Zara basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas ir labai madingas modeliukas Suknelę puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Stilingai sukirpti šonai - jų dėka suknelė stilingai krenta dailia forma Apačioje įverta gumutė kuri taip pat prisideda prie audinio originalaus kritimo Dar viena daili detalė - kapišonas Tokia detalė visada daro modeliuką stilingu Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką apie - 38 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Nesiglamžo. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 120 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
S.Oliver firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokasMadingas audinys Modeliukas stilingai plisuotas Šone yra užtrauktukas. Yra pamušalas. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 45 cm. Dydis - 38. ATITNKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausva spalva - šių metų spalva topas Modeliuką puošia daili faktūra Šiais metais madingos platėjančios rankovės nuo alkūnės Jos taip pat turi žavią detalę - juosteles Jas galima surišti į kaspinuką arba tiesiog taip kaip parodyta nuotraukoje Apačia padailinta karbatkėle Modeliukas susisega nugaroje sagute. Per krūtinę - 47 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
UCB firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas audinukas padailintas ruoželiais bei madingai suderintomis spalvomis - balta - mėlyna Apykaklė paaukštinta Jos aukštis reguliuojasi. Šone ji turi dailias juosteles kurias galima surišti į kaspiną arba tiesiog kaip parodyta nuotraukoje Priekis dailiai suklostuotas Modeliukas labai originiai susisega - priekyje - šone Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - M. Kiana tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara basic firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. TINKA VISIEMS SEZONAMS Audinukas papuoštas dailia faktūra bei madingais raštais Labai originaliai apipavydalinti rankovių kantai Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė. Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 83 cm. Dydis - S. TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Uniqlo maudymukas, dydis - S kelnaitės (su raištukais, reguliuojasi) ir M liemenėlė (maždaug 75B-C). Kaina - tik 11 eur
Reebok tamprės Lux 3/4 leggings. Etiketėje dydis S, tokį ir atitinka. Liemuo netempiant - 33 cm, visas ilgis - 75 cm. Kokybiškos, nepersimato, ant nugaros yra šviesą atspindintis Reebok ženkliukas. Kaina - 19,5 eur.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Reebok tamprės Lux 3/4 leggings. Etiketėje dydis S, tokį ir atitinka. Liemuo netempiant - 33 cm, visas ilgis - 75 cm. Kokybiškos, nepersimato, ant nugaros yra šviesą atspindintis Reebok ženkliukas. Kaina - 19,5 eur.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Monton firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga bordo spalvytė Žavi detalė priekis padailintas neriniais Į rankovės bei apačią įvertos gumutės dailiai keičia modeliuko formą Priekis ir nugarytė dvigubo audinio Per krūtinę - 46 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Morgan firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tamsiai juodas audinukas - kokybiška dirbtinės odos imitacija Modeliukas stilingai susisega per visą priekį Yra dirbtinės odos diržas Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Priekyje nuo juosmenuko audinukas padailintas klostelėmis Juosmenukas taip pat padailintas klostėlėmis Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - skeltuką. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 34. Kaina tik 14 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Signage firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką abiejose pusėse puošia stilingi aukso spalvos raštai Madingas rankovių sukirpimas. Suknelė susisega nugaroje užtrauktuku. Per krūtinę - 44 cm. PIUIKIAI TEMPIAIS IKI 50 CM. PER juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 83 cm. Dydis - 38. DAILIAI ATRODYS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
FOREVER 21 firmos nauji šortukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. TINKA VISIEMS SEZONAMS Raudoną audinuką puošia dabar taip madingi raštai Šone yra užtrauktukas. Modeliukas turi pamušalą. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 30 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
CLUB L firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai originalus modeliukas. Švelniai rožių spalvos Priekį puošia "lapukai" - atrodo nuostabiai bei puošniai Nugarytė tampri. Modeliukas turi pamušalą. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - NUGARYTĖ TAMPRI. Ilgis - 80 cm. Dydis - S/M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Amisu firmos nauja palaidinukė atvėžta iš užsienio. Nuostabus baltos spalvos modeliukas Žavios detalės - priekį bei rankoves puošiantys dailus nerinukai Rankovės ir apykaklė užsisega sagomis. Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 63 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ