Nauji, originalūs, pirkti JAV Tommy Hilfiger polo marškinėliai. Dydis XS, bet tiks S/M. Visas ilgis 63 priekyje, 65 nugaroje, pečiai 37, krūtinė 45. Gerai tempiasi, nes yra 5% elastano. Kaina 18.
BABY PHAT suknele dydis 1 (XS) 40 eur
Naujos , labai stilingos , madingos CREAM kelnės fainas , neįpareigojantis modelis žemintu klyniuku medžiagytė kokybiška , maloni kūnui dydis XS , kaina 36 eurai
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Naujas , nuostabus MANGO sijonas labai gražus modelis , pamušaliukas mini tipo , o viršus - standūs nėriniai ilgesnis nuostabi spalva , dydis 34 , kaina 22 eurai TIK 15 eurų
Naujas , labai fainas , jaunatviškas džemperiukas medžiaga pakankamai stora , elastinga dydis XS/S , kaina 15 eurų
Naujas , nuostabus MANGO sijonas labai gražus modelis , pamušaliukas mini tipo , o viršus - standūs nėriniai ilgesnis nuostabi spalva , dydis 34 , kaina 22 eurai TIK 15 eurų
parduodu J.CREW Crewcuts maikute, dydis 12, atitinka suaugusiu XXS
14 eur
Divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Viršų puošia šių metų madingas languotas audinukas Jis priekyje papuoštas kišenukais užsisegančiais sagomis Yra atsarginė saga. Apačioje taikiai priderintas džinsinis sijonukas Šonuose ir nugaroje yra kišenukai. Audinuko sudėtis: 98% - COTTON. 2% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 44 cm. LABAI ELASTINGAS AUDINUKAS. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 83 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvas audinukas papuoštas nuostabiais raštais bei spalvomis Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Nugarytė stilingai ilgesnė ir dailiai užapvalinta Nugarytėje yra daili klostė Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 76 - 66 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvas audinukas papuoštas nuostabiais raštais bei spalvomis Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Nugarytė stilingai ilgesnė ir dailiai užapvalinta Nugarytėje yra daili klostė Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 76 - 66 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Fer firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Audinukas papuoštas nuostabių raštų bei spalvų deriniu Modeliukas susisega sagutėmis. Yra atsarginė saga. Apačia dailiai užapvalinta Stilingai sukirpta V formos apykaklė Marškinukų rankovės reguliuojasi juostelių dėka Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Ilgis - 70 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Ahlens firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų spalvytė - balta Modeliukas turi pamušaliuką - ant viršaus dailiai išsiūvinėti raštai Madingas rankovių sukirpimas Nugaroje kakliuko srityje palaidinė užsisega audinuku apsiūta sagute Yra atsarginė sagutė. Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Meiya Aulaye firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių raštų bei spalvų audinukas Skater tipo modeliukas Į juosmenuką įverta gumutė. Daili stilinga detalė - į apykaklę įvertas dirželis kuris dailiai keičia modeliuko formą Nugaroje yra klostė Nuo pažastuko iki pažastuko - 45+cm. Ilgis - 76 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ