEZONUI Labai madingas languotas audinukas Juosmenukas padailintas juostele Yra pamušalas. Šone - užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
UCB firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai mėlyna madinga #karališka #spalva REALYBĖJE ŽYMIAI TAMSESNĖ NEI NUOTRAUKOJE Į juosmenuką įverta gumutė bei dirželis Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Apačioje į kantelius įvertos gumutės nugarinėje pusėje Ji stilingai keičia modeliuko formą Priekyje tik dailus kantelis - audinukas be gumos Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 47 cm. Vidinės siūlės ilgis - 68 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas padailintas gėlėmis Labai taikliai suderinta spalvų gama Priekis dailiai sumetamas Yra pamušaliukas - nugaroje užtrauktukas. Modeliukas nugaroje turi skeltuką. Per krūtinę apie 42 + cm. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas padailintas taikliai suderintomis spalvomis bei stilingais raštais Priekis padailintas klostele Laisvai #krentančio modeliuko sukirpimas Yra pamušaliukas. Modeliukas nugaroje užsisega dailia sagtele Per krūtinę 45 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELĖS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. MODELIUKAS TINKA VISIEMS SEZONAMS Kokybiška dirbtinės odos imitacija Madingas skater stilius Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Ilgis - 44 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Next firmos nauja suknelė - marškinukai viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodos spalvos šilko švelnumo elegantiškas bei labai madingas modeliukas Į juosmenuką įverta gumutė kuri stilingai keičia modeliuką Taip pat yra ir dirželis Modeliukas susisega per visą priekį sagutėmis Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 28 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Rankovės ilgis - 61 cm. Stilingas ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ
Indi firmos nauja suknelė . Lietuvių kūrėjų. Man deja mažoka. Skater stiliaus modeliukas Švelnutį tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi baltos spalvos taškučiai Madingo 3/4 ilgio rankovės Apykaklė padailinta raudonu kantu STILINGA Labai madingai sukirpta apačia - ji dailiai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 100% - MEDVILNĖ. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ