red or dead firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabi spalvų ir raštų gama Nugara stilingai ilgesnė Audinukas dailiai krenta klostelėmis Modeliukas turi pamušaliuką. Per krūtinę netempiant klostelių apie 45 cm. Ilgis - 80 -140 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingo skater tipo modeliukas Baltas audinukas padailintas faktūra Nugarytė iškirpta daugiau nei priekis Nuo pažastuko iki pažastuko - 36 cm. Per juosmenuką - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 80 cm. Dydis - 34. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
mais il est ou le soleil firmos nauji leginsai atvežti iš užsienio. Firma garsėjanti savo ORIGINALIAIS STILINGAIS MODELIUKAIS Derinant juos tarpusavyje galima lengvai sukurti SAVO MADĄ. SAVO STILIŲ. Dydis - XS. Labiau tiks S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 27 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 107 cm. Apsitempus sutrumpėja. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas "Victoria's Secret" maudomas
Viršus M, tiks nešiojančiai 75B ( 34B), pakietintas, reguliuojasi apimtis (yra trys padėtys)
Apačia M, atitinka S
Kaina: 45Eur
Viršus su push'apu dydis M, tiks 75-80B(34-36B) ir tarpiniam 75-80B-C(34-36B-C) dydžio kaušeliui, mėlyna
Kelnaitės S, dydį atitinka, juodos
Kaina : 65Eur
Papildyta:
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus 34C (75C), margas
Kelnaitės S, juodos
Kaina : 75Eur
Prašom į AZ
Viršus M, tiks nešiojančiai 75B ( 34B), pakietintas, reguliuojasi apimtis (yra trys padėtys)
Apačia M, atitinka S
Kaina: 45Eur
Viršus su push'apu dydis M, tiks 75-80B(34-36B) ir tarpiniam 75-80B-C(34-36B-C) dydžio kaušeliui, mėlyna
Kelnaitės S, dydį atitinka, juodos
Kaina : 65Eur
Papildyta:
Naujas originalus "Victoria's Secret" maudomas
Viršus 34C (75C), margas
Kelnaitės S, juodos
Kaina : 75Eur
Pirkčiau smėlinės spalvos marškinius XS dydžio . Skautei reikia tiktų ir dėvėti.
Nauji su etikete Loft eco odos leginsai, pašiltinti, puikiai tiks žiemai. Dydis regular S. Tiks S-M. Visas ilgis 94, vidinė siūlė 68, klubai 45, liemuo 38. Tamprūs. Kaina 38.
Parduodu ką tik iš JAV gautą J.Crew suknelę.
Nauja ,su etikete.
Tamsiai mėlyna (navy)
Dydis 0 , atittinka xs
Sijono dalyje yra pamušalas.
Tokia kaip foto.
https://www.jcrew.com/lt/p/J2557
55 eurai
Pull&bear firmos nauja kailinė striukytė Man deja mažoka. Labai stilingas jaukus modeliukas skirtas pavasariui vėsesniai vasarai bei rudeniui Švelnus kailiukas padailintas balta - kremo spalvomis Šonuose yra kišenės -stilinga bei labai patogu Dar viena stilinga ir patogi detalė - kapišonas Jis reguliuojasi įverta juostele. Rankovių kantai apačia kišenės kapišonas bei užsegamoji dalis padailinta dirbtinės odos imitacija Rūbelis turi pamušalą. Modeliukas užsisega užtrauktuku. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 57 cm. Rankovės ilgis - 62 cm. Nuo petuko iki petuko - 38 cm. Dydis - S. Kaina tik 35 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
ZARA BASIC firmos nauja striukė. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas tinkantis pavasariui vasarai rudeniui Taikliai suderinti madingi raštai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Modeliukas užsisega užtrauktuku. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 70 cm. Dydis - S. Kaina tik 30 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų topas - leopardo kailio imitacijos audinukas Priekyje stilinga detalė - užtrauktukas Madinga V formos iškirptė Petnešėlės reguliuojasi. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 43 cm. Pasitempia iki 46 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ