J.Crew merino vilnos megztukas, dydis XS, kaina su siuntimu 25 eur
Loft palaidinuke, dydis XS, kaina su siuntimu 17-12 eur
Puosni suknele su eko odos papuosimais, dydis 36, kaina 20-15 eur
ismatavimai; plotis tarp pazastu 40-42/2, liemuo 35-39/2, klubai 41/2, peciu plotis 36, visas ilgis 88
Keletą kartų vilkas vasarinis kombis (kelnės-palaidinė), dydis S, ugiui 164, kaina 8-4
OLD NAVY suknele, tvirto trikotazo, dydis XS, SUDETIS 93-coton, 7- spandex elastane, tampri kaina 15-7.50 eur.
Papildyta:
Nauja
Calvin Klein Jeans Faux-Leather Moto Jacket , dydis S, tinka ir XS
ismatavimai; plotis tarp pazastu 45/2, peciu plotis 40, rankoves vidine siule 44, visos rankoves 58, striukes ilgis 45, kaina 50-25 eur.
Keleta kartų dėvėti Zara juodi džinsai, plėšyti kaip ir dabar madingi, dydis 36
išmatavimai;liemuo 32-40/2, klubai 38-43/2, vidinė siulė 75, visas ilgis 98, kaina 10 - 5eur.
Keletą kartu dėvėti plėšyti džinsai, bet jie ne kiauri, apačioje praplėštu vietu yra medžiaga, dydis 00, uk-2, kaina 15 - 7.50 eur
išmatavimai; liemuo 32-36/2, klubai 37-44/2, vidinė siulė 77, visas ilgis 103
Papildyta:
Keleta kartu dėvėta is HM trumpa suknelė, dydis S, kaina 8 - 4 eur
keletą kartų vilkta palaidinė, dydis S, kaina 5-2.50 eur
Keletą kartų dėvėtas megztukas, dydis S, kaina 7 - 3.50 eur
Nauja palaidinė 3/4 rankovės, dydis rašo M, bet mažinta atitinka S, kaina 7-3.50eur
Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą originalų modeliuką puošia raukinukai Jie stilingai keičia rūbelio formą Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą kremo spalvos modeliuką puošia dailus raštai - iškyli faktūra Barchato imitacija Nuo pažastuo iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų mada - languotas audinukas Audinuką puošia taikliai suderinta spalvų gama Modeliukas papuoštas stilingomis rankovėmis Priekyje dar viena miela detalė - kišenukai užsisegantys sagutėmis Madingas V formos apykaklės sukirpimas Šonuose įvertos gumutės kurios dailiai keičia modeliuko formą Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 32 cm. TEMPIASI IKI 38 CM. Ilgis - 56 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Naujos su etikete Loft kelnės. Dydis 4. Visas ilgis 91, vidinė siūlė 69, liemuo 41, klubai 55. 100% viskozė. Kaina 18.
Parduodu iš Jav parsiųstus ,originalius American Eagle džinsus. Labai populiarus modelis ,greit išpirktas.
Dydis 0 REGULAR
Buvau pasilikusi sau ,todėl nukirpau etiketes . Klubams iki 88 cm,ne daugiau.
Ilgis iki kauliukų : 96 cm, nuo klyno 71 cm.
Tamprūs.
25 eur.
Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 16 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis baltas audinukas papuoštas dailių spalvų gėlytėmis Madingas rankovyčių bei pačio modeliuko sukirpimas Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Stilingas ilgis - 49 cm. Dydis - S. Kaina tik 9 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ