Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Tizide @ 2016 12 31, 15:15)
Sveikos, gal zinot kur ECCO batu pigiau rast?
Jau radau kad oficialioj uk parduotuvej su atsiuntimu pigiau nei cia online gaunasi kai kurie batai....

O gal dar kazka patartumet - reikia patogoi basuciu kelionei. Daug vaiksciosim...

Aš irgi ieškau kelionei bausčių, kad būtų patogu daug vaikščioti. Išnaršiau UK, US ir De pardes. Viskas su šniūriukais ar juostelėm, kurios įsirėžia man į kojas, geriau nei Ecco UK neradau. Dabar ten nuolaidos kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 31, 15:58)
Aš irgi ieškau kelionei bausčių, kad būtų patogu daug vaikščioti. Išnaršiau UK, US ir De pardes. Viskas su šniūriukais ar juostelėm, kurios įsirėžia man į kojas, geriau nei Ecco UK neradau. Dabar ten nuolaidos kaip tik.

Man žinokit nieko nėra patogiau už crocs huarache flat. Turiu gal 3 metus, į visas keliones su jom, nepakeičiama ir sėdint mašinoj, ir į pliažą ir šiaip ekskursijose. Nu aišku į kokius kalnus netinka, bet visur kitur - puikiai!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 31, 13:53)
Nuskaičiuoja kai išsiunčia prekes. Paklauskit kodėl neišsiuntė.

prie to užsakymo nėra CONTACR SELLER. Kokiu emailu reik rašyt amazon'ui?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 12 31, 16:02)
Man žinokit nieko nėra patogiau už crocs huarache flat. Turiu gal 3 metus, į visas keliones su jom, nepakeičiama ir sėdint mašinoj, ir į pliažą ir šiaip ekskursijose. Nu aišku į kokius kalnus netinka, bet visur kitur - puikiai!

Jie su juostelėm - man įsirėžia į koją, turiu plačią. Reikia lygiu paviršium.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 31, 16:14)
Jie su juostelėm - man įsirėžia į koją, turiu plačią. Reikia lygiu paviršium.

Nu mano irgi plati, ir dar išsikišusį nykščio kaulą reikia operuoti, bet patogesnių batau neradau.
Atsakyti
Su beveik Naujais metais!😊 Gal kuri turi mytoys koda rubams ir batams koki 35% ir galetu padovanot arba priimtu su krepseliu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sandrute1986,2016 12 31, 14:50]Mergaites, mytoys pirksiu po Nauju, sausio 3 matyt ( kodas mano galioja iki sausio 4), tai dar galite prisijungti, turiu 30 proc rubams batams. Siusiu tiesiai i lt, atsiimti zirmunuose, galiu issiust reg pastu.
[/quote

jei tinka renka sandrute1986 vilniuj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 31 gruodžio 2016 - 16:00
Gal kas boots perka Vilniuje arba su pastomato persiuntimu? Man poros smulkmenu reikia rolleyes.gif
Atsakyti

Merginos,prasau patarimo.Uzsisakiau is amazon.uk per eshopwedrop siunta ir kai amazonas atveze siunta nebuvo kas ja priima.Amazonas parase,kad siuntos nepristate,ka daryti dabar tokiu atveju?

Atsakyti

Dekui uz patarima! Kaip tik ir apie naujus crocsus galvoju. Mano olivia jau kaip kaliosai atrodo, dar rudos spalvos :))) man ir labai patogu prie juros, i vandeni galima brist, slapia koja kist... tik i kalnus jau nelabai.

del to noriu kazkokiu dar sportiniu basuciu. Ecco turejau paprastas zomsines basutes ir su jom teko eit ir i kalnus, ir visur, atrodo jau baisiai, bet patogumas neapsakomas...

Atsakyti
Iš kur Vokietijoje galima vaikams užsakyti mokyklines kuprinės?
Atsakyti
Gal būtų norinčių jungtis prie http://www.landsend.co.uk/
turiu papildomą koda 20proc, tinka sale prekėms
Noriu besijungiančių, kad shipingą pasidalintume smile.gif
kaip suprantu, je perku iš Co.uk tiesiai į lt, tai jokių mokesčių nebus, nes siųs iš savo UK sandėlio?
niekad iš jų nepirkus, ai nesinori prisidirbti smile.gif

d.kvasnia@gmail.com
tema landsend
Atsakyti