Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2016 12 20, 12:36)
nu jo, pries minute ir as gavau. tikiuos ir toliau viskas veiks sklandziai, kaip pas PA. as ESWD paslaugom dar nesinaudojau, bet is kartais cia skaitomu pasisakymu sudariau ispudi, kad PA viskas sklandziau ir aiskiau veikia

ir aš gavau. ir jeigu jie dabar pakeis atsiėmimo adresą, tada aš pasakysiu jiem viską ką galvoju biggrin.gif aš ten ton šiknon nesiruošiu važiuot.
Atsakyti
Vilniuj ESWD atsiemimo taskas nepatogus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 12:38)
Vilniuj ESWD atsiemimo taskas nepatogus.

siaubingai. aš jau geriau sumokėsiu kelaiis e brangiau, bet iki pirkde nueisiu pėsčiom. o ten velniaižin kur per kamščius į uodegą nežadu važinėt.
Atsakyti
Sveikos, gal yra koks pigu.lt kodukas nuolaidos? smile.gif
Atsakyti
O kaip su eswd prekių atsiėmimu... pirmą kartą perku, gal kažko nesuprantu. penktadienį prekės išvažiavo į Lietuvą ir vis dar statusas Išvyko į Lietuvą... unsure.gif pati dirbu transporto įmonėje, tai žinau, kad nu jau ilgokai jos tame kelyje... keistoka.
Sumokėti už siuntimą galėsiu ir jas persisiųsti į sau tinkamą terminalą tik pasiekus Lietuvą? ar ilgai kažin siunčia?
Atsakyti
kažin, ar yra koks pigu.lt nuolaidos kodas, ačiū
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:41)
O kaip su eswd prekių atsiėmimu... pirmą kartą perku, gal kažko nesuprantu. penktadienį prekės išvažiavo į Lietuvą ir vis dar statusas Išvyko į Lietuvą...  unsure.gif  pati dirbu transporto įmonėje, tai žinau, kad nu jau ilgokai jos tame kelyje... keistoka.
Sumokėti už siuntimą galėsiu ir jas persisiųsti į sau tinkamą terminalą tik pasiekus Lietuvą? ar ilgai kažin siunčia?

Maniskes Lietuva pasieke sekmadieni, as is karto padariau apmokejima ir nurodziau, kad pasiimsiu is Vilkpedes. Sistemoj dar nematau, bet sms lyg vyras gavo, vaziuos paimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 gruodžio 2016 - 11:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 12:53)
Maniskes Lietuva pasieke sekmadieni, as is karto padariau apmokejima ir nurodziau, kad pasiimsiu is Vilkpedes. Sistemoj dar nematau, bet sms lyg vyras gavo, vaziuos paimti.

nu nesuprantu, kažkas su mano siuntiniais vyksta blink.gif blink.gif prakeikė mytoysas mano eswd pirmąjį pirkimą biggrin.gif gal jau jiems parašysiu, kodėl taip? ar aš čia kažko nemoku pasirinkti siuntinio ir jo nukreipti... bet ir statusas Išvyko į Lietuvą... sms jokių negavau visai.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:57)
nu nesuprantu, kažkas su mano siuntiniais vyksta  blink.gif  blink.gif  prakeikė mytoysas mano eswd pirmąjį pirkimą biggrin.gif gal jau jiems parašysiu, kodėl taip? ar aš čia kažko nemoku pasirinkti siuntinio ir jo nukreipti... bet ir statusas Išvyko į Lietuvą... sms jokių negavau visai.

Parasykite i ESWD, nereikes spelioti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 13:00)
Parasykite i ESWD, nereikes spelioti.

Ačiū, tą jau spėjau ir padaryti 4u.gif

kažkoks prakeiksmas tikrai su tais siuntiniais... mytoysas nieko jau 4 dienas neatrašo dėl neįdėtos prekės blink.gif
Papildyta:
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 13:17)
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje  doh.gif  doh.gif

Maximum vieną dieną pavėluosite pasiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 13:24)
Maximum vieną dieną pavėluosite pasiimti 4u.gif

tik kažin kada būtų pastebėję biggrin.gif
o dabar atrašė, kad visas siuntas buvome atžymėję iš penktadienio... nu geriau atsiprašytų nei uodegą raitytų blink.gif
Atsakyti