Nauja Ann Taylor suknelė (su pamušalu), dydis - 0, kaina - 23Eur
Naujos Ann Taylor kelnės, dydis - 0, kaina - 35Eur
Nauji, labai patogūs ir tamprūs Loft džinsai, dydis - 25R, kaina - 18Eur
Naujas J.Crew džemperis, dydis - XXS, kaina - 25Eur
Naujas Uniqlo sijonas, spalva - olive, dydis - XS, kaina - 15Eur
Naujos Uniqlo kelnės, dydis - 0, kaina - 15Eu
Kaunas, galiu siųsti.
Papildyta:
Nauja Ann Taylor suknelė (su pamušalu), dydis - 0, kaina - 23Eur
Naujos Ann Taylor kelnės, dydis - 0, kaina - 35Eur
Nauji, labai patogūs ir tamprūs Loft džinsai, dydis - 25R, kaina - 18Eur
Naujas J.Crew džemperis, dydis - XXS, kaina - 25Eur
Naujas Uniqlo sijonas, spalva - olive, dydis - XS, kaina - 15Eur
Naujos Uniqlo kelnės, dydis - 0, kaina - 15Eu
Kaunas, galiu siųsti.
et vous formos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Apačioje yra pamušaliukas. Ant viršaus stilingai suderinti raštai bei spalvos - juoda - balta Apačia padailinta juodu kanteliu Šone yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 35 cm. Stilingas ilgis - 52 cm. Dydis - 8. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu dvi striukęs, kurias siunčiausi sau ir dukrai, bet netiko dydžiai Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Tel. 8 650 11170 Pasimatuoti galima Vilniuje, spaudos rūmuose.
1) juoda striukė, labai gražiai išsiuvinėta, dydis M, Amisu firmos. Pati oda nu labai maloni, minkšta. Kokybė superinė. Kaina 20 eur. (+siuntimo išlaidos)
2) šviesi striukė, dydis XS, FB sisters formos. Pati oda labai maloni, minkšta. Kokybė superinė. Kaina 20 eur. (+siuntimo išlaidos). Galima prisegti medžiaginį kapišoną (pridedamas)
nurum firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas elegantiškas modeliukas puikiai TINKANTIS ŠALTAJAM SEZONUI Nugarytė pilka - priekis padailintas stilingomis baltomis gėlėmis Madingai paaukštinta apykaklė Nuo pažastuko iki pažastuko - 41 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Per klubiukus - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingis ilgis - 86 cm. Dydis - S. Kaina 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vero Moda firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Kokybiška dirbtinės odos imitacija Labai stilingas modeliukas Prie rankovių dailus paraukimai Priekyje kišenukų imitacijos Stilinga Rankovytės ne iš odos. Taikliai suderinti du skirtingi audiniai Priekis susisega kabliuku. Modeliukas turi pamušaliuką. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 40 cm. Nuo petuko iki petuko - 39 cm. Rankovių ilgis - 51 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - XS. Kaina tik 20 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Dept firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. PUIKIAI TINKA ŠALTAJAM SEZONUI Labai originalus sukirpimas Viršuje šiltas vidutinio storumo audinukas su faktūra - priekyje ir nugaroje - apačioje lengvas audinukas Stilingai suderinti du skirtingi audinukai Yra diržas susisegantis saga Yra atsarginė saga. Sijonukas šone susisega sagutėmis. Audinuko sudėtis: 45% - ACRYLIC. 30% - POLYESTER. 25% - LANA. Pamušalas: 50% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 50% - ACETATO. Per juosmenuką - 39 cm. Gali būti pažemintas. Per juosmenuką apie 46 cm. Ilgis - 65 - 55 cm. Ilgiasiausia vieta - 76 cm. Dydis - S. ATITINKA 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
t/o firmos sweater naujas megztukas - palaidinė atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Labai stilingas modeliukas Priekį puošia lengvas žalsvas audinukas Nugarytę - stilinga detalė - jos sukirpimas Taikliai suderinti du skirtingi audinukai Nugarytę puošia šį bei kitą sezoną madingi raštai Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - XS. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Influence firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Stilingas 3/4 ilgio rankovės Nugarytė stilingai prailginta bei dailiai užapvalinta Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 65 - 53 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų bei raštų audinukas Madingai sukirpta apykaklė - V forma Modeliukas turi dirželį Modeliukas turi pamušaliuką - šone užtrauktuką. Per krūtinę apie 47 cm. Po krūtine - 38 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 88 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
nauja su etiketem ASOS suknele, dydis Petite UK8 (XS)
35 eur
ASOS suknele RARE CHIFFON FLUTED SLEEVE MINI SHIFT DRESS
spalva MOCHA kaip pirmoj foto
dydis UK8 (XS)
15,00
ASOS suknelė MINI DRESS WITH SIDE PEPLUM
spalva NAVY (tamsiai mėlyna), dydis UK8 (XS)
17,00
ASOS suknelė
dydis UK8 (XS), 17,00
TFNC juodo veliuro suknelė
dydis UK8 (XS), 15,00
35 eur
ASOS suknele RARE CHIFFON FLUTED SLEEVE MINI SHIFT DRESS
spalva MOCHA kaip pirmoj foto
dydis UK8 (XS)
15,00
ASOS suknelė MINI DRESS WITH SIDE PEPLUM
spalva NAVY (tamsiai mėlyna), dydis UK8 (XS)
17,00
ASOS suknelė
dydis UK8 (XS), 17,00
TFNC juodo veliuro suknelė
dydis UK8 (XS), 15,00
NAVYBOOT firmos naujas megztinukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Priekyje yra du kišenukai - stilinga bei labai patogu Audinukas labai švelnutis: 70% - SEIDE. 30% - KASCHMIR. Madingas V formos apykaklės sukirpimas Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 60 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 38. Kaina tik 14 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
NO-GU firmos naujas švarkutis atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilingą šiltą modeliuką priekyje puošia kišenukų imitacijos Dailiai sukirpta apykaklė Modeliuką puošia dailus raštai Rūbelis susisega sagomis. Audinuko sudėtis: 40% - ACRYLIC. 30% - ALPACA. 30% - WOOL. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Rankovės ilgis - 62 cm. Ilgis - 58 cm. Dydis - S. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ