Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

as vis tiek simpatijas PA jaučiu biggrin.gif kažkaip man jie tokie žemiški, arti klientų. Visada gali paskambinti/paklausti ir pan smile.gif Labai tikiuosi,kad ju sąlygos ir komanda nesikeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 20, 13:37)
as vis tiek simpatijas PA jaučiu  biggrin.gif  kažkaip man jie tokie žemiški, arti klientų. Visada gali paskambinti/paklausti ir pan smile.gif Labai tikiuosi,kad ju sąlygos ir komanda nesikeis  ax.gif

man irgi PA patinka labaiiiii
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 11:41)
O kaip su eswd prekių atsiėmimu... pirmą kartą perku, gal kažko nesuprantu. penktadienį prekės išvažiavo į Lietuvą ir vis dar statusas Išvyko į Lietuvą...

Prekėms išvykus iš DE penktadienį, pirmadienį - antradienį gaunu visad pranešimą, kad jos LT centriniame sandėlyje. Šiandien taip pat gavau pranešimą, kad penktadienį išvykusios prekės į LT jau centriniame sandėlyje
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 20, 10:24)
Cocooncenter http://www.cocooncen...ds/filorga.html per akcijas arba Eurovaistineje

Beje turiu pas mus Eurovaistineje pirktą naktinį Sleep and Peel. Naudojau vieną pakuotę, nusipirkau naują, bet dar neispakavusi supratau, kad man netinka, gal gam reikia už sutartinę kainą?
http://www.eurovaist...peel-50-ml.html

man labai patinka šitas sleep and peel bigsmile.gif naudojau jau kokią 4 bonkutę.
paimčiau, bet turui naują apypilnę ir su sveikatos draudimu vaistinėse apsiperku nemokamai ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 11:38)
Vilniuj ESWD atsiemimo taskas nepatogus.

aš kai su mašina, tai man nepatogių taškų nėra biggrin.gif svarbų būtų kur pasiparkuoti, o ten vietos sočiai biggrin.gif dienos metu be problemų galima sulakstyt.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:17)
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje  doh.gif  doh.gif

Pasikartosiu, iš ESWD laiškai ateina pirmadienį-antradienį. Šiandien dar tik antradienio pirma pusė.
Perkant iš PA, sistema ta pati, išvyksta penktadienį, pranešimus gaunu antradienį
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:34)
tik kažin kada būtų pastebėję  biggrin.gif 
o dabar atrašė, kad visas siuntas buvome atžymėję iš penktadienio... nu geriau atsiprašytų nei uodegą raitytų  blink.gif

tai atžymėjo normaliai, į el paštą skirtingu metu pranešimai ateina. Nesuprantu, ko jūs iš pirmos siuntos taip širstat.

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 20, 13:48)
Pasikartosiu, iš ESWD laiškai ateina pirmadienį-antradienį. Šiandien dar tik antradienio pirma pusė.
Perkant iš PA, sistema ta pati, išvyksta penktadienį, pranešimus gaunu antradienį

4u.gif na ir laikas toks, kad pats pikas... pati kalta, kad visko reikia DABAR biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, Amazon.co.uk rašo "No tracking information. The carrier has not provided tracking details for this shipment at this time"

jokio siuntos numeriuko, nieko. Carrier: ASENDIA

Yra kam taip buvę?
Atsakyti
Gal kas pirksit iš cocosa ir prijungtų mane su viena batų pora?
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:17)
Ačiū, tą jau spėjau ir padaryti  4u.gif

kažkoks prakeiksmas tikrai su tais siuntiniais... mytoysas nieko jau 4 dienas neatrašo dėl neįdėtos prekės  blink.gif
Papildyta:
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje  doh.gif  doh.gif

Jei jus laukiat siuntos is DE, tai masina tik siandien issikrove LT (taip paaiskino, kai skambina ryte). Todel manau, kad normalu jog tik dabar gavom zinutes, kad prekes LT
Atsakyti
gal tikrai per anksti piktintis pradėjau ax.gif bet sutapimas neblogas, tik spėjau parašyti jiems ir už kelių min gavau patvirtinimą apie prekių gavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 14:15)
gal tikrai per anksti piktintis pradėjau  ax.gif  bet sutapimas neblogas, tik spėjau parašyti jiems ir už kelių min gavau patvirtinimą apie prekių gavimą  biggrin.gif

O jus pazymejot, kur/kaip atsiimsite?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 20, 13:37)
as vis tiek simpatijas PA jaučiu  biggrin.gif  kažkaip man jie tokie žemiški, arti klientų. Visada gali paskambinti/paklausti ir pan smile.gif Labai tikiuosi,kad ju sąlygos ir komanda nesikeis  ax.gif

va va, nenoriu kad keist7si kas nors. visada padeda siuntinius nunest i auto, ir siaip ziauriai paslaugus ir faini.
Atsakyti