Bardot firmos naujas švarkas - paltas viename atvežtas iš užsienio Švelniai rožinės spalvytės dailaus "rašto" kailiukas Priekis stilingai sumetamas Per krūtinę - 50 cm. matuojant nuo siūlės iki siūlės. Rankovės ilgis - 63 cm. Per petukus - 38 - 39 cm. Ilgis - 56 - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 25 .
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Modeliuko audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai Apačioje modeliukas madingai platėja Juosmenukas stilingai paaukštintas Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Nuo juosmenuko iki klynuko - 32 cm. Bendras ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara basic firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų topas - vėl madingi ruoželiai Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis Nugarytėje stilingai persipina petnešos Jos užsisega audinuku apsiūtomis sagomis Šone yra užtrauktukas. Per krūtinė apie 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Bardot firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Nuostabus modeliukas atidengia petukus Madingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės Stilingas ruožuotas audinukas Apie juosmenuką apsiveja diržas. Jį galima stilingai surišti kaip tik norite - tai Jūsų fantazija Iš vidaus priekyje bei nugaroje viršuje įsiutos juostelės kurios puikiai laiko rūbelį. Per visą nugarą įsiūtas užtrauktukas Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką (apačia) - 45 cm. Ilgis - 40 cm. Užsidėjus pailgėja. Dydis - 40. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujas su etikete J.Crew sijonukas, dydis 6P. Dydį atitinka. Ilgis 44, liemuo 38. Kaina 20.
Naujas, su etikete XXS dydžio bliuzonas. Tiks XXS, jei dėvėt kaip oversized arba XS kaip klasikinis bliuzonas. Visas ilgis 50, pečiai nuleisti, rankovė nuo pažasties 48, krūtinė 49. Kaina 12 .
Nauja su etikete J.Crew palaidinė. Petite XS. Su pamušalu. Viskozė, nailonas. Visas ilgis 56, krūtinė 43. Kaina 20.
Nauji J. Crew polo marškinėliai. Dydis XXS, tiks XS. Kaina 15.
Naujas, su etikete XXS dydžio bliuzonas. Tiks XXS, jei dėvėt kaip oversized arba XS kaip klasikinis bliuzonas. Visas ilgis 50, pečiai nuleisti, rankovė nuo pažasties 48, krūtinė 49. Kaina 12 .
Nauja su etikete J.Crew palaidinė. Petite XS. Su pamušalu. Viskozė, nailonas. Visas ilgis 56, krūtinė 43. Kaina 20.
Nauji J. Crew polo marškinėliai. Dydis XXS, tiks XS. Kaina 15.
Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. 25eur.
J.crew naujas paltas, S, 60eur
https://www.jcrew.co...olor_name=black
Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.
Nauja Jcrew rose gold apyranke, su medziaginiu maiseliu. Tinka dovanai. 10eur
Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Lustre firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. V formos apykaklė padailinta kaspinu Stilinga. Šonai (apačioje) kaip ir petukų sritis dailiai paklostuoti Madinga. Stilingas 3/4 ilgio rankovės Apačia užapvalinta ir ilgesnė už priekį Modeliukas kaip ir rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 65 - 75 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
VICTORIA'S SECRET firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos modeliuką puošia dailus nerinukai Į vidų įdedami pakietinimai Labai stilingai sukirpta nugarytė Modeliukas susisega priekyje Petnešėlės reguliuojasi. Dydis - S/P. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Victoria's secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - sodriai oranžinė Dydis - L/G. Kaina tik 26 .
PAVYZDŽIAI
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDŽIAI
ATSAKYSIU I AZ
River island firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi Šių metų spalva - sodriai rožinė Nugaroje užsisega užtrauktuku Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu Dydis - Kaina tik 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 .
PAVYZDYS
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDYS
ATSAKYSIU I AZ
Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri spalva Modeliukas padailintas karbatkėlėmis Dydis - S. Kaina tik 9 .
Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri rožinė spalva Modeliukas padailintas karbatkėlėmis Dydis - M-M. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
PERKANT ABU MODELIUKUS KAINA TIK 15 . SU REGISTRUOTU MANO SIUNTIMU
ATSAKYSIU I AZ
Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri rožinė spalva Modeliukas padailintas karbatkėlėmis Dydis - M-M. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
PERKANT ABU MODELIUKUS KAINA TIK 15 . SU REGISTRUOTU MANO SIUNTIMU
ATSAKYSIU I AZ