Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Osera @ 2017 01 26, 09:53)
labutis
merginos gal  kas parekomenduosit    papildu  vaikui apetitui gerinti  .....

Chlorofilas http://www.iherb.com/Chlorophyl
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2017 01 26, 10:34)
Atėjau nuoširdžiausiai padėkoti už siuntinuką smile.gif 4u.gif thumb_yello.gif Ir su nekantrumu laukiu 29 dienelės siuntos smile.gif

as irgi labai laukiu 29d. siuntos
Atsakyti
ar turit ka nors poterrybarn? ar imanoma surinkt 300 ir gaut 30 proc nuolaida? ir ar yrais cia kuprinems tax?
aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 01 26, 14:45)
ar turit ka nors poterrybarn? ar imanoma surinkt 300 ir gaut 30 proc nuolaida? ir ar yrais cia kuprinems tax?
aciu ;)

Kol kas nieko nėra. Galima bandyti rinkti. Taip, taxai kuprinėms yra 7%.
Atsakyti

Kas norėtų perimti skaičiukus? XX-SMALL NAVY BRILLIANT ROSE. Kaina su koduku $14.99. Rašykite taure212@gmail.com

https://www.jcrew.com/browse/single_product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441872601&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302075167&nav_type=SALESITE&bmUID=lB29.1W

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveiki, gal kas patarsite, kur ieškoti pramoginių šokių batelių, suknelių septynmetei 4u.gif
Žinau, kad daug kas netinka, yra nauji reikalavimai, bet bent batelių pasidairyt noriu, nes kainos Lietuvoje doh.gif hmm.gif
Atsakyti
Trūksta $11 iki freeship:

colourpop.com

Trūksta $35 iki freeship. COLUMBIA prekių išpardavimas
bigsmile.gif

www.bobwards.com

Junkitės dalintis ship:

www.zulily.com

www.cabelas.com
Atsakyti
Sveikos, mielos damos smile.gif. Gal kas pagelbesite, kokia ismera reiketu imti Hilfigerio, Guess bei Ralph Lauren batu su peda 24,5 cm? unsure.gif Esu visikai pasimetusi smile.gif.
Atsakyti
Trūksta ar 2 džinsų, kad būtų 30% off:

www.levi.com

Trūksta $57.50 iki freeship:

us.puma.com

Trūksta $66 iki freeship:

www.uniformadvantage.com

Trūksta $11 iki freeship:

www.stevemadden.com
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2017 01 26, 17:00)
Sveikos, mielos damos smile.gif. Gal kas pagelbesite, kokia ismera reiketu imti Hilfigerio, Guess bei Ralph Lauren batu su peda 24,5 cm?  unsure.gif  Esu visikai pasimetusi smile.gif.

papildau informacija biggrin.gif , peda 24m5 cm, batu vidpadzio ilgis 25 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maragozis @ 2017 01 23, 17:56)
SOS! Gal kas turite laisvą LĖLĘ? Ar kažką MERGAITIŠKO!!!!!! Reikalinga gimtadienio dovana 4 metų damai!!!!! Siūlykite viską!

PRies pora sav siuliau pirkt ale niekam nereikejo.. ilgaplaukes po 11$ perkant dvi
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2017 01 24, 10:42)
Ar iš hm.com perkate?

Klausimas ar verta? As ir vis ziuriu bet vis nenusprendziu nes man rodos kad cia laabai panasiai kainuoja pas mus. Ne??
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2017 01 24, 10:09)
Kaunietės mano mielosios, labai prašau sparčiau atsiiminėti prekes. Laukėt laukėt, o dabar nebereikia  unsure.gif  Vakar pasiėmė trys žmonės  blink.gif

Jei ka sakykit as priglausiu jei kam ko nereik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ar turite pradeta Nordstromrack uzsakyma? daug free shipo truksta? smile.gif
Atsakyti