Parduodu ką tik iš JAV parsiūstą naują,su etiketėmis kombinezoną.
Dydis 2P, tinka xs
Idealiai tinka matmenims 85-70-88, ūgiui 162-163 bus pats su bateliais ant kulno.
Audinys labai gražiai krenta.
Užtrauktukas per visą nugarą. Yra kišenės.
Tinka įvairioms progoms.
Spalva -navy,tamsiai mėlyna.
Idealus variantas ,kai nereikia derinti viršaus su apačia
Pirktas čia :
https://www.nordstro...tite?color=NAVY
50 eurų 40
Idealiai tinka mano parduodami aukštakulniai :
bateliai nauji ,odiniai ,tamsiai mėlyni (navy)
dydis parašyta 37 ,bet mažinti tinka nešiojančiai 36-36,5.
Kulnas 9 cm.
40 eurų 30
Talbots natūralaus šilko palaidinė, spalva juoda, dydis 4. Labai graži, prabangiai atrodo, šilkas toks blizgus ir neskystas. Kaina - 23 e.
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm. (nesitempia, tiks ~90 cm krūtinei)
Visas ilgis - 62 cm.
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje
Bik Bok firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Skater tipo modeliuką puošia kaukolytės Stilinga Nuo juosmenuko audinukas dailiai krenta klostelėmis Nugarytėje juosmenuko srityje įverta gumutė. Per juosmenuką - 32 cm. Puikiai tempiasi. Ilgis - 40 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
kaffe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus švelnus rožių spalvos tiulinis audinukas Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
kaffe firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus švelnus rožių spalvos tiulinis audinukas Nugarytėje yra užtrauktukas. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 50 cm. Dydis - 36. ATITINKA 38. Kaina tik 10 .
ATSAKYSIU I AZ
sisters firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai juodas audinukas Stilingas aladino tipo modeliukas Apačia dailiai užapvalinta - yra skeltukai Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įvertos gumutės ir dirželis Per juosmenuką - 38 cm. APIMTIS REGULIUOJASI Nuo juosmenuko iki klynuko - 46 cm. Nugaroje - 49 cm. Ilgis - 85 cm. Vidinės siūlės ilgis - 50 cm. Apačia - 17 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara Woman naujas kombinezonas. Man deja mažokas. Baltas lengvutis plonas audinukas padailintas juostelėmis Į juosmenuką įvertas diržiukas reguliuojantis apimtį Dailiai apipavydalinta nugarytė - iš nerinukų persikryžiuojančios petnešėlės Nuo pažastuko iki pažastuko apie 48 cm. Per juosmenuką - 42 cm. Per klubiukus apie 50 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - S. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modeliukas Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus taikliai suderinta karbatkėlių gama: balta, bordo, rožių, kreminė Viršus švelniai rožinis Nugarytėje kaip stilinga detalė užtrauktukas įsiūtas išorėje Nugarytėje viršuje yra gumutė. Per krūtinę - 44 cm. TEMPIASI IKI 48 CM. Ilgis - 80 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas - ant viršaus lengvas tamsiai šokolado spalvos audinukas su baltais taškučiais Stilinga V formos madinga iškirptė papuošta dailiais nerinukais Petnešėlės reguliuojasi. Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę apie 44 cm. Stilingas ilgis - 108 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Cache firmos naujos kelnės atvežtos iš užsienio. Man deja mažokos. Tamsiai juodas audinukas Stilingas aladino tipo modeliukas Madingai paaukštintas juosmuo padailintas kitos spalvos bei raštų audinuku Modeliukas priekyje susisega audinuku apsiūtomis sagomis Apačia turi dailų kantelį Per juosmenuką (viršus) - 35 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Ilgis - 88 cm. Apačia - 14 cm. Dydis - 38. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , nuostabi InWear suknelė labai kokybiško , elastingo , neskysto audinio gražus , stilingas modeliukas ilgom rankovėm dydis S kaina 38 eurai
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis S , kaina 30 eurų
Nauja , labai faina MANGO suknelė tiesus , neįpareigojantis modeliukas , medžiagytė marginta užrašiukais dydis XS , kaina 22 eurai
Nauja , labai faina OBJECT suknelė neįpareigojantis modeliukas , labai stilinga , išskirtinė apykaklė dydis S , kaina 30 eurų
Nauja , labai faina MANGO suknelė tiesus , neįpareigojantis modeliukas , medžiagytė marginta užrašiukais dydis XS , kaina 22 eurai
Naujas Mini size moteriškas megztinis
Naujas ,su etikete,lietuvių dizainerių kurtas.
Dydis xs,atitinka.
Spalva : pelenų rožė.
Kardiganas be sagų.
Labai smagus,švelnus audinys.
Atiduosiu pigiau nei mokėjau.
Pirkta čia ,yra ir išmatavimai :
https://www.facebook...s...e=3
40 eurų