Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(maltakava @ 2016 12 27, 12:42)
Aciu merginoms atsakiusioms del nesiojanciu koloneliu.O tos tokios mazesnes,kaip jus kad turite,garso uztenka?Nes man labai aktualu vasara sodyboj tokia kolonele.Vyras kazkur uzmate,patiko.Tai sakai padovanosiu.

Tai priklauso nuo to, kiek to garso jums reikia. Ar diskotekai, ar siaip paklausyti. Taip pat, koks patalpos dydis.. Vieni gi megsta labai garsiai, kitiems uztenka jo gerokai maziau.
Todel koloneliu kainos nuo 10 iki 500 eur.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 12 26, 16:43)
Laba, mergaitės, su šventėmis visas  newyear.gif  000054.gif  newyear.gif

Norėjau paklausti pirkusių Tauškutes. Žinau, kad daug kas pirkote. Na ką jos daro? Maniškių panų kartoja tą patį per tą patį ,,pasuk mane'', ,,yyyyy'', ir ten dar ,, paspausk ausytę ir pasakyk ką nors''. Ant dėžutės rašo, kad kelias daineles moka, moka iki šimto žodžių, bet įrašyti duoda labai trumpas frazes,iki 3-4 žodžių ir ar spaustum ausį ar ranką, ar pilvą, kalba tą patį.  Iš abi tokios.  kažin mes ko nemokam ar tokios netikę pasitaikė  unsure.gif

su svntemis 4u.gif
pasirodo, ne as viena cia issigandusi del tauskutes buvau biggrin.gif maniske taip dziaugesi radusi ja po egle, griuvo buciuoti is laimes biggrin.gif ir ka, nieko beveik nedaro ji blink.gif vos neverke mergaite, sako, "gal senelis sumaise, sita brokuota nese kokiai blogai mergaitei ir per klaida man atnese" blink.gif ir as jau buvau isitikinus, kad brokuota, kol kita ryta "dasilo" kad rezima galima perjungti biggrin.gif vos nezlugo kaledos, nes cia buvo dovana Nr.1 rolleyes.gif
Atsakyti
Per kurią tarpininkę iš JAV užsakinėjat prekes?
Atsakyti
Paleido nuolaidas M&S iki 50 proc. daug prekių, bet yra ir naujas lyg asortimentas, tai gal dar neužsidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2016 12 27, 12:54)
Paleido nuolaidas M&S iki 50 proc. daug prekių, bet yra ir naujas lyg asortimentas, tai gal dar neužsidaro  4u.gif

Fizinej?
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 12 27, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ta-pa-ti" data-cid="71316251" data-time="1482831670"><div><p>TBS pirkau šeštadieni, mokėjau paypalu.. siunciausi i PA adresa. gavau laiska kad patvirtinta ... o ar išsius nežinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Man neduoda paypalas užsaugoti UK adreso. Kaip jum pavyko? smile.gif </p>

mano paypale nėra angliško adreso...
tiesiog eidama link mokėjimo pasirenku pristatymo adresa anglišką, o mokėjimą paypalu ir viskas.
taip darau zalando, reebok, puma puslapiuose ax.gif
Atsakyti
Kitą savaitę planuoju pirkti kont.lęšius www.szkla.com
siuntimo mokestis 29,99 zl.

Jei būtų norinčių jungtis -rašykit į az 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

O showroomprive siuntimas i LT - 9 eur? Ar yra nemokamas? Kazka esu girdejus, kad nemokamai siunciates.
Atsakyti
Reikia pagalbos smile.gif
gal kas turi sia GAP striukę sau:
http://www.gap.eu/br...id=000460716000

Ar ji tiktų kai lauke tikrai šalta, tai yra daugiau nei koks -5 ar -10 ? turiu mango pūkinę, dabar su ja gerai, bet jei atšaltų tai ir aš sušalčiau. Todėl ieškau dar vienos šaltesnei žiemai smile.gif

jei kas pirko, gal pasakys ar 85eur čia jau gerai ar gali būt geriau ?smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,su šventėm newyear.gif
turiu klausimėli
Dariau užsakyma iš amazon.co.uk
Pristatymą rasė 29d, bet matyt jie bandė pristatyti anksčiau
Dabar rašo,kad Dispatched ,bet su šauktuku Delayed
An attempt was made to deliver your package. Please follow the instructions on the attempted delivery notice or contact the carrier for next steps.

man jau pradėt nerimauti, rašyt amazon, ar dar laukti ?Šiandien Uk dar šventinė diena, nedirba PA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 27 gruodžio 2016 - 13:39
QUOTE(*rutuliukas* @ 2016 12 27, 14:33)
Sveikos merginos,su šventėm newyear.gif
turiu klausimėli
Dariau užsakyma iš amazon.co.uk
Pristatymą rasė 29d, bet matyt jie bandė pristatyti anksčiau
Dabar rašo,kad Dispatched ,bet su šauktuku Delayed
An attempt was made to deliver your package. Please follow the instructions on the attempted delivery notice or contact the carrier for next steps.

man jau pradėt nerimauti, rašyt amazon, ar dar laukti ?

i UK adresa siuntetes ar i LT?
Atsakyti
Gal kam reikia tokių batų:
http://www.yoox.com/...s...BM&sizeId=5
juodi, 39 dydis (dabar tik rudi 36 dydis likę), pavasrį pirkau, atrodė truputi siauri per blauzdą, bet galvojau prasinešios, nenešiojau tada, dabar norėjau pasipuošti, nebeužsegu blink.gif
Parduodu už tiek kiek pirkau, grąžinti nebegaliu ax.gif .
Atsakyti