Naujas,su etikete
Sudėtis :Cotton/nylon/elastane.
Dydis xs
https://www.jcrew.com/lt/p/J0197
25eurai su mano registruotu siuntimu
kelis kartus pasipuošta, xs- s dydžiui
30 eur
30 eur
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 25 e.20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Shinu firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas Paaukštintas juosmuo - stilinga Sodri spalva - šių ir ateinančių metų topas Šone susisega užtrauktuku ir sagute. Per juosmenuką - 34 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Ilgis nuo juosmenuko iki klynuko priekyje - 30 cm. Nugaroje - 38 cm. Visas ilgis - 110 cm. Vidinės siūlės ilgis - 81 cm. Apačia - 24 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šokolado splavos pagrindą puošia nuostabių spalvų gėlės Madinga bei labai romantiška Apačia paklostuota Stilingai sukirptos rankovytės bei apykaklė Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. MATUOT RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI Per juosmenuką - 37 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šokolado splavos pagrindą puošia nuostabių spalvų gėlės Madinga bei labai romantiška Apačia paklostuota Stilingai sukirptos rankovytės bei apykaklė Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. MATUOT RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI Per juosmenuką - 37 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas bei elegantiškas modeliukas Apačia dailiai plisuota Yra stilingas diržas su sagtimi Prie apykaklės dvi sagutės - daili detalė Jos atsisega Modeliukas turi pamušaliuką - nugaroje - užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Audinukas tamprus. Per juosmenuką - 33 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama Audinukas nesiglamžo Krūtinės sritis pastandinta - išlaiko dailią formą Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Nugaroje viršuje taip pat įverta gumutė. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Portobello Punk firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia gėlės bei nuostabi spalvų gama Audinukas nesiglamžo Krūtinės sritis pastandinta - išlaiko dailią formą Po krūtine įvertos gumutės. Jų dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Nugaroje viršuje taip pat įverta gumutė. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Anntaylor baltinukai.
be etikečių,tokią gavau.
xxs,tinka xs
20 eurų
Papildyta:
Parduodu ką tik iš JAV parsiūstą naują,su etiketėmis kombinezoną.
Dydis 2P, tinka xs
Idealiai tinka matmenims 85-70-88, ūgiui 162-163 bus pats su bateliais ant kulno.
Audinys labai gražiai krenta.
Užtrauktukas per visą nugarą. Yra kišenės.
Tinka įvairioms progoms.
Spalva -navy,tamsiai mėlyna.
Idealus variantas ,kai nereikia derinti viršaus su apačia
Pirktas čia :
https://www.nordstro...tite?color=NAVY
30 eurų
Idealiai tinka mano parduodami aukštakulniai :
bateliai nauji ,odiniai ,tamsiai mėlyni (navy)
dydis parašyta 37 ,bet mažinti tinka nešiojančiai 36-36,5.
Kulnas 9 cm.
25 eurai
Vero Moda firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Elegantiškas pilkos spalvos peštuko formos paaukštintu juosmeniu modeliukas Nugaroje yra skeltukas bei užtrauktukas Yra kilpelės diržiukui Audinukas turi elastano. Per juosmenuką - 34 cm. TEMPIASI IKI 36 CM. Per klubiukus apie 46 cm. Stilingas ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauji Ann Taylor leginsai - kelnės. Dydis Petite S, sakyčiau, kad tokį ir atitinka, tiks klubam 92-98. Tiks ūgiui iki 162 cm. Trikotažas storas, su kišenėm, kurios užsisega užtrauktukais. Spalva sodriai JUODA. Vidinė siūlė iki gumos per pėdą 63, visas ilgis 92, klubai 43, liemuo 38. Sudėtis: 67% viskozė, 28% nailonas, 5% spandeksas. Kaina 15 .
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Naujas "ANN TAYLOR" megztukas su vilna
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Kaina : 29Eur
Spalva kaip šioje foto
Taip atrodo ant modelio tik kitos spalvos
Naujas "LOFT" LOU&GREY bliuzonas
Sudėtis : 56% medvilnė, 44% poliesteris
Spalva kaip foto
Dydis : XS, didintas Sakyčiau S-M
Išmatavimai : tarp pažastų 57cm, visas ilgis 67cm
Prašom į AZ
Naujas "ANN TAYLOR" megztukas su vilna
Sudėtis : 49% vilna, 51% akrilas
Dydis : XS
Išmatavimai : tarp pažastų 44cm, visas ilgis 59,5cm
Spalva kaip šioje foto
Taip atrodo ant modelio tik kitos spalvos
Naujas "LOFT" LOU&GREY bliuzonas
Sudėtis : 56% medvilnė, 44% poliesteris
Spalva kaip foto
Dydis : XS, didintas Sakyčiau S-M
Išmatavimai : tarp pažastų 57cm, visas ilgis 67cm
Veiksmas Kaune. galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Nauja "Reebok"sportinė maikutė su Speedwick technologija
Sudėtis : 88% poliesteris, 12% elastanas
Dydis : S
Spalva kaip foto
Kaina: 16Eur
Naujos "Reebok"sportinės tamprės paaukštintu liemeniu su Speedwick technologija
Sudėtis : 91% poliesteris, 9% elastanas
Spalva juoda
Kaina : 35Eur
Prašom į AZ
Nauja "Reebok"sportinė maikutė su Speedwick technologija
Sudėtis : 88% poliesteris, 12% elastanas
Spalva kaip foto
Kaina: 16Eur
Naujos "Reebok"sportinės tamprės paaukštintu liemeniu su Speedwick technologija
Sudėtis : 91% poliesteris, 9% elastanas
Spalva juoda
Kaina : 35Eur
nauja,su etiketėmis vasariška suknelė
Dydis S ,tinka XS-S nešiojančioms.
Susagstoma per visą ilgį,tampri,su elastanu.
25 eurai
parduodu mazai deveta garantuotai originalu GUESS maudymuka, pirkta is oficialios GUESS parduotuves (ne factory)
dydis XS
ties krutine yra isimami paminkstinimai, atliekantys lengvo push up funkcija
medziaga turi siek tiek subtilaus aukso zvilgesio, matosi nuotraukose
gale susisega kabliuku, dvisluoksnis, su tampriu pamusalu, tad visiskai nepersimato. priekyje esantis ziedas kiek tamsesnio metalo (ne ryskiai auksinis)
25 eur