Nauja, naujos kolekcijos, su etikete, Reserved suknelė. 36 dydis, midi ilgis, tinkanti tiek vasarai, tiek žiemai su golfuku ir ilgaauliais Kainavusi 45 Eur, pirkta su nuolaida. Kaina 22 Eur, Vilnius, siunčiu
divided by H&M nauja palaidinė atvevežta iš užsienio. Nuostabus modeliukas Priekis rožių - pelenų spalvos Jį puošia #gulbės Nugara juodą. Per visą nugarą modeliukas susisega sagomis Stilinga Per krūtinę - 59 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M coachelle firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai Taikliai suderinta spalvų gama Abi pusės vienodos Crop top stiliaus madingą modeliuką puošia kutai Petnešėlės reguliuojasi. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. Ilgis su kutais - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Pull&bear firmos nauji kailinukai atvežti iš užsienio. MODELIUKAS TINKA IR RUDENIUI IR ŽIEMAI Leopardo raštai - sezono top tendencija Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Labai patogi detalė - kapišonas padailintas kailiuku Kailis nusiima - labai patogu Modeliukas susisega sagomis - kilpos odinės Yra pamušaliukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Nuo petuko iki petuko - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko - 62 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - S. Kaina tik 28 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
tuttifrutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai Apykaklė padailinta vertikaliomis klostelėmis Dar viena madinga detalė - kišenukai užsisegantys užtrauktukais Madinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą Per krūtinę - 47+cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 49 CM. Ilgis - 85 cm. Dydis - S(36-38). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Minisize suknelė, S/170, 15 . 10 eur.
J. Crew Felted Wool Mini Skirt, 6 dydis, liemuo 38 cm, ilgis 39 cm. Su pamušalu, sudėtyje 80 % vilnos. Spalva pirmoje foto. 17 . 13 eur.
[/quote]
J.Crew factory Pencil skirt in double-serge wool, 2 dydis, naujas, su pamušalu, liemuo 36 cm, ilgis 52 cm, sudėtyje 70 % vilnos! Spalva burgundy. 40 .
Reali foto
J. Crew Felted Wool Mini Skirt, 6 dydis, liemuo 38 cm, ilgis 39 cm. Su pamušalu, sudėtyje 80 % vilnos. Spalva pirmoje foto. 17 . 13 eur.
[/quote]
J.Crew factory Pencil skirt in double-serge wool, 2 dydis, naujas, su pamušalu, liemuo 36 cm, ilgis 52 cm, sudėtyje 70 % vilnos! Spalva burgundy. 40 .
Reali foto
New look firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madinga tamsiai mėlyna spalvytė Modeliuką priekyje puošia dailios sagos Petukų sritis šiek tiek paraukta Švarkelis susisega kilpelių dėka. Vidutinio storumo sudinuko sudėtis: 100% - COTTON. Apačia dailiai užapvalinta - ji dvigubo audinuko Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 62 cm. Per petukus - 33 cm. Ilgis - 53 cm. Dydis - S/M(38). Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
FENN WRIGHT MANSON firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga kreminė spalvytė Modeliukas papuoštas dailiu kiauraraščiu Jis dailiai išsiūvinėtas Modeliukas turi pasijonį. Šone užtrauktuką bei sagutę. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 37 cm. PASITEMPIA IKI 38 CM. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 8. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 14 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
FENN WRIGHT MANSON firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga kreminė spalvytė Modeliukas papuoštas dailiu kiauraraščiu Jis dailiai išsiūvinėtas Modeliukas turi pasijonį. Šone užtrauktuką bei sagutę. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 37 cm. PASITEMPIA IKI 38 CM. Stilingas ilgis - 70 cm. Dydis - 8. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 14 .
ATSAKYSIU I AZ
River island firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi. Šių metų spalva - sodriai rožinė. Nugaroje užsisega užtrauktuku. Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu. Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kelnaitės stilingai paaukštintu juosmenuku. Šonų aukštis per siūlę - 15 cm. Per priekį (per juodą juostą) - 13 cm. Nuo klynuko iki juosmens - 30 cm.Kelnaitės - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 .
PAVYZDĖLIS
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Victoria's Secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė bei užrašai. Kaušeliai standus. Liemenelė užsisega nugaroje. Dydis - 36 B. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDĖLIS
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Victoria's Secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė bei užrašai. Kaušeliai standus. Liemenelė užsisega nugaroje. Dydis - 36 B. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
f2w firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Tamsiai mėlynas modeliukas šonuose padailintas juostelėmis - juoda ir per vidurį #aukso splavytė Labai madinga bei stilinga detalė 3/4 stilingo ilgio rankovės Audinukas elastingas. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 96 cm. Dydis - S. PIUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama Modeliukas madingos #peštuko formos Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrautuką. BEI skeltuką Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama Modeliukas madingos #peštuko formos Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrautuką. BEI skeltuką Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 44 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama Modeliukas viršuje dailiai sumetamas sudaro madingą V formos apykaklę Apačia taip pat sumetama Priekis dvigubas - dailiai užapvalintas Madingas 3/4 rankovių ilgis Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą. Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPASI. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 82 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ