George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų modeliukas Labai taikliai suderinta Dailiai Po krūtine gumutė bei dirželis kurie reguliuoja apimtį Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 45 cm. Po krūtine - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 138 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja labai įdomi , žaisminga ,išskirtinė MISSING JOHNNY suknelė :super dydis XS , kaina 16 eurų MAŽINU KAINĄ - 10 eurų
Nauji Stilingi , aukštos kokybės prekinio ženklo B.YOUNG džinsai
Slim fit , Skinny tipo modelis .
ilgis virš kauliuko .
Džinsas kokybiškas , minkštas , elastingas , nėra plonas , puikiai prisitaiko prie figūros .
Stilingas perliukų dekoras džinsų galuose .
Spalva - šviesiai mėlyna .
Sudėtis : 98% medvilnė , 2% elastanas .
25 Dydis atitinka maždaug XS dydį , kaina 35 eurai
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės prekinio ženklo INWEAR suknelė
Elegantiškas , liemenuotas modelis .
Sijono dalis faktūrinė .
Audinys aukštos kokybės , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros , dydis XS , kaina 35 eurai
Nauji Stilingi , aukštos kokybės prekinio ženklo B.YOUNG džinsai
Slim fit , Skinny tipo modelis .
ilgis virš kauliuko .
Džinsas kokybiškas , minkštas , elastingas , nėra plonas , puikiai prisitaiko prie figūros .
Stilingas perliukų dekoras džinsų galuose .
Spalva - šviesiai mėlyna .
Sudėtis : 98% medvilnė , 2% elastanas .
25 Dydis atitinka maždaug XS dydį , kaina 35 eurai
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės prekinio ženklo INWEAR suknelė
Elegantiškas , liemenuotas modelis .
Sijono dalis faktūrinė .
Audinys aukštos kokybės , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros , dydis XS , kaina 35 eurai
Bik Bok firmos nauja crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Apačioje yra pamušalas - ant viršaus dailus gepiuras Madinga spalvytė nėra tokia ryški "įkyri" realybėje Nugarojebyra užtrauktukas - daili detalė Per krūtinę apie 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Trafaluc Zara nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia nuostabių spalvų paukščiai Stilingai sukirptos rankovės užsisega sagutėmis Priekis madingai sumetamas Nugara stilingai ilgesnė Per krūtinę - 53 cm. Ilgis - 70 - 60 cm. Dydis - XS. Atitinka S/M DYDĮ. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas - aksesuaras atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Nuostabus kiauraraštinis modeliukas Puikiai tinka devėti ypatingai ant odinių kelnių ar leginsų Pagyvina rūbelį Sukuriate savo madą Tai šios firmos šukis - kurkite savo unikalų stilių Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 55 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 30 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil firmos naujas sijonukas - aksesuaras atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Nuostabus kiauraraštinis modeliukas Puikiai tinka devėti ypatingai ant odinių kelnių ar leginsų Pagyvina rūbelį Sukuriate savo madą Tai šios firmos šukis - kurkite savo unikalų stilių Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 55 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 30 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
Gap firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingo tartum audinio modeliukas šone užsisega sagomis bei užtrauktuku Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 68 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Originali Barbour striukė, pirkta iš J.Crew puslapio
Nedaug nešiota, originali Barbour striukė, labai graži žalia spalva, XS-S dydis. Pažastys 47-48 cm, įliemenuota, per liemenį 37 cm, ilgis nugaroje - 64 cm. Liemenį galima koreguoti nugaroje esančiomis knopkytėmis. Rankovė 60/47 cm. Kaina 45 Eur, Vilnius, siunčiu
Nedaug nešiota, originali Barbour striukė, labai graži žalia spalva, XS-S dydis. Pažastys 47-48 cm, įliemenuota, per liemenį 37 cm, ilgis nugaroje - 64 cm. Liemenį galima koreguoti nugaroje esančiomis knopkytėmis. Rankovė 60/47 cm. Kaina 45 Eur, Vilnius, siunčiu
divided by H&M firmos naujas kombinezonas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Žavus modeliukas Šių metų švelniai rožinė spalvytė Audinukas dailiai išsiūvinėtas Jis su faktūra Trečioje nuotraukoje tas pats modeliukas tik išsiūvinėjimas kitas Dailiai sukirpta nugarytė Ją kaip ir visą modeliuką puošia dailus neriniai Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 42 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS TAMPRUS. Per juosmenuką - 29 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Visas ilgis - 85 cm. Nuo petnešos iki juosmens - 48 cm. Nuo juosmens iki klynuko - 37 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga koralų spalvytė Puošnus bei origanaliai sukirptas modeliukas Krūtinės sritis dailiai sumetama sudaro madingą V formą Apačia dailiai užapvalinta Po krūtine iki apačios dailiai krenta klostelė Yra pamušaliukas. Apačioje nugaroje užtrauktukas bei skeltukas Per krūtinę apie 42 cm. Per juosmenuką - 31 cm. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
TAS PATS MODELIUKAS TIK KITA SPALVA
ATSAKYSIU I AZ
TAS PATS MODELIUKAS TIK KITA SPALVA
ATSAKYSIU I AZ
Oasis firmos naujas kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Baltą audinuką puošia nuostabių splavų gėlytės Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje yra vienas kišenukas. Yra kilpelės diržui. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus apie 45 cm. Vidinės siūlės ilgis - 70 cm. Ilgis - 92 cm. Per šlaunį - 28 cm. Dydis - 8/34. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos naujas švarkelis atvežtas iš užsienio. Ma deja mažokas. Sodrių ryškių nenuobodžių spalvų Rožinė spalva kaip neoninė Dailiai sukirptas priekis Modeliukas turi pamušaliuką. Priekyje yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Per krūtinę - 44 cm. (MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS). Per petukus - 37 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 51 cm. Dydis - 10. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja mžoka. Baltą audinuką puošia stilingos spalvos: juoda ir ypatingai madinga šiais metais - geltona Suknelė dailiai pabrėžia figūros privalumus Modeliukas užsiseg nugaroje sagute. Per krūtinę - 38 cm. TEMPIASI IKI 44 cm. AUDINUKAS TAMPRUS. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus - 42 cm. Ilgis - 82 cm. Dydis - 10. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA XS DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ