Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių perlai ir perliukai -XXIII

Man norisi pakalbėti.Apie istoriją,meną,literatūrą,politiką,filosofiją,gyvenimą,bet kiekvieną kartą,po eilinių"laba","patinka","aplamai",kaip patiiiii","ai,nieko"atsiveria ta pati liūdna,skausminga,sunki,tragiška,tuščia žmogiško vienišumo bedugnė.......Kurčios,aklos vienatvės,neatskiestos plačios erdvės gražaus pasaulio atspaudais.Ir beviltiškai nusvyra rankos,nesugebančios išgelbėti ką nors,o norisi nusisukti,užsirūkyti ir pasilikti pačiai su savimi,pavargusiu žvilgsniu žiūrėti pro langą ir galvoti apie kažką tolimą,nesvarbų,bet lengvą ir šviesų,kaip drugelio sparnai virš laukinių gėlių pievos.

vartotojo įkelta nuotrauka

Butterfly Fly Away
Atsakyti
Jeigu tau kasa duobę-netrukdyk.Iškas-pasidarysi baseiną.
Jeigu tau spjauna į nugarą-didžiuokis,reiškia tu priekyje.
Jeigu gyvenime kažkas nesiklijuoja-išmesk klijus,paimk vinių ir "DĖK" ant VISKO!!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
Mokėkite prisipažinti žmogui,kad pasiilgote.Kartais tai labai svarbu......

Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2018 08 29, 21:56)
Ašaros-tai širdies žodžiai,kurių neįmanoma ištarti.......

Nemylimi

Patiko
Atsakyti
Svarbiausia realybės taisyklė-nepasimesti savo iliuzijose.

Aš taip noriu gyvent_Inga Valinskienė
Atsakyti
Tai ką tu vadini susitaikymu,iš tikrųjų yra ne kas kita,kaip NUSIVYLIMAS.

[I]Tylios mintys
Atsakyti
Tiesiog būkim.Nereikia pažadų.Nereikia laukti neįmanomo.Aš turėsiu tave,o tu-mane.Tiesiog turėkim vienas kitą.Tyliai.Ir iš tikrųjų!!!!!!!!!!!!!

/E.G.Remarkas "Trys draugai"/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta G.: 18 rugsėjo 2018 - 15:48
QUOTE(Morta G. @ 2018 09 18, 16:46)
Tiesiog būkim.Nereikia pažadų.Nereikia laukti neįmanomo.Aš turėsiu tave,o tu-mane.Tiesiog turėkim vienas kitą.Tyliai.Ir iš tikrųjų!!!!!!!!!!!!!

/E.G.Remarkas "Trys draugai"/

Gražu!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 19, 06:55)

ačiū Agrefa: )

Atsakyti
Gyvendami,mes kaip ir žongliruojame kamuoliais.Vieni iš jų-pavyzdžiui,karjeros kamuoliai-guminiai,ir nukritę jie vėl pašoksta į viršų.Kiti gi,pavyzdžiui-šeimos kamuoliai-stikliniai.Jeigu numesi tokį kamuolį,jis jau nebepašoks viršun........

/Robinas Šarma/

Atsakyti
Kiekvieną sykį, kai esate nevilty ar ties jos riba, kai turite nemalonumų ar rūpesčių, atsiminkite: tai gyvenimas kalbasi su jumis ta vienintele kalba, kurią jis puikiai moka. (Rusų poetas Joseph Brodsky)

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 09 21, 12:23)
Kiekvieną sykį, kai esate nevilty ar ties jos riba, kai turite nemalonumų ar rūpesčių, atsiminkite: tai gyvenimas kalbasi su jumis ta vienintele kalba, kurią jis puikiai moka. (Rusų poetas Joseph Brodsky)

Tikra tiesa......
Atsakyti