Banana Republic firmos naujas kostiumėlis - sijonas ir palaidinė atvežti iš užsienio. Stilingos spavytės audinuką puošia daili faktūra Sijonukas padailintas karbatkėlėmis Yra pamušalas. Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 50 cm. Palaidinukę priekyje puošia šokolado spalvos aplikacija Į nugarytę įverta gumutė. Į juosmenuką įvertas diržas kurio dėka reguliuojasi apimtis Per krūtinę apie 47 cm. Modeliukas susiriša per kaklą juostele. Dydis - 2. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauji , labai kokybiško džinso , stilingi , madingi , tikri itališki MAIDOMA džinsiukai iš naujausios kolekcijos :super džinsas minkštas , labai elastingas , lėmuo žemas :super dydis XS , kaina 40 eurų MAŽINU KAINĄ - 25 eurai
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
Naujas Stilingas , aukštos kokybės prekinio ženklo PART TWO vilnonis megztukas
Tiesus , klasikinio tipo modelis .
Nėra storas .
Spalva - Tamsiai mėlyna/ rusva / rausva .
Sudėtis : 100% vilna .
Dydis XS , kaina 30 euru
Naujos labai stilingos , madingos aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo CREAM kelnės :super labai fainas modelis , sumoderninta klasika , vidinėj šlaunų pusėj trikotažiniai intarpai :super medžiaga neskysta , labai kokybiška , dydis S , kaina 38 eurai
Naujas Stilingas , aukštos kokybės prekinio ženklo PART TWO vilnonis megztukas
Tiesus , klasikinio tipo modelis .
Nėra storas .
Spalva - Tamsiai mėlyna/ rusva / rausva .
Sudėtis : 100% vilna .
Dydis XS , kaina 30 euru
New jeans firmos nauji šortai - sijonukas viename atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Labai stilingas modeliukas Sijonukas priekyje užsisega dailiai išdėstytomis sagutėmis Priekis dailiai paklostuotas Nugaroje yra kišenukai Yra kilpos diržiukui. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus apie 44 cm. Ilgis - 23 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
xs dydis, Mohito naujas lietpaltis
20 eur
...
20 eur
...
s dydis 15 eur
sara kelly by ellos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modeliuką puošia stilingų spalvų derinukas Į apykaklę įvėrta gumutė stilingai apnuogina petukus Madingas šių metų rankovių sukirpimas Į jas įverta gumutė. Suknelė varpelio formos dailiai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NEĮSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ KURIOS SUSIDARO GUMUTĖS DĖKA Apačios plotis - 95 cm. (viena pusė). Ilgis - 85 cm. Dydis - 34/36. TOKIO TIPO MODELIUKAS PUIKIAI TINKA IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Loft šortai, 0 dydis, 9.50 arba keičiu į 00
Po užtrauktuku apir 45cmx2, viršuje apie 38x2
https://www.loft.com...p;prodId=452952
Vilnius, į až
Victoria's secret nauja liemenėlė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingai suderintos spalvytės Modeliuką puošia dailios karbatkėlės Pakietinta Puikiai laiko formą Dydis - 34 DD. Kaina tik 25 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jantzen firmos naujas maudimosi kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Krūtinės sritis pastandinta - puikiai išlaiko formą Šonau dailiai paraukti Nugaroje yra dirželis kaip daili detalė kuri reguliuoja apimtį Petnešėlės nusiima Dydis - 10. Kaina tik 26 .
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDĖLIAI
ATSAKYSIU I AZ
manal firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus raštai bei spalvos Madingas V formos apykaklės sukirpimas Apykaklė rankovės nugarytė bei kišenukai padailinti mėlyna juostele Modeliukas turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Yra pamušalas. Šone - užtrauktukas. Apačia dailiai paklostuota Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 88 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia madingi raštai Į visą viršų įvertos gumutės Madingas šių metų rankovių sukirpimas Modeliuką galima devėti ant petukų Ilgis - 50 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Švelnų audinuką puošia sodrios madingos spalvos bei raštai Apačioje modeliukas madingai platėja Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Bendras ilgis - 100 cm. Vidinės siūlės ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Švelnų audinuką puošia sodrios madingos spalvos bei raštai Apačioje modeliukas madingai platėja Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS Bendras ilgis - 100 cm. Vidinės siūlės ilgis - 83 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
https://usa.tommy.co...opcoat-dw05179a
Dar nė vienos prekės nebuvo taip gaila dėti pardavimui
Netiko dydis ,reikia aukštesnės moterytės nei 162 cm.
Dydis xs. Tiktų nešiojančiai XS(bet aukštesnei) , ar mažesnį S.
Tobula kokybė!
Viduje įsisega pašiltinimas. Visiškai atitinka foto ir dar geriau.
120 eurų , vertas kiekvieno euro