Victoria's Secret nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Mna deja mažoka. Stilingas šių metų raštas Viršuje yra lankeliai - apačioje spec. lipnios juostos kurios puikiai laiko modeluką Šonuose - plačios gumos kurios taip pat prisideda kaip puikiai laikanti detalė Labai lengva prisitaikyti kelnaičių spalvą: juoda, ruda, kapuchino Dydis - 34 D. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
River island firmos naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi Šių metų spalva - sodriai rožinė Nugaroje užsisega užtrauktuku Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu Dydis - 34(EUR). 8(UK). Kelnaitės - 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Victoria's Secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė bei užrašai Kaušeliai standus Liemenelė užsisega nugaroje. Dydis - 36 B. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga oranžinė spalvytė papuošta dailiais raštais Stilingos 3/4 ilgio rankovės Į juosmenuką įverta gumutė kurios dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Yra dirželis Rankovės bei pats modeliukas apykaklės srityje - nugaroje - užsisega sagomis apsiūtomis audinuku Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką - 29 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 80 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo InWear lininė palaidinė laisvas , neįpareigojantis modeliukas , švelni spalvytė , 100% LINAS , dydis XS , kaina 25 eurai
Nauji , labai faini , kokybiški , minkšti , elastingi VILA džinsiukai aptemptas modeliukas , lėmuo nėra žemas dydis XS , kaina 25 eurai
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM palaidinė lengvai krentanti , truputį persimatanti medžiagytė laisvas , romantiškas modelis , pasivilkus tamsią maikutę po palaidine labai gražiai atrodo dydis S , kaina 25 eurai MAŽINU KAINĄ 15 eurų
Nauji , labai faini , kokybiški , minkšti , elastingi VILA džinsiukai aptemptas modeliukas , lėmuo nėra žemas dydis XS , kaina 25 eurai
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM palaidinė lengvai krentanti , truputį persimatanti medžiagytė laisvas , romantiškas modelis , pasivilkus tamsią maikutę po palaidine labai gražiai atrodo dydis S , kaina 25 eurai MAŽINU KAINĄ 15 eurų
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga švelniai žalsva spalvytė Audinukas su dailia faktūra Stilingiausia detalė - madingai sukirptos rankovės Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 57 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
George crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia baltos širdutės Stilinga bei Apačia padailinta dviejų sluoksnių Petnešėlės tamprios - iš gumučių. Į nugarytę - viršuje - įverta gumutė. Krūtinės srityje įdėti pastandinimai Per krūtinę tempiasi iki 45 cm. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIAIS IKI 40 CM. Ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas megztas mašina Jis vidutinio storumo - PUIKIAI IŠLAIKO FORMĄ - KLOSTES Labai dailiai krenta klostelės Juosmenukas madingai paaukštintas Modeliukas tamprus. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 43 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
George crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia baltos širdutės Stilinga bei Apačia padailinta dviejų sluoksnių Petnešėlės tamprios - iš gumučių. Į nugarytę - viršuje - įverta gumutė. Krūtinės srityje įdėti pastandinimai Per krūtinę tempiasi iki 45 cm. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIAIS IKI 40 CM. Ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
George firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Modeliukas megztas mašina Jis vidutinio storumo - PUIKIAI IŠLAIKO FORMĄ - KLOSTES Labai dailiai krenta klostelės Juosmenukas madingai paaukštintas Modeliukas tamprus. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 43 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Victoria's secret very sexy naujas korsetas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga raudona spalvytė Modeliukas padailintas nerinukais Susisega nugaroje. Dydis - XS/S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja (su etikete), nedėvėta lengva vasarinė Abercrombie & Fitch suknelė. Parašytas S dydis, bet sakyčiau, tikrai mažinta - labiau XS. Netiks aukštaūgėms (176cm per trumpa, dėl to ir noriu perleisti). Užsegimas - šoninis užtrauktukas. Originali kaina - 74. 40, Klaipėda (galiu siųsti)
Taip pat perleisčiau ir naują (be etikečių), nedėvėtą Forever21 suknelę. Kadangi keliu iš telefono, tai įkelsiu vinted.lt nuorodą:
https://www.vinted.l...rever21-suknele
Taip pat perleisčiau ir naują (be etikečių), nedėvėtą Forever21 suknelę. Kadangi keliu iš telefono, tai įkelsiu vinted.lt nuorodą:
https://www.vinted.l...rever21-suknele
Naujos VILA kelnės džinsai :super stilingos , elastingas audinys , lėmuo nėra žemas , spalva tamsiai žalia :super dydis XS , kaina 19 eurų MAŽINU KAINĄ 10 eurų
Nauja , labai stilinga ir elegantiška suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai MAŽINU KAINĄ 20 eurų
Nauja 100% šilkinė stilinga , balta MANGO palaidinė , lengvutė , truputį persimato , ideali vasarai dydis XS , kaina 20 eurų MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja , labai stilinga ir elegantiška suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis S , kaina 25 eurai MAŽINU KAINĄ 20 eurų
Nauja 100% šilkinė stilinga , balta MANGO palaidinė , lengvutė , truputį persimato , ideali vasarai dydis XS , kaina 20 eurų MAŽINU KAINĄ 12 eurų
GAP firmos nauja kuprinė atvežta iš užsienio. Skirta vaikams (kids). Kuprinė labai talpi bei patogi Stilingai padailinta gitaromis Išorėje yra skirius užsisegantis užtrauktuku. Šonuose yra po persišviečiamą (tinklinę) kišenę. Petnešos reguliuosi. Patogu kad jos plačios BEI kad kuprinės nugara minkšta. Bet tuo pačiu ir pastandinta. Kuprinė užsisega dviejų užtrauktukų dėka. Yra rankena. PARAMETRAI: VERTIKALIAI - 46 CM. MATUOTA BE DUGNO - NUO DUGNO SIŪLĖS IKI VIRŠAUS. HORIZONTALIAI - 40 CM. PETNEŠOS ILGIS - 70 CM. PLOTIS - 5 CM. DUGNAS: VERTIKALIAI - 12 CM. HORIZONTALIAI - 27 CM. Kaina tik 26 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara lininės kelnės, xs dydis, vieną kartą vilkėtos
20 eur
20 eur
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia šiais metais madingos stilingų spalvų gėlės Į juosmenuką įverta gimutė. Jos dėka audinukas lengvai krenta klostelėmis Dailiausia bei stilingiausia detalė - viršuje esanti plati karbatelė Madingas V formos apykaklės sukirpimas Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ