157 firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą baltą audinuką puošia tamsiai mėlyni raštai - nuostabus derinys Priekis dailiai sumetamas Nugaroje įvertos gumutės. Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI GUMUČIŲ DĖKA. Ilgis su petnešėlėmis - 140 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Warehouse firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabią koralų spalvą puošia mėlyni paukščiai REALYBĖJE SPALVOS SODRESNĖS Labai taikliai suderinta spalvų gama Per juosmenuką audinukas dailiai paklostuotas Modeliuko apačia stilingos peštuko firmos Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
UCB firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas stilingos samanų spalvos Dieną spalvytė sodresnė Priekis padailintas klostėmis Yra kilpelės dirželiui. Nugaroje - užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 43 cm. AUDINUAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 48 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
UCB firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus modeliukas kremo spalvos Audinuką puošia daili faktūra Audinukas kaip barchatas Per krūtinę apie 40 cm. Audinukas elastingas. Ilgis - 80 cm. Dydis - XS. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai kokybiška ir madinga skandinaviška SOAKED IN LUXURY palaidinė medžiaga labai kokybiška , maloni kūnui , elastinga , nepersimato modeliukas nėra aptemptas , nurodo XS dydis , labiau manau S dydžiui kaina 22 eurai
Naujas , labai stilingas , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo 2-BIZ švarkelis neįpareigojantis , bet tuo pačiu elegantiškas modelis kokybiška , maloni kūnui , elastinga medžiagytė dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 20 EURU
Nauji Stilingi , aukštos kokybės OBJECT džinsai
Madingas SKINNY tipo modelis .
Puikiai apsitempia , prisitaiko prie figūros .
Push up efektas .
Saikingai paplėšyti , plėšymai nėra kiauri .
Džinsas minkštas , elastingas , labai kokybiškas .
Spalva - mėlyna .
Sudėtis : 98% medvilnė , 2% elastanas .
Dydis 26/34 atitinka maždaug XS dydį , kaina 38 eurai
Naujas , labai stilingas , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo 2-BIZ švarkelis neįpareigojantis , bet tuo pačiu elegantiškas modelis kokybiška , maloni kūnui , elastinga medžiagytė dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 20 EURU
Nauji Stilingi , aukštos kokybės OBJECT džinsai
Madingas SKINNY tipo modelis .
Puikiai apsitempia , prisitaiko prie figūros .
Push up efektas .
Saikingai paplėšyti , plėšymai nėra kiauri .
Džinsas minkštas , elastingas , labai kokybiškas .
Spalva - mėlyna .
Sudėtis : 98% medvilnė , 2% elastanas .
Dydis 26/34 atitinka maždaug XS dydį , kaina 38 eurai
parduodu NAUJAS, su etiketem AEROPOSTALE sportines/lounge kelnes
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
15 eur
Nauja su etikete šilta itališka dibtinio kailio liemenė, labai švelnus kailiukas, baltos spalvos
Gale megzta. Su kaspinu/dirzeliu
25 eur
dydis S, spalva sviesiai pilka kaip foto. Viduj su pukeliu, labai minkstos ir svelnios lieciant
15 eur
Nauja su etikete šilta itališka dibtinio kailio liemenė, labai švelnus kailiukas, baltos spalvos
Gale megzta. Su kaspinu/dirzeliu
25 eur
Naujas, su etiketėm, pirktas JAV. Dydis XS, tiks ir S. Liemuo nugaros pusėje su guma. Turi maišiuką, į kurį galima susuktą paltuką įdėti. Dvi išorinės kišenės ir viena vidinė su užtrauktukais. Ilgis nuo pečių 85, pečiai 40, rankovė nuo peties 62, krūtinė 46, klubai 50. Pirktas su didele nuolaida. Kaina 55.
Laura Ashley firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia dabar taip madingas raštas Abi pusės vienodos Madingas 3/4 ilgio rankovės Dailus apykaklės sukirpimas Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mela loves London firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus žaismingas modeliukas Visą priekį puošia dailios karbatkėlės Nugarytė tiesaus audinio Madinga salvų gama Modeliukas turi pamušaliuką. Per krūtinę - 42 cm. AUDINUKAS TAMRUS - PASITEMPIA IKI 48 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New Look firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Modeliukas TINKA VISIEMS SEZONAMS Švelnutis su pukeliu tamsiai mėlynos spalvos audinukas papuoštas dailutėmis gėlėmis Audinukas kaip barchatas Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Ann Taylor firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliuką puošia tamsiai mėlynas audinukas padailinatas išsiūvinėtu kiauraraščiu bei vertikaliomis klostėmis Atrodo nuostabiai Modeliukas turi pasijonį - šone užtrauktuką. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - 2. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Massimo Dutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia audinukas iš kvadratų Labai taikliai suderintos spalvos - tamsiai #mėlyna, #juoda, #balta Atrodo labai originaliai tarsi #3D Šonai stilingai juodos spalvos dar labiau pabrėžia modeliuką originalumą Madingomis 3/4 ilgio rankovėmis Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 87 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ