Parduodu ką tik iš JAV gautą J.Crew suknelę.
Nauja ,su etikete.
Tamsiai mėlyna (navy)
Dydis 0 , atittinka xs
Sijono dalyje yra pamušalas.
Tokia kaip foto.
https://www.jcrew.com/lt/p/J2557
45 eurai
Tart Essential Notch Lapel Blazer, dydis M (atitinka S). Minkštas, patogus švarkelis, priekyje audinys dvigubas, o nugaroje - viengubas, su švelniu pūkeliu. Pečiuose yra petukai, bet jei nepatinka, juos labai lengva išimti. Tiks aukštoms (žr. išmatavimus). Kaina - 24 eur. 22 e.
Išmatavimai (gali šiek tiek temptis, įliemenuotas):
Krūtinė - 44 cm.
Pečiai - 37 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm (48 cm) (velkantis gali kiek pasitempti ir pailgėti)
Visas ilgis - 66 cm.
Jcrew factory quilted puffer vest, dydis S. Kaina - 25 eur. 23 e.
Išmatavimai iš išorės:
Krūtinė - 50 cm.
Visas ilgis - 60 cm (nugara - 64 cm)
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 20 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Nauja JCrew suknelė. Dydis 0, bet mažinta, atitinka 00/XS/34 europinį.
Spalva raudona
https://www.jcrew.co...color_name=navy
Kaina 30 eur.
Panevėžys, galiu siųsti
Spalva raudona
https://www.jcrew.co...color_name=navy
Kaina 30 eur.
Panevėžys, galiu siųsti
Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilką audinuką puošia vyšnios Nuostabus derinukas Rankovytės turi skeltukus Jos lengvai krenta klostelėmis Klostelės puošia ir modeliuko apačią Modeliukas turi pamušalą. Suknelė užsisega užtrauktuku bei audinuku apsiuta sagute nugaroje. Yra atsarginė sagutė. Per krūtinę apie 47 - 48 cm. Per juosmenuką - 36 - cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 86 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
PAVYZDUKAS TO PATIES MODELIO
ATSAKYSIU I AZ
PAVYZDUKAS TO PATIES MODELIO
ATSAKYSIU I AZ
HOBBS firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą - ant jo kitas audinukas dailiai "iškarpytas" STILINGA Madinga V formos iškirptė Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 45 cm. Po krūtine - 40 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja su etiketėmis, tamsiai mėlyna COS suknelė, dydis 36,
tarp pažastų 47cm, ilgis 104, šonuose yra kišenės. 30
tarp pažastų 47cm, ilgis 104, šonuose yra kišenės. 30
Indiska firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Žalios spalvos švelnų audinuką puošia nuostabus raštai bei taikliai suderinti raštai Stilinga V formos apykaklė Ilgas rankoves puošia kanteliai Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 44 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Rankovės ilgis - 63 cm. Stilingas ilgis - 107 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas "ANN TAYLOR" megztukas su vilna
Sudėtis : 70% vilna , 30% nailonas
Dydis : XS regular, tiks XS-S
Spalva : winter white, kaip foto
Kaina :19Eur
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Kaina : 29Eur
Spalva kaip šioje foto
Taip atrodo ant modelio tik kitos spalvos
Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Sudėtis : 85% poliesteris, 14% rayonas, 1% spandeksas
Dydis : 2 Regular (USA)
Kaina : 26Eur
Prašom į AZ
Sudėtis : 70% vilna , 30% nailonas
Dydis : XS regular, tiks XS-S
Spalva : winter white, kaip foto
Kaina :19Eur
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Kaina : 29Eur
Spalva kaip šioje foto
Taip atrodo ant modelio tik kitos spalvos
Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Sudėtis : 85% poliesteris, 14% rayonas, 1% spandeksas
Dydis : 2 Regular (USA)
Kaina : 26Eur
mais il est ou le soleil firmos sijonas - pasijonis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais Jų dėka galite kurti įvairius derinukus Vienas iš įdomybių yra pasijonis - sijonas Tinkamai suderinę rūbelius atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai Tiulinį audinuką puošia juodos juostos į juosmenuką įverta gumutė. Ilgis - 55 cm. Dydis - S. PUIKIAI TIKS IR XS DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil firmos sijonas - pasijonis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tiulinį audinuką puošia pilkos juostos Į juosmenuką įverta gumutė. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil firmos sijonas - pasijonis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Tiulinį audinuką puošia pilkos juostos Į juosmenuką įverta gumutė. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ