Reikia ieškoti ir matyti stebuklus,kurių pilna aplink tave.Tu mirsi nuo nuovargio,nesidomėdamas niekuo,išskyrus save patį.Būtent nuo to nuovargio tu kurčias ir aklas viskam,kas aplink tave.
/Karlosas Kastaneda/
Beviltiška-tai kada ant karsto dangčio krenta žemės.Visa kitą galima ištaisyti.
/Džeisonas Stethemas/
/Džeisonas Stethemas/
Kartais patys šilčiausi ir ryškiausi mūsų gyvenimo momentai gimsta iš pačių paprasčiausių,ir atrodo,tokių nekaltų dalykų:iš atsitiktinio susitikimo,akimirksnio šypsenos ir laiku ištarto gero žodžio.....
/Olegas Rojus/
/Olegas Rojus/
Žmogus netampa laimingu ne todėl,kad jis to nenori,o todėl,kad nežino KAS TAI YRA.
/Sokratas/
/Sokratas/
Meilė tai ne aistra,ne emocijos.Meilė-tai labai gilus supratimas to,kad kažkas užbaigia tave.Kažkas daro tave uždaru ratu.Kito žmogaus buvimas sustiprina tavo esybę.Meilė duoda tau laisvę būti savimi.
/Ošo/
/Ošo/
Pats teisingiausias sprendimas tas-nuo kurio pradeda švytėti siela.................
Gyvenime būtinai turi būti pauzės.Tokios pauzės,kada su Jumis nevyksta nieko,kada jūs paprasčiausiai sėdite ir žiūrite į pasaulį,o pasaulis į Jus.
/Karl Renc/
Dievas pasakė:Bijok Tavo nuskriausto žmogaus ašarų,juk jis prašys manęs pagalbos,ir aš padėsiu.
Vieną kartą surizikavus,galima likti laimingu visą gyvenimą.
O,jeigu už kiekvieną mintį apie tave,aš gaučiau po gėlę,aš galėčiau amžinai vaikščioti po savo sodą....
Kiekvienas gali mylėti,kada viskas gerai.Ir tik vienetai,nežiūrint į nieką.
Papildyta:
Šiame pasaulyje galima ieškoti visko,išskyrus MEILĖS IR MIRTIES.Jie patys tave susiras kai ateis laikas.
Papildyta:
Šiame pasaulyje galima ieškoti visko,išskyrus MEILĖS IR MIRTIES.Jie patys tave susiras kai ateis laikas.