/Stivenas Kingas/
-Išsiskyrimą su vienatve.
/Josifas Brodskis./
/Konfucijus/
Aš už poelgius. Už skambučius vidury nakties ir už netikėtas keliones. Aš už nuoširdžius pokalbius iki aušros ir už atkaklumą. Aš už meilę ir tikrą draugystę. Aš už tuos, kurie pasiekia savo ir už tuos, kurie nebijo pralaimėti. Aš už drąsą bandyti vėl ir vėl. Aš už poelgius...
Nebijokite monstrų po lova. Patys baisiausi monstrai paprastai sako "Aš tave myliu" ir ... nemyli ...
Šiandien džiaugiuosi, kad yra žmonių, kuriuos randame, kad kažką gero gautume... Vienus sutinkame tam, kad pasilinksmintume, kad pažiūrėtume į žvaigždes. Gal kad bežiūrint kažką gražaus išgirstume.. Sutinkame juos, kad kavą gertume lovoje. Arba -šampaną sostinių aikštėse. Yra tokių, kurie verčia pasitempti arba tokių, kurie mus tempia žemyn... Būna sakome - susitikome, kad atgimtume, kad pamirštume arba kažką atrastume... Gal, kad turėtume tai, ko neturėjome iki šiol.. Yra tokių, su kuriais gera.. Su kuriais lengva kalbėtis arba tylėti iki paryčių. Tokių, – kurie gražūs. Ir stilingi. Ir kvepia skaniai...Ir yra žmonių, su kuriais pasiryžtame būti. Su jais darome viską, arba nedarome nieko. Bet pasiryžtame būti... Nebūtinai geriame šampaną. Ir ne visada su jais lengva kalbėti. Kartais jie būna negražūs ir neskaičiuoja žvaigždžių... Bet akimirkai sustojus suprantame, koki mes esame laimingi turėdami brangių draugų šalia...
Meja labai gražu:)
Aš irgi už tai)