NAUJI VS STRINGAI, DYDIS S, KAINA 8 EUR
VILNIUJE, BET GALIMAS SIUNTIMAS
RASYKIT I AZ
Nauja , labai faina MANGO suknelė tiesus , neįpareigojantis modeliukas , medžiagytė marginta užrašiukais dydis XS , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo InWear lininė palaidinė laisvas , neįpareigojantis modeliukas , švelni spalvytė , 100% LINAS , dydis XS , kaina 25 eurai
Nauji , labai faini , kokybiški , minkšti , elastingi VILA džinsiukai aptemptas modeliukas , lėmuo nėra žemas dydis XS , kaina 25 eurai
Nauja , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo InWear lininė palaidinė laisvas , neįpareigojantis modeliukas , švelni spalvytė , 100% LINAS , dydis XS , kaina 25 eurai
Nauji , labai faini , kokybiški , minkšti , elastingi VILA džinsiukai aptemptas modeliukas , lėmuo nėra žemas dydis XS , kaina 25 eurai
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus aksominis, tiks C dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi, nes gale užsiriša raišteliai
Apačia S, kelnaitės ne aksominės
Kaina: 49Eur
Nauja "Ann Taylor" suknelė su linu
Nugaroje užtrauktas
Sudėtis : 52 linas, 48medvilnė
Dydis : 0 regular, tiks S dydžiui
Spalva : šafrano
Prašom į AZ
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus aksominis, tiks C dydžio krūtinei, apimtis nesvarbi, nes gale užsiriša raišteliai
Apačia S, kelnaitės ne aksominės
Nauja "Ann Taylor" suknelė su linu
Nugaroje užtrauktas
Sudėtis : 52 linas, 48medvilnė
Dydis : 0 regular, tiks S dydžiui
Spalva : šafrano
xxs,bet atitinka xs
be etikečių,bet nauji Ann Taylor
12 eurų
M&CO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų gama Labai taikliai suderinti atspalviai raštai Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Dailiausia detalė visa suknelė padailinta žaviomis karbatkėlėmis Yra pamušalas. Nugaroje prie apykaklės modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Po krūtine 36 cm. Stilingas ilgis 102 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Reserved firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Stilingas modeliukas kremo spalvos Šone yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra kišenukų imitacijos PARAMETRAI: per juosmenį - 36 cm. Per klubiukus - 46 cm. Ilgis - 92 cm. Vidinės siūlės ilgis - 71 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujos "Victoria's Secret" Bombshell liemenėlės (krūtinę padidina 2 dydžiais) su push'apu
Dydžiai : viena rašo 32(70B), bet apimtis didinta todėl tiks 75B ( 34B )
kita 75A ( 34A )
Spalva : kaip foto, tamsiai mėlyna
Kaina : vienos 49Eur DABAR TIK 39Eur SU SIUNTIMU PER OMNIVA PAŠTOMATĄ
Prašom į AZ
Naujos "Victoria's Secret" Bombshell liemenėlės (krūtinę padidina 2 dydžiais) su push'apu
Dydžiai : viena rašo 32(70B), bet apimtis didinta todėl tiks 75B ( 34B )
kita 75A ( 34A )
Spalva : kaip foto, tamsiai mėlyna
Kaina : vienos 49Eur DABAR TIK 39Eur SU SIUNTIMU PER OMNIVA PAŠTOMATĄ
New look firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Madingi raštai bei paveiksliukai - drambiai Stilingai parinktos spalvos: tamsiai mėlyna, balta bei ruda Į juosmenuką įverta guma. Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Audinukas nesiglamžo. Juosmenuką puošia juostelė Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 101 cm. Vidinės siūlės ilgis - 72 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Stilinga skandinavų prekinio ženklo CREAM suknelė
Elegantiškas modelis ilgomis rankovėmis.Audinys nėra plonas , malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros Su pamušalu dydis XS , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Nauja , labai faina ir stilinga FRANSA palaidinė tiesus modeliukas , medžiagytė lengva , maloni kūnui , rankovytes galima pasidaryti 3/4 labai graži mėlyna spalva , dydis S , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja , labai stilinga , madinga suknelė laisvas modelis , madingas raukinukų dekoras , nugarytė truputį ilgesnė dydis S , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 20 euru
Elegantiškas modelis ilgomis rankovėmis.Audinys nėra plonas , malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros Su pamušalu dydis XS , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 22 eurai
Nauja , labai faina ir stilinga FRANSA palaidinė tiesus modeliukas , medžiagytė lengva , maloni kūnui , rankovytes galima pasidaryti 3/4 labai graži mėlyna spalva , dydis S , kaina 22 eurai MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja , labai stilinga , madinga suknelė laisvas modelis , madingas raukinukų dekoras , nugarytė truputį ilgesnė dydis S , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 20 euru
WAREHOUSE firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltos spalvos madingas gepiurinis modeliukas dailių raštų 3/4 ilgio rankovės Nugarytė užsisega gepiuru apsiutomis sagomis Priekį rankovių kantus bei juosmenuką puošia baltos juostelės Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenį - 34 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis -10 PAGAL PARAMETRUS ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Seppala woman firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Madingi raštai bei spalvos - juoda balta Juosmenukas padailintas plačiu diržu Modeliukas šonuose turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Per juosmenuką - 38 cm. Nuo juosmenuko priekyje audinukas dailiai krenta klostelėmis Audinukas nesiglamžo. Apačioje nugaros pusėje įvertos gumos Jos stilingai keičia modeliuko formą Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis - 97 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Only firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Stilinga V formos apykaklė. Apačia puošia dailus kutai Per krūtinę - 46 cm. Ilgis su kutais - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Only firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Stilinga V formos apykaklė. Apačia puošia dailus kutai Per krūtinę - 46 cm. Ilgis su kutais - 62 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Stilinga pilka spalvytė Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinukas. Šortukai dailiai atsilenkia Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Juosmenukas labai dailiai suklostuotas Nugaroje - kišenukų imitacijos Per juosmenuką - 37 cm. MATUOTA KUR YRA ĮVERTAS DIRŽELIS. APIMTIS REGULIUOJAMA SU DIRŽELIU. Per klubiukus apie 45 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
YRA IR TOKS MODELIUKAS:
Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilinga žalsva spalvytė Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinukas. Šortukai dailiai atsilenkia. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Juosmenukas labai dailiai suklostuotas Nugaroje - kišenukų imitacijos. Per juosmenuką - 44 cm. (Viršus 42 cm.) Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
DOVANOJAMAS Jahnny Lambo 18.90 . vertės diržas
ATSAKYSIU I AZ
YRA IR TOKS MODELIUKAS:
Bik Bok firmos nauji šortai atvežti iš užsienio. Man deja didoki. Stilinga žalsva spalvytė Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas audinukas. Šortukai dailiai atsilenkia. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Juosmenukas labai dailiai suklostuotas Nugaroje - kišenukų imitacijos. Per juosmenuką - 44 cm. (Viršus 42 cm.) Per klubiukus apie 54 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - L. Kaina tik 12 .
DOVANOJAMAS Jahnny Lambo 18.90 . vertės diržas
ATSAKYSIU I AZ