Cop. Copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Stilingas raudonas audinukas turi dailią faktūrą Labai originalus modeliukas Madingai sukirptas priekis bei nugarytė Dar viena detalė - sagos Didelės - neįprastos formos Jos atsisega Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
TOKS PAT MODELIUKAS TIK KITA SPALVA
ATSAKYSIU I AZ
Lindex firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingi ir šiais metais madingi dryžiai - juoda - balta Amžina klasika Apačia dailiai užapvalinta Modeliukas užsisega sagutėmis paslėptomis audinuku Per krūtinę - 48 cm. Ilgis - 66 cm. Rankovės ilgis - 60 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta Modeliukas turi pasijonį - ant jo klostelėmis krenta dailiai pasiūvinėtas audinukas Prie plataus juosmens dar viena daili detalė - vertikalios klostelės Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
M&S firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalvytė - balta Modeliukas turi pasijonį - ant jo klostelėmis krenta dailiai pasiūvinėtas audinukas Prie plataus juosmens dar viena daili detalė - vertikalios klostelės Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
PUSSYCAT firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką viršuje puošia kreminis audinys - juodi obuoliukai Apačioje - juodas pagrindas - kreminiai obuoliukai STILINGA ŽAISMINGA BEI LABAI ROMANTIŠKA Į juosmenuką įverta gumutė. Yra pamušalas. Priekis viršuje dailiai paklostuotas Per krūtinę - 45 + cm. MATUOTA NEIŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LENGVAI TEMPIASI. Ilgis - 90 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKS IR DAILIAU ATRODYS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai stilinga NUMPH džinsinė suknelė džinas kokybiškas , neskystas , bet elastingas , fainas modelis , susisega per visą ilgį dydis 34 , kaina 38 eurai
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja nuostabi INWEAR suknelė begalo stilinga , aukštos kokybės audinys , tiesus neįpareigojantis modelis medžiaga standi , nėra plona XS dydis , kaina 45 eurai
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja nuostabi INWEAR suknelė begalo stilinga , aukštos kokybės audinys , tiesus neįpareigojantis modelis medžiaga standi , nėra plona XS dydis , kaina 45 eurai
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinis audinukas nuo juosmenuko į kuri įverta guma dailiai krenta klostelėmis Abiejuose pusėse yra skeltukai Daili detalė - nugarytės sukirpimas Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 29 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Skeltuko ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 143 cm. Dydis - 34. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas, nepralaidus vandeniui North Bend lietpaltis-striukė
Naujas, su etiketėmis, kainavęs 124 Eur, švelnios melsvos spalvos lietpaltis-striukė. Visiškai atsparus vandeniui - 10 000 mm, bet kvėpuojantis, taip pat 10 000 gm - tai vienas didžiausių indikatorių, apibūdinant apsaugos nuo lietaus drabužius. Rašo 34 dydis, man su 36 taip pat tinka. Ilgis nugaroje 96 cm, rankovė nuo peties 64-65 cm, per pažastis 46 cm. Kaina 64 Eur, Vilnius, siunčiu
Naujas, su etiketėmis, kainavęs 124 Eur, švelnios melsvos spalvos lietpaltis-striukė. Visiškai atsparus vandeniui - 10 000 mm, bet kvėpuojantis, taip pat 10 000 gm - tai vienas didžiausių indikatorių, apibūdinant apsaugos nuo lietaus drabužius. Rašo 34 dydis, man su 36 taip pat tinka. Ilgis nugaroje 96 cm, rankovė nuo peties 64-65 cm, per pažastis 46 cm. Kaina 64 Eur, Vilnius, siunčiu
Limited collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios gėlės bei spalvų gama Labai stilingai sukirptos rankovės Jos padailintos klostėmis Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką įsiūtą įšorėje Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 6. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia baltos gėlės Stilinga Apačią - kutai - MADINGA Stilingas 3/4 rankovių ilgis Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Stilingas ilgis - (MATUOTA SU KUTAIS) 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvos rožinį audinuką puošia žavios gėlės Modeliukas stilingai sumetamas Viduje susisega sagute - įšorėje dirželiu MADINGA Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Madingai sukirptos rankovės priminančios kimono stilių Apačia prie juosmenuko padailinta klostelėmis Apačioje yra nedideli skeltukai Per krūtinę apie 48 cm. Per juosmenuką - 40 cm. JO APIMTIS REGULIUOJASI. AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 65 cm. Dydis - 10. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu naują French Connection suknelę, dydis 36, 60
Gal ką sudomins suknytė/tunika /bliuzonas kaip pavadinsi
Pirkau JAV ,nes UK nebuvo dydžių.
Turiu 0 ir 2 dydžius
Tikrai kokybiškos ir vertos dėmesio suknelės
Laukiu į a.ž.
Po 30 eurų
https://us.asos.com/...n...d=17294&r=1
Pirkau JAV ,nes UK nebuvo dydžių.
Turiu 0 ir 2 dydžius