priminkit ar puodus pirkot is multicooker.com?
man kazko neveikia
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 12 29, 21:34)
va ir as siandien issitraukiau isbbandyt

mirksi start mygtukas ir negaliu nustatyt laiko

QUOTE(Loram @ 2016 12 29, 20:38)
va ir as siandien issitraukiau isbbandyt 
gal kas gali pakomentuoti http://www.supermama...?...4486&st=192 temoj?

man psl neveikia ju

iš šito pirkot tada visos masiškai?
multicooker.com
Sveikos
Gal kuri bodyshop radot -40% ar didesni nuolaidu koduka
? As tik -35% max randu kiek ieskau.

QUOTE(zz_aiza @ 2016 12 29, 19:08)
mes pasikeitėme kėdės ratukus ir jokių žymių ar braižymų nebėra.
Kede nauja ir kol kas atrodo irgi jokiu braizymu nera...ar jus keitete i kazkokius spec?
QUOTE(Maja Di @ 2016 12 29, 22:22)
Kai draudiesi, atsiunčia kartu su email kuriame yra draudimo polisas ir kodą kartu, kuris galioja pusę metų. Tai kas draudesi rudenį ar vasarą to ir galioja

QUOTE(darlia25 @ 2016 12 29, 21:08)
Kai draudiesi, atsiunčia kartu su email kuriame yra draudimo polisas ir kodą kartu, kuris galioja pusę metų. Tai kas draudesi rudenį ar vasarą to ir galioja 

mes seesam lyg draudemes pries menesim bet per brokerius internetu.,gavau lyg tik knygu klubo koda kuriuo pasidalinau
einu dar paziuret
Pas mus irgi pirmi metai kai nebuvo jokio kodo, praejusiais buvo, o šiais jau nebe .

QUOTE(JMD @ 2016 12 29, 14:17)
Panos, kokias parekomenduotumėt "sniego" kelnes moterims? Labai nenoriu storų, kad net nesusilenkčiau, bet visai skystų irgi nereik. Reik šiltų, nešlampančių ir nestorų.
Kokio dydzio reikia? Turiu Columbia. Sau pirkau ir per dideles bei ilgos jos man

Blyn, mergos, padekit su tuo Paypalu kas jame gaudos
Grazino vyrui i ta Paypala pardavejas babkes uz grazinta preke, persimest atgal i Mastecrada mes nesugebejom, pirkom per nauja preke, mokejom Paypalu ir tikejomes, kad nuskaiciuos tuos grazintus pinigus, nu ir ne velnio!!!!per nauja nuo korteles nurase pinigus,o tie 95 svarai taip ir kabo tam Paypale, nu ka daryt???Norejom atsaukt pirkima ebajuj, nu ir negalima kaip amazone daroma

QUOTE(Musmiryte @ 2016 12 29, 23:22)
Kokio dydzio reikia? Turiu Columbia. Sau pirkau ir per dideles bei ilgos jos man
Tai jau antri metai guli su etiketem ir dar parduot neprisiruosiu...

Minimum L.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2016 12 29, 23:34)
Blyn, mergos, padekit su tuo Paypalu kas jame gaudos
Grazino vyrui i ta Paypala pardavejas babkes uz grazinta preke, persimest atgal i Mastecrada mes nesugebejom, pirkom per nauja preke, mokejom Paypalu ir tikejomes, kad nuskaiciuos tuos grazintus pinigus, nu ir ne velnio!!!!per nauja nuo korteles nurase pinigus,o tie 95 svarai taip ir kabo tam Paypale, nu ka daryt???Norejom atsaukt pirkima ebajuj, nu ir negalima kaip amazone daroma

Juk sakiau kad grazinti galima tik i visa.
QUOTE(JMD @ 2016 12 29, 23:36)
Tai jo, bet kita kazkuri parase, kad tais pinigais galiu atsiskaityt uz kita preke!ir jei truks tai is koretels nuskaiciuos tik trukstama suma,o nuskaiciavo visa ir tie 95 svarai toliaus sekmigai kabo Paypale!