Įkraunama...
Įkraunama...

Mažų dydžių rūbai XXS-XS-S

Bardot firmos naujas švarkas - paltas viename atvežtas iš užsienio mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Švelniai rožinės spalvytės dailaus "rašto" kailiukas wub.gif Priekis stilingai sumetamas wub.gif Per krūtinę - 50 cm. matuojant nuo siūlės iki siūlės. Rankovės ilgis - 63 cm. Per petukus - 38 - 39 cm. Ilgis - 56 - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 25 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Divided by H&M naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Modeliuko audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif Apačioje modeliukas madingai platėja wub.gif Juosmenukas stilingai paaukštintas wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 32 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Nuo juosmenuko iki klynuko - 32 cm. Bendras ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauji stilingi laisvalaikio bateliai 35 dydis, (pėdai 21.5 -22 cm. Vidpadis 22.5 cm).Labai lengvi ir patogūs.
Kaina 22 eur, Vilnius, siunčiu.

Atsakyti
Raudonas klasikinis sijonukas
36d. Ilgis 44 cm, juosmuo 36 cm
10 €
Atsakyti
Zara basic firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų topas - vėl madingi ruoželiai wub.gif Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis wub.gif Nugarytėje stilingai persipina petnešos wub.gif Jos užsisega audinuku apsiūtomis sagomis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinė apie 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Bardot firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Nuostabus modeliukas atidengia petukus wub.gif Madingai sukirptos 3/4 ilgio rankovės wub.gif Stilingas ruožuotas audinukas wub.gif Apie juosmenuką apsiveja diržas. Jį galima stilingai surišti kaip tik norite - tai Jūsų fantazija mirksiukas.gif wub.gif Iš vidaus priekyje bei nugaroje viršuje įsiutos juostelės kurios puikiai laiko rūbelį. Per visą nugarą įsiūtas užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką (apačia) - 45 cm. Ilgis - 40 cm. Užsidėjus pailgėja. Dydis - 40. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas su etikete J.Crew sijonukas, dydis 6P. Dydį atitinka. Ilgis 44, liemuo 38. Kaina 20€.

Naujas, su etikete XXS dydžio bliuzonas. Tiks XXS, jei dėvėt kaip oversized arba XS kaip klasikinis bliuzonas. Visas ilgis 50, pečiai nuleisti, rankovė nuo pažasties 48, krūtinė 49. Kaina 12 €. 

Nauja su etikete J.Crew palaidinė. Petite XS. Su pamušalu. Viskozė, nailonas. Visas ilgis 56, krūtinė 43. Kaina 20€.

Nauji J. Crew polo marškinėliai. Dydis XXS, tiks XS. Kaina 15€.

Atsakyti

Nauja, J.crew velvetine bliuskutė su pamušalu, 2 dydis, atitinka S. Juodos spalvos. Labai graži ir puošni. wub.gif 25eur.

J.crew naujas paltas, S, 60eur
https://www.jcrew.co...olor_name=black

Nauji Old Navy mid rise dzinsai. Dzinsas plonas, malonus. 4regular. 32 su siuntimu.

Nauja Jcrew rose gold apyranke, su medziaginiu maiseliu. Tinka dovanai. 10eur

Dar siūlau nauja, bet be etikeciu Jcrew suknele. 2 dydis. 25eur. Labai grazi, su kisenemis, pamusalu, standi medziaga. Man vis tik per didele.
Atsakyti
Lustre firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. V formos apykaklė padailinta kaspinu wub.gif Stilinga. Šonai (apačioje) kaip ir petukų sritis dailiai paklostuoti wub.gif Madinga. Stilingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apačia užapvalinta ir ilgesnė už priekį wub.gif Modeliukas kaip ir rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 65 - 75 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
VICTORIA'S SECRET firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Kremo spalvos modeliuką puošia dailus nerinukai wub.gif Į vidų įdedami pakietinimai mirksiukas.gif Labai stilingai sukirpta nugarytė wub.gif Modeliukas susisega priekyje wub.gif mirksiukas.gif Petnešėlės reguliuojasi. Dydis - S/P. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Victoria's secret sexy sport nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Šių metų spalva - sodriai oranžinė wub.gif Dydis - L/G. Kaina tik 26 €.

PAVYZDŽIAI wub.gif mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
River island firmos nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Liemenėlė standi wub.gif Šių metų spalva - sodriai rožinė wub.gif Nugaroje užsisega užtrauktuku mirksiukas.gif wub.gif Petnešėlės reguliuojasi - jos nusiima - labai patogu mirksiukas.gif Dydis - Kaina tik 34(EUR). 8(UK). Kaina tik 26 €.

PAVYZDYS wub.gif mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri spalva wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis wub.gif Dydis - S. Kaina tik 9 €.

Victoria's secret pink firmos naujos boyshort kelnaitės atvežtos iš užsienio. Stilinga sodri rožinė spalva wub.gif Modeliukas padailintas karbatkėlėmis wub.gif Dydis - M-M. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

PERKANT ABU MODELIUKUS KAINA TIK 15 €. SU REGISTRUOTU MANO SIUNTIMU wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti