boohoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Šių metų sodri spalvytė SODRESNĖ NEI NUOTRAUKOJE. Audinuką puošia daili faktūra Madingas skater tipas Modeliuką puošia nuimamas kaklo papuošalas Kitas YRA DOVANOJAMAS Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 31 cm. MATUOTA RAMUBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS TAMPRUS. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Ilgis - 80 cm. Dydis - 36. Kaina tik 16 .
PAVYZDĖLIS
ATSAKYSIU I AZ
ZARA WOMEN firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga šių metų spalytė Modeliukas turi pamušaliukus. Palaidinė šone turi užtrauktuką. Kelnių apačia padailinta stilingais skeltukais Dydis - S. PARAMETRAI. Palaidinė: per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 52 cm. Kelnės: Per juosmenuką - 32 cm. Per klubius apie 45 cm. Ilgis - 98 cm. Vidinės siūlės ilgis - 73 cm. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo PART TWO suknelė foto neatskleidžia realaus grožio viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis , truputį persimato , tamsiai mėlynos spalvos , pamušalas baltos tiesios apatinės suknelės tipo dydis 32 , atitinka XS , kaina 50 euru
Nauja FRANSA suknelė labai stilinga , madingas neįpareigojantis modelis , nėra liemenuota , su kišenėm , stilingi užtrauktukai reguliuoja iškirptę ir suteikia stiliaus dydis XS , kaina 35 eurai
Nauja , labai stilina OBJECT suknelė , labai fainas modelis , tinkama pasipuošti su pamušaliuku , sijono dalyje pamušalas trumpesnis , viršutinis audinys lengvas , persimato dydis S, kaina 32 eurai
Nauja FRANSA suknelė labai stilinga , madingas neįpareigojantis modelis , nėra liemenuota , su kišenėm , stilingi užtrauktukai reguliuoja iškirptę ir suteikia stiliaus dydis XS , kaina 35 eurai
Nauja , labai stilina OBJECT suknelė , labai fainas modelis , tinkama pasipuošti su pamušaliuku , sijono dalyje pamušalas trumpesnis , viršutinis audinys lengvas , persimato dydis S, kaina 32 eurai
xinyiyifang firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingų spalvų paukščiai Madingai atlenktos rankovės Per krūtinę apie 50 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas Tommy Hilfiger dzemperis S dydis, atitinka. 45eur.
Tarp pazastu 52cm, ilgis 64cm; rankove nuo pazasties 49,5cm. Matuota ramybes busenoje.
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. 25eur. Su siuntimu.
J.crew naujas paltas, S, 60eur su siuntimu.
https://www.jcrew.co...olor_name=black
Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.
Nauja Jcrew rose gold apyranke, su medziaginiu maiseliu. Tinka dovanai. 10eur
Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Tarp pazastu 52cm, ilgis 64cm; rankove nuo pazasties 49,5cm. Matuota ramybes busenoje.
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. 25eur. Su siuntimu.
J.crew naujas paltas, S, 60eur su siuntimu.
https://www.jcrew.co...olor_name=black
Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.
Nauja Jcrew rose gold apyranke, su medziaginiu maiseliu. Tinka dovanai. 10eur
Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas "ANN TAYLOR" megztukas su vilna
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Kaina : 29Eur
Spalva kaip šioje foto
Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Sudėtis : 85% poliesteris, 14% rayonas, 1% spandeksas
Dydis : 2 Regular
Kaina : 26Eur
Prašom į AZ
Naujas "ANN TAYLOR" megztukas su vilna
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Kaina : 29Eur
Spalva kaip šioje foto
Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Sudėtis : 85% poliesteris, 14% rayonas, 1% spandeksas
Dydis : 2 Regular
Kaina : 26Eur
holly&whyte by lindex firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai mėlyną audinuką puošia balti taškučiai Stilinga bei labai madinga Į juosmenuką įverta gumutė. Modeliukas turi dirželį Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 48 cm. Vidinės siūlės ilgis - 79 cm. Ilgis - 104 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Missguided firmos nauja tunika atvėžta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas rūbelis Nugarytė iškirpta giliau Lengvą audinuką puošia tamsi alyvų spalva su baltais - juodais dryžiais Audinukas labai dailiai krenta klostelėmis 3/4 stilingo ilgio rankovės Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 80 cm. Dydis - 8. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vasariška suknutė S dydis
Parduodu orginalią MISS SIXTY suknutę.Suknutės stovis puikus,be jokių defektų.Suknutės viršus medvilnė,apačia šifonas ,po apačia medvilninis pamušalas,pati apačia tokia kaip raukta.Šone užsisega užtrauktukų.Žemiau krutinės segasi dirželis.Jis su defektų,reiktų jį jau pasikeisti.Suknutė kokybiška,lengva,kaip tik karštai
vasarai(pirkta Ispanijos prekybos -centreLa Zenia Boulevard â)kaina su siuntimu-13
("modeliui" ji jau mažokašypsena,realiai ji tikrai gražiau ateodo)
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga spalvytė Modeliukas padailintas karbatkėlėmis bei kiauraraščiais Dar viena žavi detalė - dviguba apykaklė Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Abi modeliuko pusės vienodos Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ Ilgis - 60 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
EDC firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Audinuką puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos Į juosmenuką įverta gumutė. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Nugaroje taip pat yra kišenukai Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Per klubiukus apie 49 cm. Vidinės siūlės ilgis - 77 cm. Ilgis - 107 cm. Dydis - 32, BET LABIAU TIKS XS/S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 .
YRA PANAŠUS MODELIUKAS - TAMSIAI MĖLYNAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS
ATSAKYSIU I AZ
YRA PANAŠUS MODELIUKAS - TAMSIAI MĖLYNAS SU BALTAIS TAŠKUČIAIS
ATSAKYSIU I AZ